Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374

hírek a motion plastics® világából, csak Önnek

A világ legkisebb energialáncától és a kábelekre vállalt egyedülálló, 36 hónapos garanciától kezdve a 3D nyomtatókban alkalmazható első tribo-szálanyagig: számtalan jó ok van arra, hogy miért érdemes naprakésznek lenni az igus® motion plastics® termékcsaládjának legújabb innovációival kapcsolatban. Regisztráljon most, hogy értesülhessen a kifejezetten Önnek szóló hírekről: új termékek, izgalmas alkalmazások, az igus® részvételével tajló szakmai vásárok időpontjai, a legfrissebb laboratóriumi jelentések és innovatív megoldások.
 
Egyszerűen töltse ki az űrlapot, majd igazolja vissza a regisztrációját a tőlünk kapott e-mailen keresztül. Ezáltal automatikusan feliratkozik az Ön igus® hírlevelére. Egyébként: ha nem szeretne több igus® hírlevelet kapni, akkor kattintson a minden hírlevélben megtalálható leiratkozás linkre.
 
* Igen, beleegyezem, és szeretnék e-mailben tájékoztatást kapni az igus® GmbH aktuális termékeiről és szolgáltatásairól. Hozzájárulok, hogy az igus® GmbH az adataimat az általános adatvédelmi rendelkezésekkel összhangban, kizárólag reklámüzenetek küldése céljából felhasználja.

5 ok, amiért érdemes kihasználni az ingyenes e-mail-szolgáltatásunk nyújtotta előnyöket:

tájékoztatást kaphat termékújdonságainkról, a termékválasztékunk bővüléséről, izgalmas alkalmazásokról, értesülhet a legújabb laboratóriumi jelentésekről, tervezési tippekről, valamint az Ön megrendelésével összefüggő termékprezentációkról.