Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

print2mold® – fröccsöntés 3D nyomtatott szerszámokkal

A kopóalkatrészek 80%-kal olcsóbbak és 70%-kal gyorsabban elkészülnek, mint a hagyományos szerszámokkal történő gyártás esetén

A print2mold® szolgáltatás keretében iglidur® anyagainkból gyártunk egyedi fröccsöntött alkatrészeket. 3D nyomtatott öntőformákat használunk, ennek köszönhetően jelentős megtakarítás érhető el. Továbbá, az alkatrészek akár két héten belül leszállíthatók.

Fröccsöntési árajánlat kopásálló polimerekre

Számítsa ki a teljes árat a szerszámok költségével és a szállítási idővel együtt mindössze három lépésben

1. Készítse el a 3D modellt, és exportálja STEP/STP formátumban

Készítse el a fröccsöntéshez használandó CAD-modellt

A 3D modell elkészítéséhez használhat CAD szoftvert vagy ingyenes konfigurátorainkat. Nem találja a megfelelő fájlt? 

2. Töltse fel a 3D modelljét az árkalkulációhoz

Speciális fröccsöntött alkatrészek CAD-modelljének feltöltése

Egyszerűen csak drag-and-drop módszerrel húzza be a STEP/STP fájlt, vagy válassza ki a mappájából. Szűkítse a keresést igény szerint, vagy görgessen a p2m módszerhez, és válasszon anyagot.  

3. Számítsa ki a költségeket és kérjen árajánlatot online

Kisszériás fröccsöntött alkatrészek online rendelése

A rendszer azonnal megjeleníti az árakat, a szállítási időt és alegyárthatóságot,emellett kötelezettséget nem jelentő árajánlat is kérhető, és a teljes konfiguráció továbbítható is e-mailben.


Kopásálló fröccsöntött alkatrészek additív gyártással előállított formák használatával

NEW: print2mold® 2.0 – a továbbfejlesztett szerszámrendszernek köszönhetően további megtakarítások érhetők el.

  • Akár 80% költségmegtakarítás a megmunkált szerszámokhoz képest
  • Online megvalósíthatósági ellenőrzés: alámetszések és falvastagságok
  • Online számítható élettartam
  • Szerszámonként 10 000 vagy több alkatrész
  • Több mint 50-féle különböző mérsékelt kopású műanyag kapható (olyan speciális követelményekre is, mint például az elektromos vezetőképesség, víz alatti használat, KTW-megfelelőség, magas hőmérsékletek stb.)
  • A szállítási idő két héttől kezdődik

Fröccsöntőszerszám 3D-nyomtatott formával készülő kisszériás alkatrészekhez

Gyors szerszámkészítés a fröccsöntőszerszámok 3D-nyomtatásával

A fröccsöntőszerszámok gyors 3D nyomtatása révén a prototípusok gyorsan és költséghatékonyan állíthatóak elő nagy volumen és kis széria esetében is. A költséges, megmunkálással készült fröccsöntőszerszámoknak továbbra is van létjogosultsága - de csak 10 000 darabos mennyiség felett nyereséges az alkalmazásuk. A költségmegtakarítás mellett az additív gyártással készült szerszámokkal végzett fröccsöntés jelentősen gyorsabb is - átlagosan hat munkanap elég a szerszámok és az alkatrészek elkészítésére.

A print2mold eljárás további előnye, hogy a fröccsöntés költségei gyorsan és egyszerűen számíthatók ki az ingyenes online segédprogramban. A felhasználók láthatják mind a teljes árat, mind az egységárat (a szerszámok költségeit is beleértve), továbbá a teljes projektre vetített gyártási időt is. Az online segédprogram először automatikusan ellenőrzi, hogy a konstrukció legyártható-e a print2mold eljárással, így azonnal kiderül, kell-e valamilyen többletmunka (például gépi utólagos megmunkálás) a projekt megvalósításához, és ennek költségvonzata is bekerül a kalkulációba.

A modell feltöltését és a kívánt anyag kiválasztását (ahol a keresés követelmények szerinti szűkítése révén tényleg a tökéletes anyagot találhatja meg) követően a teljes konfiguráció legyártása azonnal meg is rendelhető, de behatóbb tesztelésre is gond nélkül továbbítható. 

Az igus® print2mold® eljárás

Alkalmazási példák ügyfeleinktől

3D nyomtatással készült fröccsöntőszerszám


Additív gyártás az igus cégnél

Additív gyártás nagy teljesítményű polimerekből

3D-nyomtatás kopásálló polimerekből: 3D-nyomtatási szolgáltatás, anyagáruház, továbbá részletes tájékoztatás az anyagokról, eljárásokról és szolgáltatásokról.

3D nyomtatás áttekintése

Speciális és rajz alkatrészek műanyagból

Kiválasztja a kialakítást, az anyagot és a mennyiséget - további szolgáltatások a kopásálló műanyagból készült speciális alkatrészek, prototípusok és sorozatok számára.

Többet a speciális és rajz alkatrészekről

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.