Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Műanyag csapágytechnológia gépjárművekben

A megfelelő siklócsapágy minden alkalmazáshoz

 

Hőmérséklet szabályozás

Siklócsapágyak hűtőszivattyúkban és szelepekben

Zsanérok

E-coating bevonatolható siklócsapágyak egy- és többcsuklós zsanérokhoz, bepattintható

Aktuátor

Kenésmentes siklócsapágyak, fogaskerekek és vezérorsós technológia

Kültéri felhasználás

Korróziómentes siklócsapágyak az első hűtőrácshoz, a fényszórókhoz, stb.

Motortér

Hő- és közegálló siklócsapágyak hajtóművekhez, fojtószelepekhez, stb.

Ülések és utastér

Könnyű siklócsapágyak az ülések beállításához, forgókapcsolókhoz és sok máshoz

Öt ok, amiért érdemes iglidur siklócsapágyat használni a gépjárművekben

Az iglidur siklócsapágyakkal a költségek akár 40 %-kal is csökkenthetők. A tömeg akár 80%-kal csökkenthető, következésképpen a szén-dioxid-kibocsátás is alacsonyabb. Ráadásul, a csapágyak nagyon csendesen működnek, kompenzálják a gyártási tűréseket és gyorsan és egyszerűen fémlemezbe illeszthetők a rugalmas összeszerelési koncepció miatt. 
További tudnivalók

Alkatrészek igény szerint

Egyedi alkatrészek gyártási folyamata

Egyedi alkatrészek: fröccsöntéssel, nyomtatással vagy rúdanyagból

Legyen szó prototípusok vagy kis tételek 3D-nyomtatásáról, rúdanyagból megmunkálásról vagy nagy volumenű gyártásról fröccsöntéssel: egyedi igények alapján gyártunk. Örömmel segítünk annak eldöntésében, hogy melyik folyamat a legmegfelelőbb az Ön esetében - műszakilag és gazdaságosság szempontjából is.
FastLine szolgáltatás

Egyedi fröccsöntött siklócsapágyak egy héten belül

Az FastLine szolgáltatással egyedileg konfigurált fröccsöntéssel készült siklócsapágyat vagy siklóalátétet kaphat kézhez egy héten belül. Adja meg a kívánt méreteket, és azonnal láthatja az árajánlatot és a gyártási eljárások árainak összehasonlítását.

A valós használati körülményeket az igus tesztlaborjában teszteltük

Folyamatos terhelésre, közegellenállásra és halk működésre tesztelve

Aziparág legnagyobb műanyag vizsgáló laboratóriumában alapos teszteknek vetik alá az iglidur siklócsapágyakat, a drylin lineáris technológiát és az igubal rúdvég csapágyakat. A cél a különböző anyagpárosítások tribológiai jellemzőinek vizsgálata és az összeszerelt részegységek tesztelése. A vizsgálatok eredményeit online alkalmazásainkba is betápláljuk, melyek precíz tartóssági becsléseket tesznek lehetővé. Kérésre az igus vásárlói teszteket is végez, így a teljesen egyedi körülmények között ellenőrizhető a termék.


Ez is érdekelheti


Konzultáció

Szívesen megválaszolom kérdéseit személyesen is

Szállítás és tanácsadás

Személyesen:

Hétfotol péntekig reggel 7 és este 8 között.
Szombaton reggel 8 és 12 között.

Online:

24h


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.