Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Egyedi igények szerint esztergált és mart alkatrészek

kenésmentes műanyagból


Alkatrész feltöltése ✔️​​​​​​ Árak megtekintése ✔️​​​​​​ Árajánlat igénylése vagy megrendelés ✔️​​​​​​

Az expressz szolgáltatással CNC alkatrészei 3 nap alatt szállításra készek.

CNC egyedi alkatrész
► Nincs kéznél 3D modellje? Nem gond, próbálja ki a 3D modell konfigurátort.
► Nem biztos a tűrésekben? Ellenőrizze automatikusan a műszaki rajzot a CNC Tűrésellenőrzővel
► Az automatikus árkalkuláció és rendelése minél gyorsabb feldolgozása érdekében, kérjük, nézze át gyártási szabványainkat.

Online CNC szolgáltatásunk előnyei


 Átlátható azonnali kalkuláció 

► Automatikus megvalósíthatósági és tűrés ellenőrzés 

► 3 nap alatt szállításra kész alkatrészek 

► Anyagválaszték: A legjobb megoldás minden bármely alkalmazáshoz 

► Mindent egy kézből: anyagok, gyártás, tanácsadás 

 

"Szerettük volna hatékonyan kihasználni a rövid karbantartási intervallumot, és a meglévő PA csapágyakat egyedi gyártású iglidur® csapágyakra cserélni. Az igus® online CNC szolgáltatásának gyors árkalkulációja és expressz szállítása lehetővé tette számunkra, hogy a CNC alkatrészeket néhány nap alatt beszerezzük, és a gyártósor időben indulhatott."

 Tom Oldach, projekt mérnök - Dr. Quendt GmbH & Co. KG

 Kattintson ide és olvassa el vásárlónk történetét

Szerezze be CNC alkatrészeit három egyszerű lépésben!

Első lépés

1. Árajánlat kérése vagy megrendelés

A 3D modell (step/stp) feltöltését követően állítsa be a követelményeket, így azonnal láthatja az árajánlatot. Ezután kérhet árajánlatot, vagy azonnal, online meg is rendelheti az alkatrészt.

 

Második lépés

2. Megvalósíthatóság & ár

Ellenőrizzük kérése megvalósíthatóságát. Ha minden rendben van, kötelező érvényű árajánlatot küldünk Önnek. Amennyiben közvetlenül adja le a megrendelést, a gyártást azonnal jóváhagyjuk.

3. lépés

3. Gyártás és szállítás

A megrendelés beérkezését követően elkezdjük az egyedi esztergált és mart alkatrész CNC gyártását. Melyet házhoz szállíttathat vagy átvehet a helyszínen.


Tervezési iránymutatás

Ingyenes tanulmányunk segítségével megismerheti a CNC-alkatrészek tervezésének kulcsfontosságú elveit. 12 hasznos tanácsot adunk esztergált és mart alkatrészekkel kapcsolatban – így a gazdasági és gyártási szempontból is legoptimálisabb alkatrészt tervezheti meg.
Letöltés most

Konfigurálja a beállításokat az azonnali ár visszajelzéshez

Válassza ki az alkalmazásához leginkább illeszkedő anyagot:

iglidur® nagy teljesítményű polimerek széles választéka elérhető. Szinte minden alkalmazáshoz meg lehet találni az ideális iglidur® anyagot, legyen szó magas hőmérsékletről vagy tengervízről, az élelmiszeripartól az autógyártásig. Különféle online eszközeink is szakértőink is szívesen segítenek Önnek a megfelelő anyagok kiválasztásában.​

Adja meg a tűréseket:

A hossz, alak és pozíció tűrésekre az ISO 2768-mK-nak megfelelő általános tűrések vonatkoznak. Ez biztosítja a műanyag kompatibilis gyártást. Amennyiben a komponens lineáris méreteiben változó tűrések vannak, adja meg a darabszámot, és az ár ennek megfelelően automatikusan módosul.

Konfigurálja a furatokat

A feltöltött 3D modell alapján a konfigurátor automatikusan felismeri a furatokat. Ön megadhatja a meneteket és a tűréseket amennyiben szükségesek. Az ár automatikusan módosul a megadottak szerint. 

Kérjen elsőbbségi gyártást:

Ha a dolgoknak gyorsabban kell menniük: válassza expressz opciónkat, és alkatrészei 3 napon belül készen állnak a szállításra. 


Tekintse meg gyártási szabványainkat

Mely garantálja a műanyag-barát gyártást és a megrendelés minél gyorsabb feldolgozását

✓ ISO 2768-m/K vonatkozik az alkatrészek általános hossz, alak és pozíció tűrésére.  

✓ Az alábbi minimális tűrés szélességeket (ld. DIN ISO 286) számításba kell venni az eltérő egyedi tűrések esetében (lineáris méreteknél) és az illeszkedésnél: 

  • Névleges méret max. 30 mm: IT 9 
  • Névleges méret 30-tól 180 mm-ig: IT 10 
  • Névleges méret 180-tól 500 mm-ig: IT 11 
  • 500 mm feletti névleges méret esetén: A tűrés egyedi tesztelést igényel 

✓ A menetek és furatok ISO metrikus méretek (M) szerint konfigurálhatók ✓ A felületi érdesség megfelel a megmunkált felületek jellemző, elvárt minőségének (minimum elvárt: Ra = 2-3µm)

 
Ezek a szabványok előnyösek az Ön számára: Így automatikusan kalkulálhatjuk az árakat, ezért rendelését gyorsabban fel tudjuk dolgozni. Ezzel pedig Ön értékes időt takaríthat meg.  

Tolómérő

Eltérő specifikációk

Amennyiben eltérő elvárásai vannak

A gyártói szabványokon túlmenő követelmények is megvalósíthatók, amennyiben a megelőző megvalósíthatósági teszt megengedi. Az automatikusan kalkulált árat szükség szerint módosítjuk, az egyedi ellenőrzés után. 

Amennyiben eltérő követelmények szerint rendelne, kattintson a második pontban a „Segítségkérés”-re. Vagy, a harmadik pontban töltse fel a műszaki rajzot, és jelölje meg az eltérő specifikációkat az eszköz utolsó lépésében. 


Mikor és miért éri meg CNC megmunkálással gyártatni​

Rúdanyag

Anyagok és anyagminőségek széles választéka:

Az iglidur® rúdanyagok széles választéka biztosítja az optimális tribológiai specifikációkat bármely alkalmazáshoz.
Feldolgozás alatt

Kiváló felületi minőség

Az alkalmazott módszernek köszönhetően a CNC megmunkálás jó minőségű felületet hoz létre - az iglidur® alkatrészek esetében általában nincs szükség a csúszófelületek utólagos megmunkálására.
Tűrések

Precíz alkatrész méretek szűk tűrésekkel:

Méretpontos alkatrészek, szűk tűrésekkel és illesztésekkel. A szűk tűréstartományok is (legfeljebb 9-es, a DIN ISO szabvány szerint) általában kivitelezhetők. Ezért a 0,05 mm széles tűrések sem okoznak problémát.

Egyedi alkatrészek

Költséghatékony kis és közepes mennyiségek esetén

Tízestől ezres nagyságrendig terjedő darabszámok esetén a CNC megmunkálás általában a leggazdaságosabb eljárás, különösen egyszerű geometriák nagy mennyiségben történő rendelése esetén.

Tekintse meg gyakorlati alkalmazási példáinkat:


Válaszaink az Ön kérdéseire(GYIK)

Mit jelent a CNC?
A CNC az angol Computer Numerical Control kifejezés rövidítése, és olyan esztergákra és marógépekre használják, melyek vezérlése számítógéppel történik, így komplex formák és geometriák gyártására is alkalmasak.

Mi az online CNC szolgáltatásunk különlegessége? Egyszerű, gyors és átlátható: Nem kell napokig várnia az árajánlatra, azonnal láthatja. Például, ha változtat az anyagon vagy a tűréseken, azonnal láthatja, hogyan módosul az ár. Így azonnal eldöntheti, hogy megrendeli-e a terméket. Az online CNC szolgáltatás felhasználói felülete lehetővé teszi az árajánlat kérést és az azonnali megrendelést is. Ha segítségre van szüksége a döntéshez, szakértőink örömmel állnak rendelkezésére.

Ki rendelhet egyedi CNC alkatrészeket az igus-tól? Ügyfeleink között éppúgy megtalálhatók cégek mint magánszemélyek. A felhasználói felületen a negyedik pontban megadhatja a részleteket, a személyes adatai mellett. 

Milyen költségekkel jár az online CNC szolgáltatás használata? Az online CNC szolgáltatás ingyenesen használható. Az alkatrészek feltöltését követően e-mail címe megadásával azonnal használhatja az eszközt. A konfiguráció befejezésekor vásárlási kötelezettséggel nem járó árajánlatot kérhet (az „Árajánlat kérése” gombra kattintva), ezt követően eldöntheti, hogy ez megfelel-e Önnek, és leadhatja rendelését. Megrendelését leadhatja közvetlenül online is (a „Rendelés leadása” gombbal).

Miért nem elérhető az igus® CNC szolgáltatás a hagyományos műanyag vagy fém alapanyagokhoz? CNC szolgáltatásunkkal elsősorban a motion plastics megoldásokra, azaz a mozgó műanyag alkalmazásokra koncentrálunk. Első lépésként ezért csak a kenésmentes, kopásálló és alacsony súrlódású iglidur® tribológiai alapanyagok elérhetők.  A közeljövőben szeretnénk az ezen csapágyak közelében lévő alkatrészekre is kiterjeszteni a CNC szolgáltatást. Akkor a szokásos házanyagok is elérhetővé válnak majd. 
 
GYIK

További online eszközeink

iglidur® rúdanyag szakértői rendszer

Konfigurátor
Rúdanyag konfigurátor

igus® CAD konfigurátor

Konfigurátor
CAD konfigurátor

A projekthez leginkább megfelelő anyag.

Anyagok Több mint 50 tribológiailag optimalizált anyagot kínálunk, számtalan alkalmazáshoz, ahol a kopásállóság kiemelten fontos. Attól függetlenül, hogy az alkalmazási területen az alkatrészek magas hőmérsékletnek, különféle közegeknek vagy intenzív kopásnak vannak kitéve – az igus® szinte mindig megtalálja a megoldást.



Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.