Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Elektromos komponensek

Méterre értékesített kábelek

chainflex® kábelek Speciális kábelek az e-chain® energialáncokhoz - tesztelt, tesztelt, tesztelt. Több mint 1354 típus készletről. Gyors termékkeresővel és élettartam-kalkulátorral

Csatlakoztatásra kész kábelek

readycable® Energialáncokban való felhasználásra tervezve. Számtalan kábeltípus különféle jóváhagyásokkal és megfelelőségi tanúsítványokkal. Gyors termékkeresővel

Elektromotorok

Elektromotorok Fedezze fel a léptetőmotorok, egyenáramú motorok és EC/BLDC motorok széles termékskáláját.
Számos motor készletről kapható

Prediktív karbantartás

smart plastics A meghibásodások már azelőtt észlelhetőek, mielőtt ténylegesen bekövetkeznének - így megelőzhetők a hibák és az állásidő - nő a gépek rendelkezésre állása és csökkennek a karbantartási költségek.

Azonnal csatlakoztatható energiaellátó rendszerek

readychain® Azonnal beszerelhető e-chain systems® energialánc rendszerek és készre szerelt kábelek az Ön gépeihez. Kiszállítás 1-10 napon belül, minimális rendelési mennyiség nélkül!
Gyors csatlakozó- és kábel konfigurátorral

Hajtástechnológia

Hajtástechnológia A kenésmentes lineáris tengelyeket trapézmenetes, nagy emelkedésű csavarmenetes vagy fogasszíjas hajtás mozgatja.
Gyors hajtástechnológia konfigurátorral

Sebességváltó

Sebességváltó Nagyteljesítményű műanyagból készült hajtóművek: kenésmentes, könnyű és ütésálló.
Moduláris és igény szerint bővíthető

Dugaszolható csatlakozók

a csatlakozókat is Dugaszos csatlakozók és több mint 3 500-féle csatlakozókomponens - minden egy helyről. Különféle csatlakozó-szervizcsomagok kaphatók készletről.

Mérnöki és telepítési szolgáltatások

Mérnöki szolgáltatás Legyen szó átalakításról vagy új telepítésről, ügyfeleinkkel közösen egyedi megoldásokat dolgozunk ki.
Minden egyetlen forrásból.

chainflex-tesztlaboratórium

A világ legnagyobb mozgó kábeleket és csatlakozókat vizsgáló tesztlaboratóriuma

A tesztelés 3800 m² alapterületen zajlik

Évente kétmilliárd tesztciklus a garantált megbízhatóságért.



Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.