Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.

Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Média

Van kérdése? Anyagra van szüksége?
Aktuális sajtóinformáció és publikálásra kész fotóanyag letöltésre elérheto itt.
Emellett telefonon, e-mailben és faxon is érdeklodhet.
 
Press contactSzeretne felkerülni a média terjesztési listánkra?

Sajtókiadványok terület szerint

36 hónapos garancia az igus energialáncaira2020.10.29.

Az online élettartam-kalkulátor segítségével a felhasználók meghatározhatják az e-chain energialáncok garantált működési idejét, amelyről tanúsítványt is kérhetnek

Masszív, könnyű és tartós: Ezek jellemzik az igus nagy teljesítményű polimerekből készült energialáncait. Annak érdekében, hogy az ügyfelek mindig biztosra mehessenek, az igus már 36 hónapos garanciát kínál az energialáncaira. Az ügyfél pedig egyszerűen és gyorsan tanúsítványt is kaphat erről. A tanúsítvány megszerzéséhez csak meg kell nyitni az e-chain energialáncokhoz kifejlesztett, online élettartam-kalkulátort, ahol meg kell adni a kívánt alkalmazás dinamikai jellemzőit és környezeti körülményeit. Az online eszköz pedig kiszámítja az energialánc garantált élettartamát. Az ügyfél mindössze egyetlen kattintással megkapja a tanúsítványt e-mailben.

Az élettartam meghatározása érdekében az igus saját 3800 négyzetméteres kísérleti laboratóriumában minden termékét egészen a teljes meghibásodásig teszteli a legszélsőségesebb körülmények között. Az eredmény: évente 10 milliárd tesztciklust végeznek az e-chain energialáncokon. A tesztek eredményei alapján a motion plastics megoldások szakértője 2015-től már 36 hónapos garanciát tud biztosítani a chainflex kábelek teljes kínálatára. Az igus mindent megtesz azért, hogy ügyfelei mindig biztosra mehessenek az energialáncok kiválasztása során; ennek részeként az igus mostantól az egyetlen olyan gyártó a világon, amely 36 hónapos garanciát vállal az e-chain energialáncok élettartamára. Az élettartam-kalkulátor segítségével az igus be tudja tartani, amit ígér. A kísérleti laboratóriumban nyert adatok alapján meghatározza a standard igus energialáncok működési idejét az egyedi igényekre szabott alkalmazásban. Több mint 4000 teszt és 7500 eredmény épül be az online eszközbe. Napról napra újabb és újabb kísérleteket végeznek el, hogy egyre pontosabb kijelentést tehessenek a termékek élettartamáról. A gyártó szerint az energialáncok élettartama gyakran a 10 évet is meghaladja. „Az új garanciaszolgáltatással a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy pontosan tervezik meg egyedi alkalmazásaikat, és mindig a legköltséghatékonyabb és legmegbízhatóbb e-chain® energialáncot választják” – fejtette ki Michael Blaß az igus e-chain rendszerekkel foglalkozó részlegének vezetője. „Ha egy energialánc kopás vagy elhasználódás miatt tönkremegy a garancia időtartama alatt, ingyenes cserét biztosítunk az ügyfél számára.”

Garantált élettartam gombnyomásra
A ügyfél két lépésben megszerezheti a garanciatanúsítványt. Ehhez először is meg kell nyitnia az élettartam-kalkulátort a www.igus.hu/e-chain-guarantee weboldalon, és pontosan meg kell adnia az alkalmazás paramétereit, például a sebességet, a gyorsulást, a további terhelést és az úthosszt. Választható lehetőségként megadhatja az olyan külső befolyásoló tényezőket is, mint a szennyeződés, az ütésszerű terhelés vagy éppen a környezeti hőmérséklet. Az online eszköz pedig meghatározza az energialánc működési idejét kettős löketekre kiszámítva. Ezen kívül az ügyfelek egyetlen gombnyomással elküldethetik maguknak a tanúsítványt e-mailben. „Vagy a kettős löketek meghatározott számára, vagy 36 hónapra vállalunk garanciát, attól függően, hogy melyik következik be előbb” – magyarázta Blaß. A láncokra vonatkozó garancia különlegessége, hogy az ügyfél már a vásárlás előtt, az élettartam-kalkulátor használatakor megkapja a garanciatanúsítványt.


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.