Kávégépekhez való termékek

Teljes mértékben automata kávégép, espresso gép vagy french press. Akárhogy is készül a kávé, a mozgó alkatrészek mindenütt jelen vannak. Lineáris siklócsapágyak a kávékimenet leengedéséhez, fogaskerekek a kávébab továbbításához, vezérorsók és anyák a főzőegység nyomásának növeléséhez.
A pozíciók kényessége miatt szükség van a kenésmentes, sőt alkalmanként az élelmiszeripari szabványoknak megfelelő alkatrészekre, melyek a lehető legkevesebb karbantartást igénylik. Továbbá kompaktak, simán mozognak, tartósak és nem zörögnek.

Az Ön előnyei: Tech up ▲ Cost down 

  • Teljesen kenésmentes az anyagba integrált szilárd kenőanyagok révén
  • Hosszú élettartam, karbantartás nélkül
  • Porálló
  • Korróziómentes kivitel
  • Különféle alapanyagok az eltérő igényekhez
  • Az FDA és az EU10/2011 előírásainak megfelelő alapanyagok is kaphatók

Termékek kávégépekben és a alkalmazási területeik

xiros golyóscsapágyak

Golyóscsapágyak

Forgókapcsolók sima csapágy alátámasztással

A kávéfőzőgépek forgó kapcsolói könnyen kivitelezhetők golyóscsapágyakkal. Az egyszerű, sima beállítás itt éppoly fontos, mint a csapágy kenés- és karbantartásmentessége. A korróziómentes termékek az idő előtti kopást is megakadályozzák.
További információ a webáruházban

Fogaskerekek

Fogaskerekek

Kenésmentes kávébab továbbítás

A kávészemek eljutásához az őrlőbe szükség van fogaskerekekre. A kávébab szemek közvetlen közelében különösen fontos, hogy az alkatrészek kenésmentesek legyenek. De az alacsony kopás és a hosszú élettartam is szerepet játszik itt.
További információ a webáruházban

Alacsony profilú drylin N lineáris vezetés

drylin N

Korróziómentes kimenet kialakítás

A kávégépek esetében lineáris csapágyakat alkalmaznak a kávé kiadása során a kifolyó leengedéséhez valamint a karbantartás során a gépfej kihúzásához. A fokozatmentesen állítható, karbantartást nem igénylő, kenésmentes és korróziómentes vezetőrendszerek meghosszabbítják a gép élettartamát.
További információ a webáruházban

dryspin csavarorsós technológia

dryspin

Higiénia a kávéfőző egységben

A kávé készítése során egy vezérorsó nagy nyomóerőt kifejtve préseli át a forró vizet az őrölt kávén. Mivel a vezérorsó és az anya folyadékkal érintkezik, ezért tökéletesen kenőanyagoktól mentesnek és higiénikusnak kell lenniük. És természetesen korrózióról szó sem lehet.
További információ a webáruházban

iglidur Z siklócsapágy

iglidur Z

Erő a darálóban

A kávéőrlő gép hatalmas erőket fejt ki a kávébab finomra őrlése során. Az őrlőfejet nagy erőkre tervezett siklócsapágyak vezetik. A kávéőrlemény okozta szennyeződés szükségessé teszi a szennyeződés-állóságot és a kenésmentességet.
További információ a webáruházban

iglidur A181 siklócsapágyak

A181 siklócsapágyak

Élelmiszer kompatibilitás a főzés során

A főzet elkészítésének folyamatában részt vevő alkatrészeknek meg kell felelni a higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírásoknak. A speciális iglidur A181 anyagból készült siklócsapágyak megfelelnek az FDA és az EU10/2011 szabványoknak.
További információ a webáruházban