Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374

Koronavírus-járvány: Mit tesz az igus?

Az aktuális helyzet: Az igus jelenleg mindenféle korlátozás nélkül szállít a kölni és világszerte minden más raktárából. Jelen pillanatban nem érzékeljük, hogy bármi is akadályozná az ellátási láncot. Egyes esetekben, a jelenlegi helyzet függvényében előfordulhat, hogy a szállítási társaságok késnek a kiszállításokkall. A legtöbb országban és a kölni központban a vállalat munkatársai közül sokan még mindig otthonról dolgoznak a fertőzések megelőzése érdekében. Munkatársaink számára minden közös térben kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.
 
Ezen az oldalon áttekintést nyújtunk azokról az intézkedésekről, amelyeket alkalmazottaink védelmében hoztunk, beszámolunk arról, hogy miként segítünk nagyszámú arcvédő adományként történő felajánlásával, és bemutatjuk, hogy milyen digitális és analóg módszerek használatával nyújtjuk a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást az Ön számára ezekben az időkben is.


Kiváló ügyfélszolgálat még most is

Innovatív újdonságainkat egy Kölnben felállított óriási vásáron mutatjuk be, amelyet egyedül vagy az igus szakértőinek kíséretében is felkereshet az interneten keresztül. Házon belüli vásárokat is tartunk az Ön által biztosított helyszínen – természetesen a legszigorúbb higiéniai előírások betartása mellett. Egy egyszerű bemutatóállvány termékmintákkal a kívánt helyszínen – néhány hétre vagy hosszabb időre. Egyedi mintacsomagok, amelyeket online képzés követ. Ráadásul, mint mindig: konzultáció okostelefonon, chaten vagy akár hagyományos módon telefonon, e-mailben vagy Önöknél a helyszínen.

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról

Az igus® által gyártott és szponzorált arcvédők

Az egészségügyi célú arcvédők gyártása során felmerülő egyik központi problémára összpontosítottuk a figyelmünket, és a fröccsöntéses eljárásnak köszönhetően ma már napi 2000 fejpántot tudunk legyártani arcvédőkhöz. A legyártott alkatrészeket nonprofit és jótékonysági szervezeteknek, illetve oktatási intézményeknek ajánljuk fel.

Tudjon meg többet az arcvédők gyártásáról

Covid-19: Intézkedések a kölni központunkban

Néhány kivételtől eltekintve az igus minden motion plastics terméke a vállalat kölni központjában készül. A gyártás itt jelenleg mindenféle korlátozás nélkül zajlik. Annak érdekében, hogy mindez így is maradhasson, február eleje óta több mint 100 megelőző intézkedést vezettünk be a hatóságok előírásainak megfelelően, illetve még azokon is túl.

Tudjon meg többet intézkedéseinkről

A szállítás dátumának elhalasztása

Egyszerűen halassza el a szállítást

A jelenlegi helyzetben mégsem lesz szüksége az éppen megrendelt termékre az általunk visszaigazolt napon? Akkor egyszerűen halassza el a szállítás napját: Adja meg a rendelésszámot és az elérhetőségeit az űrlapon, és válassza ki az új kívánt dátumot.

Halasztás most