Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)
basic flizz®
zárt vezetőrendszer
Kérje szakértőink segítségét
basic flizz zárt megvezetés

A basic flizz® áttekintése

Összefoglaltuk a basic flizz rendszer öt fontos jellemzőjét:

1. Biztonságos vezetés: a profilba integrált csúszósín.

2. Moduláris kialakítás: könnyű összeszerelés, kompakt felépítés

3. Védett: időjárásálló rozsdamentes acél borítás

4. Gyors összeszerelés: az energialánc nyitható a külső ív mentén

5. Beépítési módok széles skálája

Jellemző iparágak és alkalmazási területek:
szennyvízkezelő állomások, hosszanti kotrók, homokcsapdák, zsírcsapdák, szennyvíztelepek, galvanizáló üzemek, daruk, gyárépítés, folyami zsilipek


A rendszer előnyei

  • Alacsony karbantartási igényű rendszer 100 m elmozdulásig
  • Védelem az időjárás és a szennyeződések ellen
  • Költséghatékony és zárt, komplett rendszer
  • Szabványosított, moduláris kivitel
  • Könnyű beszerelhetőség, több féle rögzítést is lehetővé tevő szerelési pontok
  • Akár 50%-kal rövidebb kábel elegendő, mint a zúszókábeles kialakításnál, alacsony profilú kis helyigényű rendszer
  • A kábelek megvezetése mindig meghatározott hajlítási sugárral történik, az e-chain  elnyeli a húzóerőket
  • A kábelek nem gubancolódnak össze, és nem sérülnek meg
  • Nincs csúszógyűrűs érintkezés (ellentétben a kábeldobokkal)
  • A kábelek és a tömlők később bármikor könnyedén cserélhetők a letelepített rendszerben is
  • Alacsonyabb energiaköltségek – közvetlenül a kotró felel a meghajtásért. Nincs szükség további meghajtásra (a kábeldobokkal szemben)
  • Opcionális kar a mozgó véghez (pl. mechanikus csatlakozás a lehúzókocsihoz) 

Állítható mozgó vég felőli kar

A basic flizz® 2500 v2 és 2500 HD lebegő mozgó végén kívül az igus® moduláris és állítható mozgó vég felőli kart kínál a meglévő szerkezetre történő könnyű felszereléshez.
Méretek: kb. 700 mm széles, 1,000 mm magas, szögletes cső 60 x 60 mm
Anyag: rozsdamentes acél AISI 304 (304 rozsdamentes acél/204)
Állítható mozgó vég felőli kar a basic flizz® rendszerhez

basic flizz® - teljes rendszer

basic flizz® rendszer

Teljes készletek webáruházunkban

A basic flizz teljes rendszerként alkalmazható kotrók, hab lefölözők és egyéb szennyvíztechnikai berendezések valamint vízerőművek rendszereiben a mobilis energiaellátásra. A teljes készlet egy energialáncból áll, amelyben egy időjárásálló rozsdamentes acél tokban kerülnek elvezetésre a teszteken bizonyított kábelek, védetten és biztonságos módon. Az erre a célra kifejlesztett vezetőkarral és az intelligens EC.P smart plastics rendszerrel a toló/húzóerő érzékeléshez a készlet kiváló teljeskörű megoldást kínál.

A basic flizz éles használatban

Állásidő nélküli szennyvízkezelés a plaueni szennyvízkezelő telepen

A basic flizz rendszer 53 méteren keresztül vezeti biztonságosan a kábeleket az elsődleges derítő mentén. A burkolatban vezetett energialánc hosszú elmozdulásokra alkalmas, és biztosítja a kábelek hosszú élettartamát. A kábelek vezetése meghatározott hajlítási sugárral történik, és az energialánc elnyeli az ennek során keletkező húzóerőket. Így elkerülhető a kábelmeghibásodásokból adódó állásidő.

További alkalmazási példák


basic flizz smart plastics

Intelligens technológia minden szennyvíztisztító telepre

A szennyvíztelepeken való alkalmazás rendkívüli módon igénybe veszi az alkatrészeket: folyamatos működés mindenféle időjárási körülmény mellett, ráadásul érintkeznek folyadékkal, zsíros és szennyezett anyagokkal is. Intelligens energialánc-rendszereinket úgy tervezték, hogy minden elképzelhető körülmény között mindig hibamentesen működjenek.

Folyamatos állapotfigyelés a szennyvíztisztítóban

A szennyvíztisztító telepek az év 365 napján, a nap 24 órájában üzemelnek. A basic flizz rendszer kiválóan alkalmas a legtöbb téglalap alakú derítőben történő használatra. A rendszer előnye a moduláris felépítés és az energiaellátó rendszer védelme a szél és az időjárás ellen. A flizz rendszer felszerelhető akár közvetlenül a tartály falára, akár a padlóra a tartály mentén.

További védelmet nyújthat a smart plastics i.Sense EC.P rendszer (EC = e-chain, azaz energialánc P = pull force, azaz húzóerő) a lánc intelligens állapotfelügyelete révén. Ez lehetővé teszi, hogy egy felmerülő hiba esetén, a teljes meghibásodás megelőzése érdekében, a rendszer automatikusan kikapcsoljon.

igus® telepítési szolgáltatás

Szerelési szolgáltatás

Takarítson meg pénzt és időt saját energialánc rendszerének karbantartásán és beszerelésén

Az egyes energialáncok cseréjétől a teljes modernizációs projektekig, egy komponens összeszerelésétől a teljesen szerelt rendszerek beépítéséig, széleskörű tapasztalattal rendelkezünk, ha megbízható energiaellátó rendszerek helyszíni installációjáról van szó. Ezen tapasztalatunk teszi lehetővé, hogy legalább 36 hónapos garanciát biztosítsunk minden az igus* által installált energiaellátó rendszerre – elvégre ismerjük a termékeinket és a szolgáltatásainkat.



Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.