Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.

Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Média

Van kérdése? Anyagra van szüksége?
Aktuális sajtóinformáció és publikálásra kész fotóanyag letöltésre elérheto itt.
Emellett telefonon, e-mailben és faxon is érdeklodhet.
 
Press contactSzeretne felkerülni a média terjesztési listánkra?

Sajtókiadványok terület szerint

Az igus energy chain elnyerte az iF Design Award díjat2015.02.05.

A műanyagok szakértőjét 32. alkalommal tüntették ki innovatív formatervezéséért

Funkcionális dizájn egyszerű szerelhetőséggel ötvözve: az igus fejlesztései folyamatosan erre törekednek, amit az iF Design Award zsűrije által ismételten odaítélt formatervezési díj is bizonyít. 2015-ben újból kitüntettek egy igus terméket, ezúttal az EF2.21-es sorozatba tartozó energy chain-t. A szálerősítésű anyagból készült egyrészes lánctag és a ráfröccsöntött nyitható szerelőborda alacsony előállítási költségek mellett nyújt nagyfokú stabilitást.


„Energiavezetés könnyedén” – mottójával az igus nem csak ígéreteket tesz vevőinek, hanem meg is valósítja azokat. Erre a legújabb bizonyíték, hogy a cég 1987 óta immáron 32. alkalommal nyerte el az iF Design Award díjat. Az iF Design Award díjat a világ egyik legnagyobb és legfontosabb formatervezési versenyeként tartják számon. 2015-ben a világ 53 országából több mint 4700 termék, kommunikációs eszköz és csomagolás pályázott az elismerésre.

Az igus díjazottjainak sorát ezentúl az EF2.21 e-chain is gyarapítja. A lengőzsanérokat eddig puha anyagból készítették, ami legtöbbször a szilárdság rovására ment. Az EF2.21 a ráfröccsöntött, szálerősítésű műanyagzsanéroknak köszönhetően alacsony előállítási költség mellett biztosít nagy stabilitást. Ezen kívül a műanyagzsanér gyorsan nyitható, tölthető és visszazárható. „Röpke néhány hónap alatt jutottunk el az energy chain ötletétől a részletes laborvizsgálatokon át az iF Design Award díjig” – mondta Harald Nehring, az igus e-chainsystems cégvezetője. „Ez azt mutatja, hogy nem csak érdekes ötleteket és terveket dolgozunk ki, hanem hogy képesek vagyunk ezeket az ötleteinket gyorsan meg is valósítani.”


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.