Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Innovatív műanyag szabadonfutó biciklikerék

igus bike szabadonfutó kerék
Egy teljesen műanyagból készült szabadonfutó biciklikerék megtervezése komoly kihívás volt számunkra. Egyrészt az alkatrésznek rendkívül erősnek, másrészt teljesen mobilnak kell lennie: meg tudtunk felelni ezeknek a követelményeknek.

Mivel a szabadonfutóhoz is beépített szilárd kenőanyagokra támaszkodunk, a karbantartás jelentősen csökkent, a hagyományos kerékpárokhoz képest, amelyeket újra és újra meg kell kenni, hogy az alkatrészek ne törjenek el.
Tech up

Tech up

  • Ellenáll a szennyeződéseknek
  • Korrózióálló
  • Kis tömegű
  • Különleges, kiváló minőségű szabadonfutó hangzás
Cost down

Cost down

  • Karbantartásmentes
  • Kenésmentes
Bizonyíték

Bizonyíték

  • Laboratóriumban tesztelt
Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

  • Az újrahasznosított műanyagból készült igus:bike korrózióálló, kenés- és karbantartásmentes


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.