Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.

Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Média

Van kérdése? Anyagra van szüksége?
Aktuális sajtóinformáció és publikálásra kész fotóanyag letöltésre elérheto itt.
Emellett telefonon, e-mailben és faxon is érdeklodhet.
 
Press contactSzeretne felkerülni a média terjesztési listánkra?

Sajtókiadványok terület szerint

A helyes választás mindössze néhány kattintással: 400 különféle típusú robothoz könnyen megtalálható a legmegfelelőbb energiaellátási megoldás2018.11.21.

Az igus vadonatúj robotfelszerelés-konfigurátorával néhány kattintással megtalálhatja az ipari robotok számára legbiztonságosabb és legmegfelelőbb tápellátási megoldást

Az új robotfelszerelés-konfigurátornak köszönhetően néhány kattintással megtalálhatja az ipari robotok számára legbiztonságosabb, testre szabott és legmegfelelőbb energiaellátási megoldást. Az ingyenes online eszköz segítségével a piacon elérhető több mint 400 különféle robottípus közül gyakorlatilag az összeshez az ideális megoldás.


Az ipari robotok nagy teljesítményű, háromdimenziós mozgások elvégzésére képesek. A tápellátó rendszerek megbízható védelmet biztosítanak a kábelek és csövek számára az ilyen, igen dinamikus mozgások során - gyakran három műszakban, sok-sok éven keresztül folyamatos üzemben. A megfelelő védettség azonban csak akkor garantált, ha valamennyi alkatrész pontosan az adott robottípushoz való. A pontosan odaillő alkatrészek kiválogatása időigényes folyamat, emellett igen magas hibaszázalék is társul hozzá. Az igus válasza a problémára: egyedi robotfelszerelés-konfigurátor. Ennek a minden ízében új lehetőségnek köszönhetően könnyen megtalálható a megfelelő rendszer, amelynek alapját az igus triflex R energiatovábbító lánca jelenti. Ez a könnyen beszerelhető és bekábelezhető, többtengelyű energiatovábbító lánc az összes irányban való mozgás során hatékony védelmet nyújt a roboton lévő kábeleknek, ezáltal jelentősen fokozza a rendszer élettartamát.

A megfelelő robotfelszerelések gyors és megbízható kiválasztása mindössze néhány lépésben
A robotfelszerelés-választó eszközzel a konfigurálás során jelentős mennyiségű idő és pénz takarítható meg. Az igus minden eddiginél könnyebbé teszi az ideális tápellátó rendszer kiválasztását. Az www.igus.hu/quickrobot oldalon ki kell választani a robot gyártóját, majd meg kell határozni a típust, a modellt és a felszerelni kívánt tengelyeket is. A robot és a tápellátó rendszer alkotóelemei ezt követően jól áttekinthető képen jelennek meg. A következő lépésben ki kell választani a visszahúzó rendszert, amelynek feladata, hogy a kábelek és csövek hurkolódását és beakadását megakadályozza és véd a mechanikus igénybevételektől. Ezt követően kerülhet sor a triflex R e-chain típusának és méretének kiválasztására. A rendszerhez opcionálisan további védőelemek és triflex R lánctagok is adhatók. A konfigurátor automatikusan létrehozza a rendszer alkotóelemeinek listáját, amely végül hozzáadható a bevásárlókosárhoz. További kattintásokkal az alkotóelemek CAD-rajzai, valamint a konfiguráció PDF-formátumú részletes ismertetése is megtekinthető.


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.