Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.

Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Média

Van kérdése? Anyagra van szüksége?
Aktuális sajtóinformáció és publikálásra kész fotóanyag letöltésre elérheto itt.
Emellett telefonon, e-mailben és faxon is érdeklodhet.
 
Press contactSzeretne felkerülni a média terjesztési listánkra?

Sajtókiadványok terület szerint

Fedezze fel virtuálisan és tapasztalja meg a valóságban: az igus útjára indítja a 2019-es motion plastics tour körutat2019.08.15.

Az igus kollégái mobil kiállítási standjukkal saját telephelyükön keresik fel az érdeklődő cégeket, és bemutatják, hogyan tökéletesíthetik műszaki megoldásaikat és csökkenthetik költségeiket a nagy teljesítményű polimerek alkalmazásával

Az igus roadshow-ja 2019-ben is útjára indul. Amit kínálunk: a legfrissebb híreket a motion plastics világának minden szegmenséből. Idén a mobil standunk látogatói nem csupán megérinthetik a nagy teljesítményű polimerből készült termékeket, de virtuálisan is elmélyedhetnek a motion plastics anyagok világában.


Az energialáncoktól, kábelektől és sikló-, golyós- vagy lineáris csapágyaktól kezdve egészen a kedvező árú automatizálási megoldásokig, a 3D-nyomtatásig és a smart plastics anyagokig – az 50 négyzetméteres mobil kiállítási stand nagyon szemléletesen mutatja be az igus nagy teljesítményű műanyagjainak előnyeit. Új lehetőségként az érdeklődők VR-szemüveggel nézhetnek körül az igus Köln Porz városrészének Lind kerületében található gyárában vagy a cég saját 2750 négyzetméteres tesztlaboratóriumában. Mindemellett a személyes találkozásnak is megvannak az előnyei. Az igus dolgozói közvetlen helyszíni találkozó keretében mutatják be az új termékeket, vitatják meg potenciális ügyfeleinkkel a különféle alkalmazási lehetőségeket, és javasolják az adott célra leginkább megfelelő terméket.

A műanyag megoldások szakértőinek vendégelőadása
Igazán könnyen megszervezheti, hogy az igus roadshow-ja Önhöz is ellátogasson. A www.igus.hu/roadshow linken egyeztetett napon a kiállítási stand akár üzemcsarnokban, akár az üzemudvaron egy órán belül felállítható. Az érdeklődő kollégák akkor tekinthetik meg a standot, amikor szeretnék, anélkül, hogy át kellene verekedniük magukat a kiállításokra jellemző tumultuson, és túl kellene kiabálniuk a vásár zaját. Április közepétől kezdődően abból a 120 termékből adunk ízelítőt, amelyeket az igus a 2019-es hannoveri vásáron mutatott be. Ilyen például az új CFROBOT8 plus buszkábel kétirányú csavarodási szögtartománnyal (± 360°/m) és élettartam-garanciával, az új kenés- és karbantartásmentes, nagy igénybevételre tervezett iglidur Q2E csapágy, valamint az intelligens, a normál csapágyakkal csereszabatos drylin W csapágy, amely azonnal figyelmeztet a meghibásodásra, és fokozza a berendezés üzembiztonságát.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az igus megduplázta a rendelkezésre álló mobil kiállítási standok számát. Tavaly a roadshow-ra 20 európai országban körülbelül 200 cég volt kíváncsi.

Az igus mobil kiállítási standjának működését a következő videó mutatja be: https://www.youtube.com/watch?v=Qx8XGqCrbAQ


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.