Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

CNC tűrés ellenőrzés

Azonnali visszajelzést küldünk arról, hogy az esztergált és mart alkatrészek a műszaki rajzon feltüntetett kritériumok alapján megmunkálhatók, vagy módosítás szükséges.

Egyszerűen:

1. Töltse fel a műszaki rajzot (.pdf, .jpg or .png).
2. Láthatja az elemzés eredményét és a javasolt módosításokat
3. Töltse le a javított rajzot, és/vagy csapatunk segítségét is kérheti


 
Rajz ellenőrzése
tűrés eszköz

igus® gyártási szabványok

CNC alkatrészek műanyag-kompatibilis tűrés tervezése

A műanyag karakterisztikáját figyelembe kell venni a megmunkálás során. Gyártási szabványaink biztosítják a műanyag alapanyagokhoz megfelelő gépi megmunkálást.

Javasoljuk, hogy alkatrészei minél gyorsabb gyártása érdekében, vegye figyelembe az alábbi standardokat (ld. a jobb oldali ábrán).


Általános tűrés és speciális tűrés (hosszanti)

CNC alkatrészek műanyag-kompatibilis tűrés tervezése

A hosszok esetében („közepes” pontosság: „medium” sor) esetében az ISO 2768 szerinti általános tűrések javasoltak, a bal oldali táblázat szerint. 

Ettől eltérő, szigorúbb tűrések lehetségesek egy bizonyos ISO tűréshatárig. A minimálisan lehetséges és ajánlott tűréshatárok a jobb oldali táblázatban láthatók. (A gépeinkkel ennél szigorúbb tűrések kivitelezése is megoldható, de műanyag alkatrészek esetén ezek a tűrések nem tarthatók tartósan, ezért műszaki szempontból nincs értelme.)


Tervezési iránymutatás

Ingyenes tanulmányunk segítségével megismerheti a CNC-alkatrészek tervezésének kulcsfontosságú elveit. 12 hasznos tanácsot adunk esztergált és mart alkatrészekkel kapcsolatban - így a gazdasági és gyártási szempontból is legoptimálisabb alkatrészt tervezheti meg.
 
Letöltés most

Mart és esztergált alkatrészek beszerzése három lépésben

Online CNC szolgáltatás

Szeretne gyorsan és egyszerűen iglidur® rúdanyagból esztergált és mart alkatrészeket rendelni, azonnali online árkalkulációval? Akkor próbálja ki most online CNC szolgáltatásunkat.

 
Számolja ki az árat most
Online CNC szolgáltatás

Mikor és miért éri meg CNC megmunkálással gyártatni​

Rúdanyag

Anyagok és anyagminőségek széles választéka:

Az iglidur® rúdanyagok széles választéka biztosítja az optimális tribológiai specifikációkat bármely alkalmazáshoz.
Feldolgozás alatt

Kiváló felületi minőség

Az alkalmazott módszernek köszönhetően a CNC megmunkálás jó minőségű felületet hoz létre - az iglidur® alkatrészek esetében általában nincs szükség a csúszófelületek utólagos megmunkálására.
Tűrések

Precíz alkatrész méretek szűk tűrésekkel:

Méretpontos alkatrészek, szűk tűrésekkel és illesztésekkel. A szűk tűréstartományok is (legfeljebb 9-es, a DIN ISO szabvány szerint) általában kivitelezhetők. Ezért a 0,05 mm széles tűrések sem okoznak problémát.

Egyedi alkatrészek

Költséghatékony kis és közepes mennyiségek esetén

Tízestől ezres nagyságrendig terjedő darabszámok esetén a CNC megmunkálás általában a leggazdaságosabb eljárás, különösen egyszerű geometriák nagy mennyiségben történő rendelése esetén.Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.