Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Profilgörgős e-chain® P4 energialánc: nagy kábeltömeghez és sebességhez

Világszerte több mint 1000 rendszert használnak hagyományos görgős energialáncokkal. Az ipar, különösen a darugyártás, egyre nagyobb követelményeket támaszt az úthossz, a töltési súly, a speciális és magas kinyúlási sebesség tekintetében, mindezt zökkenőmentes működéssel. A P4 rendszerrel eleget tudunk tenni ezeknek az igényeknek. Az ilyen jellegű rendszerek tervezésébe ajánlott bevonni mérnök csapatunkat. Az árajánlatot gyorsan elkészítjük. Kérjük, keressen minket bizalommal.
  • Azonos osztású e-chain® energialáncszem, görgővel vagy anélkül
  • A felső futógörgők az alsó görgők mellett haladnak el (nem pedig egymáson, mint a korábbi profil görgős energialáncoknál), ami biztosítja a zökkenőmentes futást.
  • Integrált rögzítőgörgő az oldalsó részben
  • Akár 800 m-es úthosszig és 30 kg/m maximális töltősúlyig
  • Nagyon hosszú úthosszokhoz és nagy, akár 10 m/s sebességhez
  • Az AUTO-GLIDE összekötő elemek miatt még nagyon hosszú elmozdulás esetén is biztos a kábelek elvezetése
  • Négyféle belső magasságban kapható (32, 42, 56, 80 mm)
  • Nagy moduláris P4 rendszer belső elválasztással az E4 rendszerhez
  • Az energialánc mozgatásához szükséges hajtóerő jelentősen, akár 25% alá is csökkenthető
  • i.Sense állapotfelügyelő rendszerrel felszerelhető
További előnyök áttekintése
Igényeljen ingyenes mintacsomagot most!
P4 görgős energialánc

Műszaki adatok:

siklási sebességsiklási gyorsulásigumid G anyag, engedélyezett hőmérséklet °CGyúlékonysági osztály, igumid G
≤ 6 [m/s]≤ 50 [m/s2]-40°C/+120°CVDE 0304 IIC UL94-HB

Termékválaszték:


P4.32 sorozat

Belső magasság: 32 mm
Belső szélesség: 100-250 mm
Külső szélesség: 132-282 mm
Külső magasság: 54 mm
Hajlítási sugár: 150-200 mm

P4.42 sorozat

Belső magasság: 42 mm
Belső szélesség: 100-200 mm
Külső szélesség: 154 - 254 mm
Külső magasság: 64 mm
Hajlítási sugár: 100-350 mm

A nagy úthosszak tesztelése


A P4.1 görgős energialáncot 8 m/s maximális elmozdulási sebességgel teszteltük 200 m-es távolságon, ami 400 m úthossznak felel meg. A teljes mértékben automatikus rendszer számos különböző alkalmazási célt szimulál mind a gyorsulás, mind pedig a sebesség tekintetében. A tesztelt energialáncok és kábelek a szállítójármű mozgása által okozott mechanikai terhelés mellett a környezeti hatásoknak is ki voltak téve.

A P4 rendszer a való életben


További érdekes témák


P4,1 rendszer

P4,1 rendszer

A P4.1 görgős energialáncok legújabb generációja karbantartásmentes siklócsapágyakkal és intelligens kopásérzékelővel hosszabb élettartamot biztosít.
A görgős energialánc fejlődési útja

A görgős energialánc fejlődési útja

Görgős energialáncainkat 20 éve folyamatosan fejlesztjük hosszú utakra és nagy igénybevételre. Csendes, alacsony vibráció és kopás, valamint 57% -kal kevesebb erőfeszítés.
Hosszú elmozdulási út

Hosszú elmozdulási út

Minden, amit a "nagy úthosszokról" tudni kell: megfelelő energialánc-rendszerek, alkalmazási területek, rendszer-összehasonlítások, tesztek, telepítési kézikönyv stb.


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.