Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Erős műanyag kerekek városi és trekking kerékpárokhoz

igus kerék

Újrahasznosítható, tartós, testre szabható

Kerekeink a fenntartható gyártás új korszakának képviselői: energiatakarékos fröccsöntési eljárással, teljesen újrahasznosítható, nagy teljesítményű műanyagból készültek, így a környezettudatos kerékpárosok számára teljesen új távlatot nyitnak.

Mielőtt a kerekeket leselejteznénk, és új életet kezdenének, sok-sok móka és kerékpározás vár ránk. Hiszen, mindössze pár küllőből álló kialakításuknak köszönhetően, kivételesen tartósak és karbantartásmentesek. Elfeledkezhet a meghajlott vagy eltört küllők okozta bosszúságról.

Mindenkinek, akinek nem csak a fenntarthatóság és a hosszú élettartam fontos, hanem az egyedi megjelenés is. Klasszikus feketében, élénk színekben vagy speciális formával - kívánsága szerint gyártjuk le a kerekeket.
Tech up

Tech up

  • Új fröccsöntési technológia
  • Kiemelkedő teherbírás
  • Korrózióálló
Cost down

Cost down

  • Csökkenti a karbantartás és a kenés költségét
  • Helyi ellátási láncok
Bizonyíték

Bizonyíték

  • Laboratóriumban tesztelt
Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

  • Energiatakarékos gyártási folyamat
  • Újrahasznosítható
  • Helyi ellátási láncok


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.