Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374

print2mold - 3D-nyomtatott szerszámmal történő fröccsöntés

A kopásálló alkatrészek előállítása akár 80% -kal költséghatékonyabb és 70% -kal gyorsabb, mint a hagyományos szerszámkészítésnél

Fröccsöntési árajánlat kopásálló polimerekre

Számítsa ki a teljes árat a szerszámok költségével és a szállítási idővel együtt mindössze három lépésben

1. Készítse el a 3D modellt, és exportálja STEP/STP formátumban

Készítse el a fröccsöntéshez használandó CAD-modellt

Használjon CAD szoftvert vagy a mi ingyenes konfigurátorainkat a 3D modell elkészítéséhez.  
Nincs még meg a megfelelő fájl? 

2. Töltse fel a 3D modelljét az árkalkulációhoz

Speciális fröccsöntött alkatrészek CAD-modelljének feltöltése

Egyszerűen csak drag-and-drop módszerrel húzza be a STEP/STP fájlt, vagy válassza ki a mappájából. Szűkítse a keresést igény szerint, vagy görgessen a p2m módszerhez, és válasszon anyagot.  

3. Számítsa ki a költségeket és kérjen árajánlatot online

Kisszériás fröccsöntött alkatrészek online rendelése

A rendszer azonnal megjeleníti az árakat, a szállítási időt és alegyárthatóságot,emellett kötelezettséget nem jelentő árajánlat is kérhető, és a teljes konfiguráció továbbítható is e-mailben.


Fröccsöntőszerszám 3D-nyomtatott formával készülő kisszériás alkatrészekhez

Kopásálló fröccsöntött alkatrészek additív gyártással előállított formák használatával

  • Költséghatékonyabb, mint a megmunkálással készített szerszámok
  • 1 darabtól 10 000 darabos mennyiségig
  • 55-féle mérsékelt kopású speciális polimer kapható (olyan speciális követelményekre is, mint például az elektromos vezetőképesség, víz alatti használat, KTW-megfelelőség, magas hőmérsékletek stb.)


Gyors szerszámkészítés a fröccsöntőszerszámok 3D-nyomtatásával

A fröccsöntőszerszámok gyors 3D-nyomtatása révén a tömeggyártáshoz közel álló prototípusok , valamint a kisszériás fröccsöntött alkatrészek gyorsan és költséghatékonyan állíthatók elő.  Ez a módszer ugyan nem váltja ki teljesen a megmunkálással készült fröccsöntőszerszámokat, így azoknak továbbra is van létjogosultsága - az előállításuk viszont olyan költséges, hogy csak 10 000-nél nagyobb gyártási darabszámok esetén nyereséges az alkalmazásuk. A költségmegtakarítás mellett az additív gyártással készült szerszámokkal végzett fröccsöntés jelentősen gyorsabb is - átlagosan hat munkanap alatt készíthetők el teljesen mind a szerszámok, mind az alkatrészek.
 
A  print2mold eljárás további előnye, hogy a fröccsöntés költségei gyorsan és egyszerűen számíthatók ki az ingyenes online segédprogramban. A program regisztrálás nélkül mutatja meg mind a teljes árat, mind az egységárat (a szerszámok költségeit is beleértve), továbbá a teljes projektre vetített legyártási időt is. Az online segédprogram először automatikusan ellenőrzi, hogy a konstrukció legyártható-e a print2mold eljárással - ezáltal  azonnal kiderül, kell-e valamilyen többletmunka (például gépi utánmunkálás) a projekt megvalósításához, és ennek költségvonzata is bekerül a kalkulációba.
 
A modell feltöltését és a kívánt anyag kiválasztását (ahol a keresés követelmények szerinti szűkítése révén tényleg a tökéletes anyagot találhatja meg) követően a teljes konfiguráció legyártása azonnal meg is rendelhető, de behatóbb tesztelésre is gond nélkül továbbítható.   
 


Additív gyártás az igus cégnél

Additív gyártás nagy teljesítményű polimerekből

3D-nyomtatás kopásálló polimerekből: 3D-nyomtatási szolgáltatás, anyagáruház, továbbá részletes tájékoztatás az anyagokról, eljárásokról és szolgáltatásokról.

3D nyomtatás áttekintése

Speciális és rajz alkatrészek műanyagból

Kiválasztja a kialakítást, az anyagot és a mennyiséget - további szolgáltatások a kopásálló műanyagból készült speciális alkatrészek, prototípusok és sorozatok számára.

Többet a speciális és rajz alkatrészekről