Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Műanyag kerékpár kormányok

igus bike kormány

Könnyű, stabil, újrahasznosítható

A nagy teljesítményű műanyagból készült kerékpár kormányunk időjárásálló, nem zavarja a hideg és a meleg, és sok használat után is kiváló formában marad - a korrózió sem probléma. Nemcsak rendkívül robusztusak, hanem könnyűek és kényelmesek is. Az anyag rezgéscsillapító hatású, hatékonyan nyeli el a rezgéseket, így kevésbé fárasztja a kart és a kezeket.

Kormányaink ideálisak mindenkinek, akinek fontos a fenntarthatóság, mivel energiatakarékos fröccsöntéssel készülnek és 100 %-ban újrahasznosíthatók. Azok sem fognak csalódni, akik valami különlegesre vágynak, mivel kívánságaik szerint egyedileg is gyártunk kormányokat, számos forma- és színváltozatban.
Tech up

Tech up

 • Új fröccsöntési technológia
 • Kis tömegű
 • Korrózióálló
 • Rezgéscsillapítás
 • Különféle kivitelek, változatos színek
Cost down

Cost down

 • Németországban készült
 • Helyi ellátási láncok
Bizonyíték

Bizonyíték

 • Laboratóriumban tesztelt
Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

 • Energiatakarékos gyártási folyamat
 • 100 %-ban újrahasznosítható
 • Helyi ellátási láncok


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.