Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

print2mold - 3D-nyomtatott szerszámmal történő fröccsöntés

A kopásálló alkatrészek előállítása akár 80% -kal költséghatékonyabb és 70% -kal gyorsabb, mint a hagyományos szerszámkészítésnél

Fröccsöntési árajánlat kopásálló polimerekre

Számítsa ki a teljes árat a szerszámok költségével és a szállítási idővel együtt mindössze három lépésben

1. Készítse el a 3D modellt, és exportálja STEP/STP formátumban

Készítse el a fröccsöntéshez használandó CAD-modellt

Használjon CAD szoftvert vagy a mi ingyenes konfigurátorainkat a 3D modell elkészítéséhez.  
Nincs még meg a megfelelő fájl? 

2. Töltse fel a 3D modelljét az árkalkulációhoz

Speciális fröccsöntött alkatrészek CAD-modelljének feltöltése

Egyszerűen csak drag-and-drop módszerrel húzza be a STEP/STP fájlt, vagy válassza ki a mappájából. Szűkítse a keresést igény szerint, vagy görgessen a p2m módszerhez, és válasszon anyagot.  

3. Számítsa ki a költségeket és kérjen árajánlatot online

Kisszériás fröccsöntött alkatrészek online rendelése

A rendszer azonnal megjeleníti az árakat, a szállítási időt és alegyárthatóságot,emellett kötelezettséget nem jelentő árajánlat is kérhető, és a teljes konfiguráció továbbítható is e-mailben.


Fröccsöntőszerszám 3D-nyomtatott formával készülő kisszériás alkatrészekhez

Kopásálló fröccsöntött alkatrészek additív gyártással előállított formák használatával

  • Költséghatékonyabb, mint a megmunkálással készített szerszámok
  • 1 darabtól 10 000 darabos mennyiségig
  • 55-féle mérsékelt kopású speciális polimer kapható (olyan speciális követelményekre is, mint például az elektromos vezetőképesség, víz alatti használat, KTW-megfelelőség, magas hőmérsékletek stb.)


Gyors szerszámkészítés a fröccsöntőszerszámok 3D-nyomtatásával

A fröccsöntőszerszámok gyors 3D-nyomtatása révén a tömeggyártáshoz közel álló prototípusok , valamint a kisszériás fröccsöntött alkatrészek gyorsan és költséghatékonyan állíthatók elő.  Ez a módszer ugyan nem váltja ki teljesen a megmunkálással készült fröccsöntőszerszámokat, így azoknak továbbra is van létjogosultsága - az előállításuk viszont olyan költséges, hogy csak 10 000-nél nagyobb gyártási darabszámok esetén nyereséges az alkalmazásuk. A költségmegtakarítás mellett az additív gyártással készült szerszámokkal végzett fröccsöntés jelentősen gyorsabb is - átlagosan hat munkanap alatt készíthetők el teljesen mind a szerszámok, mind az alkatrészek.
 
A  print2mold eljárás további előnye, hogy a fröccsöntés költségei gyorsan és egyszerűen számíthatók ki az ingyenes online segédprogramban. A program regisztrálás nélkül mutatja meg mind a teljes árat, mind az egységárat (a szerszámok költségeit is beleértve), továbbá a teljes projektre vetített legyártási időt is. Az online segédprogram először automatikusan ellenőrzi, hogy a konstrukció legyártható-e a print2mold eljárással - ezáltal  azonnal kiderül, kell-e valamilyen többletmunka (például gépi utánmunkálás) a projekt megvalósításához, és ennek költségvonzata is bekerül a kalkulációba.
 
A modell feltöltését és a kívánt anyag kiválasztását (ahol a keresés követelmények szerinti szűkítése révén tényleg a tökéletes anyagot találhatja meg) követően a teljes konfiguráció legyártása azonnal meg is rendelhető, de behatóbb tesztelésre is gond nélkül továbbítható.   
 


Additív gyártás az igus cégnél

Additív gyártás nagy teljesítményű polimerekből

3D-nyomtatás kopásálló polimerekből: 3D-nyomtatási szolgáltatás, anyagáruház, továbbá részletes tájékoztatás az anyagokról, eljárásokról és szolgáltatásokról.

3D nyomtatás áttekintése

Speciális és rajz alkatrészek műanyagból

Kiválasztja a kialakítást, az anyagot és a mennyiséget - további szolgáltatások a kopásálló műanyagból készült speciális alkatrészek, prototípusok és sorozatok számára.

Többet a speciális és rajz alkatrészekről

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.