Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

drylin® SHT – Tervezés és felmérés

Függőleges

A drylin® orsós lineáris egységeket úgy terveztük, hogy bármilyen pozicionálási beállítás elvégezhető legyen a segítségükkel. A lineáris beállítás különböző méretű trapézmenetes vezérorsók vagy ritkamenetes orsók segítségével történik, a folyamat kézileg és motorikusan is elvégezhető. A maximális mozgási sebesség a menettől és a terheléstől függően elérheti akár az 1 m/percet is.
Az alább látható diagram segítségével ellenőrizheti, hogy az orsós lineáris egységek alkalmasak-e a kívánt alkalmazáshoz.
Az SHT sorozat orsós emelőasztalai a következő méretű trapézmenetes vezetőorsókat használják:
 

TR 10x2: SHT-12, SHTC-12, SHTP-12, SLW-1040

TR 14x4: SLW-1660

TR 18x4: SHT-20, SHTC-20, SLW-2080

TR 24x5: SHT-30, SHTC-30

TR 26x5: SHTC-40

TR 30x6: SHTC-50

Max. előtolási sebesség [m/perc]

Központos terhelés függőleges telepítési helyzetben [N] X = központos teher függőleges telepítési helyzetben [N]
Y = előtolás [m/perc]

Az orsó max. fordulatszáma [ford./perc]

Központos terhelés függőleges telepítési helyzetben [N] X = központos teher függőleges telepítési helyzetben [N]
Y = a vezérorsó fordulatszáma [RPM]

Max. hajtónyomaték [Nm]

Központos terhelés függőleges telepítési helyzetben [N] X = központos teher függőleges telepítési helyzetben [N]
Y = szükséges maximális hajtónyomaték [Nm]


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.