Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

A drylin® lineáris technológia tesztlaboratóriuma

A lineáris drylin technológia a speciális polimerből készülő csúszó elemeknek köszönhetően kivételesen kopásálló, halk, jól bírja a magas hőmérsékletet és a szennyeződéseket, ráadásul utólagos kenés nélkül működik. Ahhoz, hogy valamennyi ilyen termékünknél szavatolni tudjuk ezeket a jellemzőket, termékeinket valós körülmények között beható tesztelésnek vetjük alá a mintegy 3800 négyzetméteres tesztlaborunkban. Termékeinket a mozgási jellemzőket vizsgáló, évi több mint 135 billió teszt segítségével igazítjuk a követelményekhez.

Mit és hogyan tesztelünk?

A tesztlaboratóriumban drylin termékeinket 54 különféle tesztállomáson vetjük alá alapos vizsgálatnak.  A lineáris vezetők tribológiai tulajdonságait kopási és súrlódási tesztekkel vizsgáljuk. Az egységeket emellett működési szempontok, élettartam, strapabíróság szempontjából, illetve hibaszimulációkkal is teszteljük.
 
Ahhoz, hogy termékeink még nehéz körülmények között is jól teljesítsenek, víz alatt, illetve kifejezetten szennyezett környezetben is végzünk vizsgálatokat. A teszteredményeket az igus adatbázisában tároljuk, és természetesen online eszközeink üzemeltetése során is felhasználjuk. Ingyenes online eszközeinkkel az érdeklődők könnyen kiszámíthatják a termékek élettartamát.

Milyen tesztberendezéseket használnak a lineáris technológia tesztlaboratóriumában?

A tesztadatokat hasznosító online eszközök

A termék és az anyagok tesztelése során megszerzett adatokat felhasználják az új termékek fejlesztéséhez, illetve feltöltik az ingyenes online eszközökbe is, amelyek a termékek keresésére, valamint az élettartam kiszámítására szolgálnak. A különféle típusú termékek saját eszközökkel rendelkeznek. Ilyen például az expert, azaz szakértő rendszer, amely a megadott követelmények alapján hasonlítja össze a termékeket, pl. nagy összenyomó erő vagy sugárirányú erők, majd az összehasonlítást követően kiszámítja az élettartamot is.
Tesztlaborban végzett tesztek és az igus tesztlaboratóriuma

Az igus tesztlaboratóriumának válogatott tesztjei

A lineáris technológiát alkalmazó eszközöket élettartam és súrlódási együttható szempontjából is alaposan teszteljük. A termékekkel és a különféle anyagokkal végzett számtalan vizsgálaton túl ügyfeleink egyedi alkalmazási körülményeit is vizsgáljuk. A folyamatok jobb átláthatósága érdekében összegyűjtöttünk néhány tesztet.

Az igus tesztlaborjának különféle részei

Költséghatékony robolink automatizálás

robolink tesztberendezés

Tápellátás energialáncokkal

Energialáncok tesztberendezése

Az igus tesztlaboratóriuma

Terhelési teszt a tesztlaborban


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.