Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.

Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Média

Van kérdése? Anyagra van szüksége?
Aktuális sajtóinformáció és publikálásra kész fotóanyag letöltésre elérheto itt.
Emellett telefonon, e-mailben és faxon is érdeklodhet.
 
Press contactSzeretne felkerülni a média terjesztési listánkra?

Sajtókiadványok terület szerint

Gyorsan a helyére: az igus lineáris technikája 24 órán belül kiszállítható2018.10.24.

A golyós vezetékek helyébe lép a kenőanyagmentes és kopásálló drylin T sorozat

Gyors szállítás előnyös áron: Ezt biztosítja az igus kenőanyagmentes és tartós drylin T lineáris rendszere hatékonyságának köszönhetően. A golyós vezetékekkel való azonos méret a felhasználó számára raktárról elérhető megoldást biztosít. Különösen a nagyteljesítményű alkalmazásokhoz, például a gépgyártás és a szállítás területén, az igus most egy új drylin T sorozatot fejlesztett ki rendkívül kopásálló csúszóelemekkel nagy teljesítményű műanyagból.

Rendkívül hatékony termelési folyamatok biztosítják a drylin lineáris vezetékek közvetlenül a raktárról történő gyors szállítását. A műanyag csúszóelemek fröccsöntéssel, a szánok választhatóan cinköntvényből vagy alumínium profilból készülnek, a sokféle vezetősínek előállítása pedig általában alumíniumextrúziós módszerrel és bevonatolással történik. A kölni gyárban végzett új, hatékony összeszerelési megoldások is a drylin lineáris vezetőrendszereinek még eredményesebb konfekcionálását biztosítja. A síneket a kívánt hosszra személyre szabottan készítik el, akár 1 darabtól is, a hozzá való szánokkal és elemekkel. Az igus drylin T rendszerének csatlakozófuratai csereszabatosak a golyós vezetékek síneihez és szánjaihoz. Így az ügyfelek egy elérhető és költséghatékony alternatívához jutnak, ami segíti őket gépeik gyors forgalomba hozatalában. Lehetőség van online konfigurálásra, amelyből kiderül, hogy vajon a drylin T megoldás működik-e az adott alkalmazási területen, valamint megtalálható a golyós megvezetőelemek listája is azonos csatlakozási méretekkel.

Csúszás vagy gurulás: nagy teljesítményű műanyagok a lineáris technikához
A lineáris rendszerek területén a gyakran használatos golyós vezetékekkel szemben az igus a csúszás elvét követi drylin lineáris csapágytechnikában. A nagy teljesítményű műanyagból készült csúszóelemekből felépülő szánok kenőanyagmentes mozgást biztosítanak a lineáris síneken. A rozsdásodásra hajlamos (ezért külső környezetben folyamatos olajozást és zsírozást igénylő) golyós vezetékekkel ellentétben a műanyag csapágyak univerzálisan alkalmazhatók. Ezek nedvességnek és hőnek egyaránt ellenállnak. A műanyag használatának köszönhetően az igus lineáris mozgatástechnikája egyszerűbb, és halkabb is a mozgatás során. A víz, a szennyeződés és a forgácsok a gyakorlatban többnyire semmilyen kárt nem tesznek a lineáris rendszerekben.

Új drylin T sorozat nagy teljesítményű használathoz
Az olyan nagyteljesítményű alkalmazási területekre, mint például a csomagolóipar, a gépgyártás és a szállítás, az igus most egy új drylin T sorozatot fejlesztett ki. Az új, strapabíró lineáris szánok négy különböző méretben kaphatók. Az iglidur J200 elveszítésbiztos csúszóelemeivel kiegészítve az új rendszer akár 50%-kal tartósabb, mint az igus lineáris vezetékeinek alaptípusa. A szánok holtjátéka egyenként akár 20 µm precizitással is beállítható. Mint az összes drylin T sorozat, az új nagyteljesítményű sorozat is megegyezik a golyós vezetékek méreteivel, ami megkönnyíti az átállást. A drylin T sorozat sínei segítségével az ügyfél egy megbízható és a raktárból azonnal elérhető rendszerre támaszkodhat.


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.