Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Hajózási és nyílt tengeri célra, valamint kikötőkben használható megoldások

Ellenáll a sós tengervíznek, kenőanyagmentes és kis karbantartásigényű

Számos helyen és alkalommal bizonyítottak a kikötőkben és a háborgó tengeren: az igus e-chain systems energialánc rendszerei és siklócsapágyai a legmostohább körülmények között is probléma nélkül teljesítenek. Megbízható energiaellátást garantálnak, és igen dinamikus mozgások megvalósítását teszik lehetővé hosszú élettartam mellett a kikötőkben, szárazföldi és nyílt vízi létesítményekben, olajfúró tornyokban, szélturbinákban és a hajógyártásban.
 

Daruk

Világszerte a daruk elengedhetetlen kiegészítője: az e-chains energialáncok megbízható és költségkímélő alternatívái a gyűjtősíneknek, függősínes kábeleknek és kábeldoboknak.
 
További információ

Szárazföldi tápcsatlakozások

Rugalmas, helytakarékos és strapabíró:
az igus testre szabott energiaellátó rendszereket kínál a hajók szárazföldi tápcsatlakozásainak kiépítésére.
 
További információ

Nyílt tengeri alkalmazási területek

Hosszabb élettartam, ugyanakkor kevesebb költség és kisebb tömeg: az igus nagy teljesítményű polimerekből készült, nyílt tengeri létesítményekben használható termékeivel ez könnyen megoldható. Ezek a termékek ráadásul modulárisak is, és könnyen az ügyfelek igényeire szabhatók.
További információ

Olaj és gáz

Bevált megoldások az olaj- és gázipar számára: egyedi és készre szerelt rendszerek szárazföldi és nyílt tengeri fúróberendezésekhez.
 
 
További információ


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.