Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Moduláris műanyag kerékpárkeretek tökéletes felületi minőséggel

Bicikliváz

A moduláris kivitelnek köszönhetően költséghatékony

A fröccsöntés révén energiatakarékosak és 100 %-ban újrahasznosítható anyagból készülnek. Műanyag kerékpárvázainkkal új utakat törünk a fenntartható kerékpárgyártásban. Mielőtt a váz elérné az élettartama végét, regranulátummá válna és így újrahasznosítanák, számos remek tulajdonságával örvendezteti meg tulajdonosát. Korróziómentes, nagyon strapabíró és tartós, erős és merev, így precíz kormányzást és optimális erőátvitelt tesz lehetővé. Ugyanakkor, még hosszabb utakon is, maximális kényelmet nyújt, mert csillapító anyagtulajdonságai csökkentik az ütés és a vibráció okozta izomfáradást.

A moduláris kivitel többféle váz méretet és típust tesz lehetővé egyetlen szerszámkészletből. Egyszerű változtatás, gyors reagálás a felület módosítása és a gyorsabb megvalósítás érdekében. Minimalista kivitelben vagy feltűnő színekben, a moduláris váz konstrukciónak köszönhetően a kreatív dizájn és az egyedi megoldások is megvalósíthatók.​
Tech up

Tech up

 • Gazdaságos mennyiségi gyártás a szerszámkészítésben
 • Különféle anyagok egy kerethez
 • Optimalizált merevség-tömeg arány (STW)
 • Új fröccsöntési technológia
 • Rezgéscsillapítás
 • Korrózióálló
 • Többféle tervezési lehetőség
Cost down

Cost down

 • Alacsonyabb karbantartási költségek 
 • Helyi ellátási láncok
Bizonyíték

Bizonyíték

 • Laboratóriumban tesztelt
Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

 • Energiatakarékos gyártási folyamat
 • Újrahasznosítható
 • Helyi ellátási láncok
 • Újrahasznosított anyagok felhasználása​


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.