Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.

Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Média

Van kérdése? Anyagra van szüksége?
Aktuális sajtóinformáció és publikálásra kész fotóanyag letöltésre elérheto itt.
Emellett telefonon, e-mailben és faxon is érdeklodhet.
 
Press contactSzeretne felkerülni a média terjesztési listánkra?

Sajtókiadványok terület szerint

Hajlékony, mégis strapabíró: Új igus kábelek szűk helyen végzett gyors mozgásokhoz2018.03.07.

A chainflex CFSOFT minimális hajlítási sugara 5xd (vagyis az átmérő ötszöröse), teljesíti a 2-es tisztatéri osztály követelményeit, és 36 hónapos garancia van rá

Az igus olyan kábelekkel bővíti kínálatát, amelyek rugalmasságuknak köszönhetően ideálisan alkalmasak gyors, rövid, nagyon kis sugarú mozgásciklusok végzésére. A vezetőszál rendkívül rugalmas kialakítását kiegészítendő a chainflex CFSOFT fokozottan kopásálló, nagyon puha köpenyanyagokkal készül, így a kábel nagyon rugalmas. Ez hosszú élettartamot garantál az energy chain egységekben történő használat mellett, még a legszűkebb helyekre beépítve is.

A chainflex CFSOFT rugalmassága az igus speciális, új vezetőszál-kialakításának köszönhető. Az egyes kábelerek lágy vörösrézből készülnek, és speciális kötegelési és fonási eljáráson esnek át a gyártás közben, ami az egész kábelt sokkal rugalmasabbá és lágyabbá teszi a hagyományos rugalmas kábeleknél. Ez ideálissá teszi az új sorozatot a nagyon szűk helyen történő gyors használatra. Ez többek között a félvezetőgyártás területén hasznos, ahol nagyon kis hajlítási sugarú energy chain láncokat használnak. Nagyon gyors, rövid, körülbelül 0,5 – 1 méteres úton végzett mozgásciklusok során szolgálnak a kábelek megvezetésére, például félvezető-beültető gépekben. A hagyományos kábelek a hajlítási sugár elérésekor szétfeszítik az energialáncokat, így befolyásolva azok mozgását. Hajlítástűrő anyaga révén a CFSOFT megoldja ezt a problémát. Így lehetséges, hogy az új kábelek az átmérő 5-szörösét kitevő hajlítási sugárra vannak tervezve, mégis teljesítik a 2-es tisztatéri osztály követelményeit.

Garantált megbízhatóság a kemény üzemi környezet dacára
A CFSOFT nagyfokú tervezési biztonságot garantál, hiszen három éven át végeztek rajta különféle teszteket gyakorlati körülmények között az igus tesztlaborjában, ami 2750 négyzetméteres alapterületével az iparág legnagyobbjának számít. A teszteredményeket figyelembe vesszük a termék fejlesztésekor és az online élettartam-kalkulátorban is, aminek köszönhetően az igus az egyetlen olyan gyártó, aki 36 hónapra vagy 10 millió mozgásciklusra kiterjedő garanciát kínál. A kábel élettartama az online kalkulátorokkal határozható meg. A CFSOFT adott hosszúságban és készre szerelt kábelként is rendelhető. Különféle online eszközökkel konfigurálható, így az ügyfelek konkrét gyakorlati megoldásaihoz igazítható. Readychain kivitelben az e-chainsystem rendszerbe való beépítésre teljesen előkészítve is kapható.


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.