Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Karbantartásmentes, az automaták csendes, folyamatos
működése érdekében

Az automatizált gépek lehetséges felhasználási területe folyamatosan bővül, és a gépesítés előrehaladásával az ágazatban további innovációk várhatók. Az árusító automatákat például ma már nem csak termékek értékesítésére használják, hanem reklámfelületként valamint a vásárlási szokások megfigyelésére és adatgyűjtésére is alkalmazhatók. Már olyan régóta a hétköznapok részét képezik, hogy a legtöbb esetben szinte fel sem tűnik a jelenlétük. Különösen, ha megbízhatóan és problémamentesen működnek. Fizetési rendszerekben található siklócsapágyak és fogaskerekek, lineáris vezetőelemek segítségével mozgatható polcok, szkennereket és termékkiadókat mozgató elektromos lineáris aktuátorok, kábeleket mozgató energialáncok: mindezen gépelemeknek rendkívül magas elvárásoknak kell megfelelni - nem csupán a teljesítmény és pontosság, hanem a dizájn szempontjából is, ráadásul gyakran folyamatosan üzem mellett. Karbantartásmentes, nagyteljesítményű polimer alapanyagaink biztosítják, hogy az automaták zavartalan önálló működése ne függjön a folyamatos emberi karbantartástól.

Az igus-termékek előnyei:

  • Karbantartásmentes
  • Költséghatékony
  • Kisebb helyigény és súly
  • Könnyű összeszerelés
  • Komplett rendszer vagy egyedi alkatrészek - akár 1 db is rendelhető
  • Élettartam-számítás
  • Alacsony vibráció és zaj

Árusító automaták

Lineáris és siklócsapágyas technológia, energialáncok, fogaskerekek és hajtómű-megoldások karbantartást nem igénylő, tartós, költséghatékonyan működő árukiadó automatákhoz.
Fedezze fel most!

Automatizálási megoldások a vendéglátóiparban

Robotikai megoldások, csapágy-technológia és e-chain energialáncok a szolgáltatások gyors, karbantartásmentes, gazdaságos automatizálásához éttermekben és kávézókban.
Fedezze fel most!
Kenésmentes, alacsony karbantartási igényű és tartós
kávégép alkatrészek
Ismerje meg őket azonnal
Kávéautomata

2022-es újdonságok
Folyamatosan bővíthető hajtótengely
 
Rozsdaálló szöghajtóművek könnyű házzal
Négy szabadsági fokkal rendelkező SCARA robot
 

Megtekintené az összes 2022-es fejlesztésünket? Tovább az újdonságok áttekintéséhez.

2022-es újdonságok

Ingyenes termékminta csomagok vagy egyes specifikus termékek igény szerint

Győződjön meg Ön is motion plastics termékeink minőségéről!
  • Rendelje meg az árusító automatákkal kapcsolatos legfontosabb termékeinket és tudnivalókat tartalmazó ingyenes mintacsomagunkat.
  • A csomag nem elég specifikus az Ön alkalmazásához? Megkeressük az Önnek megflelő termékünket és küldünk ingyenes mintát tesztelésre.
Rendelje meg most

Válogatott motion plastics megoldások árusító automatákhoz

E2 mikro e-chain energialánc

E2 micro energialáncok

Nagyon kis helyigény

UL94-V2 (opcionálisan V0)

Stabil, könnyű és csendes

chainflex CF130.UL és CF140.UL kábelek

chainflex CF130.UL & CF140.UL

Külső PVC-burkolat (a CF140 árnyékolt)

Közepes igénybevétellel járó alkalmazásokhoz

Lángálló

drylin E lineáris robotok

drylin E lineáris robotok

Gyors összeszerelés

Különböző lökethosszok

Minden egyetlen forrásból

drylin E elektromos lineáris tengely és lineáris meghajtás motorral

drylin E lineáris aktuátorok motorral

Könnyen beszerelhető

Adapterrel felszerelhető végállás kapcsoló

Minden egyetlen forrásból, készre szerelve és tesztelve

drylin N alacsony profilú lineáris vezetőelemek

drylin N alacsony profilú lineáris megvezetések

Nagyon könnyű

Alacsony beszerelési magasság: 6–12 mm

Többféle szánnal

drylin csavarorsós és dryspin technológia kombinációja

drylin menetes orsós technológia

Kenés- és karbantartásmentes

Alacsony vibráció és zaj

Ellenáll a különféle közegeknek



Sikeres alkalmazás az árusító automatákban alkalmazott technológiában

Kis RoboEatz konyhaterület

Kenés- és karbantartásmentes alkatrészek az önálló Robo konyhához

Egészséges gyorsételek, melyeket egy robot készít és szolgál fel: a kanadai startup cég, a RoboEatz tervezői autonóm robotizált konyhához kerestek olyan alkatrészeket, melyek alkalmasak az élelmiszerekkel való érintkezésre, emellett legalább olyan költségtakarékosak, mint amilyen tartósak, a lehető legkevesebb karbantartás mellett. Az igus energiaellátó rendszerei, különféle csapágyai és hajtásalkatrészei kínálják a tökéletes megoldást...
sec°mat jégkrém automata

Tartós és kevés karbantartást igényel: Apiro hajtómű megoldás jégkrém automatában

A bohumi székhelyű Seco Manufaktur cég sec°mat IC One automatájával a jégkrémvásárlás valódi élmény. A moduláris Apiro robot kinematika nem csak a hosszú élettartamot és a kis karbantartási igényű üzemet biztosítja, de a vásárlókat is elkápráztatja ...
Számos alkalmazási példa az árusító automaták területén

... további sikertörténetek

Hajtásrendszerek és energiaellátó rendszerek bár robotokban, lineáris robotok WC-kazetta tisztító gépekben, és vezetőrendszerek kávéfőzőgépekben: Fedezze fel ügyfeleink további alkalmazásait az automata szektorban, ahol motion plastics megoldásaink remekelnek.
Fedezze fel most!

A valós használati körülményeket tesztlaborban teszteltük

Termékeink kopási és terhelhetőségi vizsgálatait valós körülmények között, az igus tesztlaborjában végezzük, amely az iparág legnagyobb ilyen létesítménye. Az eredményeket az élettartam számító adatbázisába is betápláljuk, így pontos élettartam adatokat számíthatunk.

Kérésre akár egyedi használati feltételek között is bevizsgáljuk a termékek működési jellemzőit.

Az óriási motion plastics termékbemutató mintadoboz

Próbálja ki egyszerűen: azigus sarokkal mindig kéznél lesznek az iparághoz illő legújabb motion plastics megoldások. 
 
Elszállítjuk Önhöz a bemutatóállványt, kérésére összeállítjuk, majd elhelyezzük a rekeszekben az Ön által választott termékmintákat. De egyedül is összerakhatja, ha úgy kívánja. A sarok állandó jelleggel, illetve adott időtartamra is rendelhető.
Rendelje meg most, ingyenesen!

Melyek az élelmiszeripari automata gyártókra vonatkozó legfontosabb szabályozások? Hogyan spóroljunk beszerelési helyet a folyamatosan növekvő termékkínálat mellett? Az igus blogon találhat érdekes cikkeket az árusító automatákról is.
Megtekintés most!


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.