3D nyomtató szolgáltatás a kiváló teljesítményű műanyagból készült kopásálló alkatrészek előállításához

Kopásnak kitett alkatrészek a 3D nyomtató szolgáltatástól

Szenzációs szilárdság a tesztekben a gépi megmunkálású vagy fröccsöntéssel készült alkatrészekhez viszonyítva

A kenésmentes, kopásálló iglidur® műanyagból nyomtatjuk az egyedi alkatrészeit; egyszerű rendelés, gyors beépítés: minden, amire a prototípustól a bonyolult, különleges alkatrészekig szüksége van.
Töltse fel a 3D fájlját, ellenőrizze a 360°-os nézetet és a mértékegységeket, majd válasszon ki egy tribo szálat. A termék bonyolultságától függően akár 24 órán belül is kiszállítjuk azt.

2016 újdonságai  

iglidur® Tribo 3D nyomtatás ... Fröccsöntő szerszámok, gyors és költséghatékony ... egyéni igények szerint készített 3D alkatrészek nagy választéka

igus® 3D nyomtató szolgáltatás: egyszerű és gyors elintézés

3D nyomtatási szolgáltatás  

A "húzd és dobd" műveletet használva töltse fel az stl fájlját az igus® konfigurálóba.

3D nyomtatási szolgáltatás  

Ellenőrizze az alkatrészét a 360°-os nézetben, és határozza meg a mértékegységeket.

3D nyomtatási szolgáltatás  

Válassza ki a tribo szálat és a kívánt minőséget. Helyezze a választott terméket a bevásárló kosárba. Kész! Legyártjuk és elküldjük Önnek a kívánt alkatrészt.

Rendeljen tribo szálakat és SLS műanyag cikkeket a raktárból

Rendeljen 3D nyomtatású tribo szálakat a raktárból

3D nyomtatású tribo szálak  
Mozgásra gyártva

Tribológiai szempontból optimalizált szálaink kopásállósága akár 50-szer akkora, mint a standard 3D-nyomtatási anyagok kopásállósága. Ez nagyobb hatékonyságot eredményez. Így gyorsabban és költséghatékonyabb módon készíthet prototípusokat és kis sorozatokat. A nyomtatott komponensek gyorsan felválthatják a kopó alkatrészeket, és képesek az állásidők csökkentésére.

Rendeljen 3D SLS nyomtatóanyagot a raktárból

3D nyomtatású tribo szálak  
Tribo műanyag a lézeres szinterezési folyamathoz

Az iglidur® I3-PL anyag, amelyet kifejezetten lézeres szinterezéshez fejlesztettek ki, az igus® tesztlaborjában tribológiai teszteken bizonyította, hogy kopásállósága háromszor nagyobb, mint a hagyományos, lézeres szinterezéshez készült anyagoké.
 

A 3D nyomat létrehozása

A 3D nyomat létrehozása  
Kenésmentes csapágymegoldások és nyomtatás

Összeállítottuk az Ön számára a legjobban használható és legnépszerűbb termékeket különféle készleteinkből: lineáris vezetőrendszerek és energiaellátó rendszerek alacsony szerelési magassággal, a legkisebb méretekkel és a legkeskenyebb hajlítási sugárral. Kenés- és karbantartásmentes 3D nyomtatási komponenseink lehetővé teszik Önnek a 3D technológia fejlesztését a költségek csökkentése mellett.

Alkalmazás az autóversenyeken

Formula Student versenyautó  
Súlyt és beépítési időt takarít meg

Az Amberg-Weiden egyetem Running snail csapatának Formula Student versenyautójába beépített termékek kiválasztásánál két tényezőre fordítottak különös figyelmet: a súlyra és a haszonra. A csapat az iglidur® tribo szálból egy 3D nyomtató alkalmazásával egyszerűen egy csapágyat nyomtatott, kissé megmunkálta, majd a helyére ragasztotta azt.
 

Szeretné azonnal kipróbálni?

Rendelje meg kezdő készleteinket (iglidur® I180-PF) 25 g anyaggal két átmérővel: 1,75 mm és 3 mm.
 
 

Kezdőkészlet  

A 3D nyomtatószál meggyőzően, a fröccsöntés minőségét elérve teljesített a teszteken

Az iglidur® Tribo J260-PF szálának kopásállósága nagyobb, mint a standard nyomtatóanyagok kopásállósága

Teszteltül a legutóbbi iglidur® J260-PF anyag Tribo szálat kutatólaboratóriumunkban. Először összehasonlítottuk a nyomtatási szálat az ABS 3D-nyomtatási anyaggal, majd a saját, ugyanabból a magas teljesítményű műanyagból fröccsöntött alkatrészeinkkel. A tesztsorozatok során edzett, simított acélból és rozsdaálló acélból készült tengelyek lineáris és forgó mozgását vizsgáltuk.

Az összehasonlító tesztek kimutatták, hogy a 3D nyomtatással készült igus® motion plastics® anyagok a mozgó alkalmazásokban is erősek

Az iglidur® Tribo J260-PF szálunk súrlódási tényezői alacsonyak voltak az összes tesztben. Másfelől pedig az ABS anyag sikertelenül szerepelt a rozsdamentes acélból készült tengellyel végzett, forgó teszt során.

A tribo szálból készült nyomtatott siklócsapágyak kopásállósága az összes tesztesetben hasonló értékű volt, mint a normál fröccsöntött alkatrészek kopásállósága.


Ezért a nyomtatott alkatrészek, mint például a siklócsapágyak vagy a csigakerekek közvetlenül szerelhetők, és alkalmazhatók az iparban.
 

Tesztlaboratórium  
Kopásteszt  
Kopásteszt  

Az összehasonlító tesztek kimutatják az iglidur® J260-PF Tribo szál alacsony kopásállóságát (Y) forgó mozgás során. (Kopás forgás közben: p=1 Mpa; v=0,3 m/s)
 
(A) ABS nyomtatás; (B) iglidur® J260-PF nyomtatás;
(C) iglidur® J260-PF fröccsöntött

Az összehasonlító tesztek kimutatták az iglidur® J260-PF Tribo szál kopásának alacsony mértékét (Y) lineáris mozgás során. (Lineáris kopás: v=0,3 m/s; p=1 Mpa; l=5 mm)
 
(A) ABS nyomtatás; (B) iglidur® J260-PF nyomtatás;
(C) iglidur® J260-PF fröccsöntött

Rendeléseink száma nagy mértékben emelkedett, ezért sajnos az energialáncok és kábelek kiszállítási idejét 6-12 napra módosítjuk ideiglenesen. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a kiszállítási időt a lehető leghamarabb lecsökkentsük.

igus® kapcsolat +36-1-306-64 86 Küldjön e-mailt az igus®-nak

Megrendelés nyomon követése myigus myCatalog

Termékkereső3D-CADOnline katalógusÚjdonságok 2016Élettartam kiszámításAlkalmazási példákEmail küldése a termékszakértőnekLekérdezés/rendelésGyorsSpecCikk szám keresésTengely lekérdezésKatalógusok/mintákLetöltésmanus®

nincs minimális rendelési mennyiség
800 - 1630 szállítás+tanácsadás kiszállítás 24 órán belül* ingyenes termékminta
Általános Standard Feltételek és Kikötések Lenyomat Általános tudnivalók Adatvédelmi nyilatkozat