Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.

Útmutató élelmiszeripari gépek tervezői számára

A higiénikus tervezésre vonatkozó specifikációk és a higiéniai szempontból kényes területeken alkalmazható energialáncok kiválasztása.

✅ Mi az a higiénikus kialakítás és milyen szabványok betartását igényli?
✅ Milyen követelmények vonatkoznak az élelmiszer-feldolgozó gépekben lévő kábel vezetésekre?
✅ Hogyan oldotta meg ezt a problémát a Schiwa, a kolbász-, sonka- és sajtszeletelő rendszerek egyik vezető globális gyártója?
... és számos további téma.
TH3 tanulmány

Az élelmiszeripari gépek tervezői számára készült útmutató letöltése most.

* A mezők kitöltése kötelező

Az adatai feldolgozásával kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.