Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

drylin® SHT – Termékválaszték

Trapézmenetek

Az opcionális trapézmenetes hajtású lineáris asztalokkal a drylin® SHT termékek portfóliója számos kihívásra kínál változatos megoldásokat.

Ritkamenet

A drylin® ritkamenetes lineáris asztalok rendkívül nagy mozgási sebességet biztosítanak alacsony forgási sebesség mellett. Így elérik akár a 100 mm/fordulat emelkedést is. A kenésmentes iglidur® J műanyagból készült anyák eközben hidegen hengerelt rozsdamentes acélból készült orsókon futnak. Megfontolandó alternatívát kínál a fogasszíjas tengelyekkel szemben, különösen a kis darabok gyors mozgatásában.

Állítható radiális hézag

A „turn-to-fit” funkció (állíthatóság) segítségével az egyedi hézagállítás kézzel végezhető el. A beállítás 0,01 mm-es lépésekben történik, a működés során pedig nem fordulhat elő véletlenszerű meglazulás (SLW 10-20 típussorozat).

Elhajlás

Az opcionális axiális előfeszítés csökkenti a rendszer holtjátékát. A pozicionálás pontossága és az ismételhetősége optimalizálható. A szükséges hajtónyomaték csak csekély mértékben nő.

Bal-jobb és fordított

A szabványos jobbmenetes vezérorsókon túl balmenetes és fordított vezérorsók is alkalmazhatók. Ez az opció, melyet gyakran alkalmaznak a formátumállítás során, pontosan meghatározható minden ármérőhöz és típussorozathoz.
 
 
 
 

Tengelyanyagok

Az SHT típussorozat lineáris tengelyeinek használata esetén megválaszthatjuk a tengely anyagát is: acél, rozsdamentes acél vagy kemény anodizált alumínium (standard). A gyors kiszállításnak, a kiváló súrlódási együtthatóknak és a kopásállóságnak köszönhetően a legkedveltebb standard kivitel az alumíniumból készült változat.

Trapézmenetes orsók anyagai

A trapézmenetes orsók acélból és rozsdamentes acélból készült változatban kaphatók. Külön kérésre kemény bevonattal ellátott alumíniumorsókat is szállítunk. A ritkamenetes orsók és a metrikus menetes rudak mindig rozsdamentes acélból készülnek. Az orsóvégek fokozatosan vékonyodnak az akár 14 mm-es orsóátmérőre. Kérésre csapok és különleges megmunkálás is rendelhető.
Nagy emelkedésű vezérorsóanyák

Ritkamenetes orsók anyagai

Valamennyi ritkamenetes orsó rozsdamentes acélból készül. A trapézmenethez képest a ritkamenet jóval nagyobb menetmagasságokat mutat. Így nagyobb mozgási sebességet lehet lehet elérni, ugyanakkor a hajtónyomaték is nagyobb lesz, mint a trapézmenet esetében. Rendelhető átmérők és menetmagasságok: 8 x 15, 10 x 12, 10 x 50, 18 x 100.

Gyors előremenet

A gyorskioldó mechanizmussal ellátott SHT lineáris asztalok és SHTP műanyag lineáris asztalok egyszerre kombinálják a pontos pozicionálást és a gyors kézi állítást.


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.