Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374

Koronavírus-járvány: Mit tesz az igus?

Aktuális helyzet: a Németországban 2021. január 5-én életbe lépő, koronavírussal kapcsolatos szabályozások nincsenek hatással kölni üzemünkben folyó termelésünkre. Az igus jelenleg mindenféle korlátozás nélkül szállít a kölni és világszerte minden más raktárából. Jelen pillanatban nem érzékeljük, hogy bármi is hatással lenne az ellátási láncainkra. Néha azonban előfordulhatnak helyi késedelmek a szállítócégek általi szállításoknál, az adott helyzettől függően. A legtöbb országban és a kölni központban a vállalat munkatársai közül sokan otthonról dolgoznak a fertőzések megelőzése érdekében. Minden nyilvános helyen erősen ajánlott a száj- és orrmaszk használata.
 
Ezen az oldalon áttekintést nyújtunk azokról az intézkedésekről, amelyeket alkalmazottaink védelmében hoztunk, beszámolunk arról, hogy miként segítünk nagyszámú arcvédő adományozásával, és bemutatjuk, hogy milyen digitális és analóg módszerek használatával nyújtjuk a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást az Ön számára ezekben az időkben is.

Az igus éjjel-nappal nyitva van, és gyorsabban teljesíti a szállításokat, mint ezelőtt bármikor. Raktárunkat naponta 5000 rendelés hagyja el. A videóban bemutatjuk az intézkedéseket, amelyeket azért hozunk, hogy gyárunk és logisztikai apparátusunk működését mindenféle korlátozás nélkül folyamatosan fenntartsuk, ahogy azt a múltban mindig tettük.

Covid-19: Intézkedések a kölni központunkban

Néhány kivételtől eltekintve az igus minden motion plastics terméke a vállalat kölni központjában készül. A gyártás itt jelenleg mindenféle korlátozás nélkül zajlik. Annak érdekében, hogy mindez továbbra is így legyen, 2020 februárja óta több mint 250 megelőző intézkedést vezettünk be a hatóságok előírásainak nemcsak hogy megfelelően, hanem még azokon túlmenően is.

Tudjon meg többet intézkedéseinkről

Kiváló ügyfélszolgálat még most is

Innovatív újdonságainkat egy Kölnben felállított óriási vásáron mutatjuk be, amelyet egyedül vagy az igus szakértőinek kíséretében is felkereshet az interneten keresztül. Házon belüli vásárokat is tartunk az Ön által biztosított helyszínen – természetesen a legszigorúbb higiéniai előírások betartása mellett. Egy egyszerű bemutatóállvány termékmintákkal a kívánt helyszínen – néhány hétre vagy hosszabb időre. Egyedi mintacsomagok, amelyeket online képzés követ. Ráadásul, mint mindig: konzultáció okostelefonon, chaten vagy akár hagyományos módon telefonon, e-mailben vagy Önöknél a helyszínen.

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról

Az igus® által gyártott és szponzorált arcvédők

Az egészségügyi célú arcvédők gyártása során felmerülő egyik központi problémára összpontosítottuk a figyelmünket, és a fröccsöntéses eljárásnak köszönhetően ma már napi 2000 fejpántot tudunk legyártani arcvédőkhöz. A legyártott alkatrészeket nonprofit és jótékonysági szervezeteknek, illetve oktatási intézményeknek ajánljuk fel.

Tudjon meg többet az arcvédők gyártásáról

A szállítás dátumának elhalasztása

Egyszerűen halassza el a szállítást

A jelenlegi helyzetben mégsem lesz szüksége az éppen megrendelt termékre az általunk visszaigazolt napon? Akkor egyszerűen halassza el a szállítás napját: Adja meg a rendelésszámot és az elérhetőségeit az űrlapon, és válassza ki az új kívánt dátumot.

Halasztás most