Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Szállítás - gyors és megbízható

A termékek akár 24 órán belül szállításra készen állnak

Szeretné tudni, hogy milyen gyorsan tudjuk kiszállítani a kívánt termékeket? A webáruházban feltüntetjük az egyes termékek várható kiszállítási idejét. Ha sürgősen szüksége lenne a termékekre, kérjük, keresse kapcsolattartóját hogy közösen megoldást találjanak a problémára.  

Ötlet: egyedi, gyors gyártású alkatrészek esetén próbálja ki 3D nyomtatási szolgáltatásunkat. Egyszerűen töltse fel a 3D modellt, válassza ki a gyártási folyamatot és az anyagot, és rendelje meg az alkatrészt, vagy kérjen ajánlatot. Az élettartam kalkulációt és a megvalósíthatósági ellenőrzést is tartalmazza. Bevált kopásálló műanyagból készült.  
Szállítási idők a webáruházban

Ezért vagyunk olyan gyorsak


Az igus-nál minden egy forrásból származik. A csapágy technológiai megoldásokat, a kábeleket és az energiaellátó rendszereket is mi magunk gyártjuk. A termékeket kölni központunkban, illetve termékkategóriától függően, leányvállalatainknál szereljük. Ezért van az, hogy a csatlakozókkal ellátott kábelek, vagy a kábelekkel szerelt energialáncok ilyen gyorsan a helyszínre érkezhetnek. Idejében kezdtünk kölni központunk kapacitásának bővítésébe, ezért tudjuk siklócsapágyainkat, energialáncainkat és rendkívül rugalmas, méterre értékesített kábeleinket bármikor szállítani.    
Csapágyak és fröccsöntés a gyárban

Mit valósítottunk meg

  • 2021 óta 380 darab új fröccsöntő gépet szereztünk be, 275 régi gépünket pedig új, hatékonyabb modellekre cseréltük (2022. májusában) 
  • További 12000 raklap raktározására alkalmas helyet alakítottunk ki 
  • Megkezdtük egy új gyártóépület építését: 2023. tavaszától 20 000 m² áll majd rendelkezésünkre 

Mit jelent ez az Ön számára

  • Katalógus-alkatrészeink több mint 97%-a elérhető, több mint 234000 darab raktáron
  • Gyors szállítás világszerte: a több mint 80 országban működő 30 leányvállalatunk és partnereink alkotta hálózatnak köszönhetően 
  • Nincs minimális rendelési mennyiség, vagy felár a kisebb mennyiségek esetén
  • Kábelvágási költség nélkül  
  • Tanácsadás hétfőtől péntekig  reggel 7-től este 8 óráig, szombaton 8 órától délig

iform szerszámgyártás

iform - magunk készítjük a fröccsöntő szerszámokat

Fröccsöntő szerszámainkat saját szerszámműhelyünkben készítjük. Fejlesztés, gyártás, mintadarabok - a szerszámkészítés minden szakaszát mi magunk végezzük. A rövid távolságokat pedig gyorsabban lehet megtenni. A megrendelési mennyiségtől függően a szerszám 3D nyomtatással print2mold módszerrel is előállítható, bevált, nagyteljesítményű polimereinkből. Gyors szerszámjavítást, karbantartást is el tudunk végezni, így biztosítva termékeink elérhetőségét.     
További információ az iform szerszámkészítésről
FastLine

FastLine - az egyedi siklócsapágyak gyártósora

Ha sürget az idő: a FastLine-nak köszönhetően akár hét nap alatt elkészülnek a fröccsöntött siklócsapágyak és alátétek. Az iglidur siklócsapágy tervezővel pedig könnyedén megállapíthatja, hogy a fröccsöntés vagy egy másik gyártási eljárás a leginkább megfelelő az Ön alkalmazásához: online eszközünk segítségével összehasonlíthatja a különböző igus gyártási eljárások valamint a standard termékskála árait. Így mindig a legelőnyösebb árat választhatja.
További tudnivalók a FastLine-ról


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.