Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)
Strapabíró, karbantartásmentes és hosszú ideig használható

Kiváló minőségű építőanyagok gyártása

Építőanyagokat a házak és egyéb épületek vagy építmények építése során alkalmaznak. A szerves (pl. fa) és a szervetlen építőanyagok (vagyis például a beton és a cement) minden építőipari projektben nélkülözhetetlen alapanyagnak számítanak, legyen szó akár magas-, akár mély-, út- vagy közműépítésről. Az építőiparban alkalmazott gyártási eljárások széles választéka számtalan típusú építőanyag előállítását teszi lehetővé. A szárazépítés során például az ipari felhasználásra szánt rúdanyagokat kötegelik, és csavarokkal rögzítik. Ezzel sikerült elérni, hogy többé már nem alkalmaznak víztartalmú építőanyagokat, így például betont vagy agyagot sem. Az igus nagy teljesítményű műanyagból készülő e-chain energialáncai szinte valamennyi területen megbízhatóan alkalmazhatók.
Legyen szó nedvességről, porról, forgácsokról, melegről vagy akár hidegről is, minden alkalmazási környezethez rendelkezünk a legmegfelelőbb megoldással. Rendszereinkben egyáltalán nem használunk semmilyen fémet, így például acélt sem. A nagy igénybevételnek kitett helyeken az acélból készült rendszereket egyre több esetben cserélik le az igus e-chain energialáncaira, amelyek sokkal jobban képesek ezeket a feladatokat ellátni.
Vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel most

A műanyag megoldásaink által kínált előnyök összefoglalása:

  • Költséghatékony, moduláris kialakítás
  • Alacsony karbantartási igény és tartósság
  • Ellenálló a pornak, a vegyi anyagoknak és a magas hőmérsékleteknek
  • Könnyű, de ugyanakkor nagyon stabil
  • Korróziómentes kivitel
  • TÜV-tesztekkel vizsgált anyagok
Hosszú elmozdulási út

Építőanyagok gyártása során alkalmazható termékek

Energialáncok hosszú elmozdulásokhoz és nagy igénybevételhez Itt elérhető online boltunkban megtekintheti a nagy elmozdulási úthosszal, illetve különösen nehéz igénybevétel mellett használható e-chain termékek széles választékát.
Hosszú elmozdulás és nagy igénybevétel

Ügyfeleink válogatott alkalmazási példái


Valós körülményekre tesztelve

Betekintés az e-chain rendszerek tesztlaborjába:

További információ

igus kiszállítási szolgáltatás


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.