Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Az igus a 2024-es Hannoveri Vásáron

GO ZERO Kenés: A tiszta MI forradalom kenést, karbantartást és költségeket takarít meg ...


Számunkra az év legizgalmasabb szakmai vására a Hannoveri Vásár. Természetesen, ismét saját szakkiállítási standdal képviseltetjük magunkat, 2024. április 22-től 26-ig. Találkozunk? Igényeljen szakmai vásári jegyet itt és látogasson el hozzánk a 6-os pavilon E26-os standjára. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!
Várakozással tekintünk a Hannoveri Vásár idei fő témái elé, melyek között szerepel az MI és a gépi tanulás, az Ipar 4.0 és a CO2-semleges gyártás. Ez pontosan megfelel az elképzeléseinknek. Hannoverben megmutatjuk, hogy milyen egyszerűen valósítható meg a tiszta forradalom a fenntartható Ipar 4.0 felé, és hogyan takaríthat meg kenést, karbantartást és költségeket a GO ZERO Lubrication segítségével:
 
  • Intelligens érzékelőtechnológia a jövő karbantartási megoldásaihoz.
  • MI-támogatott költséghatékony robotika, melynek működtetése gyerekjáték.
  • Egy MI-alapú alkalmazás, mellyel pillanatok alatt megtudhatja a kenésmentes motion plastics megoldásokban rejlő optimalizálási potenciált.
  • Alkalmazások fejlesztése a virtuális valóságban (VR) digitális ikerpárokkal.
  • És még sok minden más ...
Az igus a 2024-es Hannoveri Vásáron
2024. április 22-26.: 6. pavilon, E26 stand

2024. április 22-től 26-ig

247 új fejlesztés és termékskála bővítés

247 új fejlesztés és termékskála bővítés

Kézzelfogható motion plastics megoldások

Kézzelfogható motion plastics megoldások


Kiemelt új, tavaszi termékek

Akár 4 év garancia az igus termékekre

Új, akár 4 éves garancia az élettartam-számítóban szereplő igus termékekre

Meghosszabbítjuk a garanciaidőt minden, az igus élettartam-számítóban szereplő motion plastics termék esetében - így már 4 évig élvezheti a garancia előnyeit. Ígéretünket a tesztlaboratóriumban végzett számos tesztnek köszönhetően tudjuk teljesíteni.
 
A kenésmentes műanyag csapágyak számos előnnyel járnak

Új tanulmány a kenésmentes műanyag siklócsapágyak előnyeiről

Az iglidur siklócsapágyak semmilyen utólagos kenést nem igényelnek. Ezzel nemcsak kenőanyagot, hanem karbantartási és munkaköltségeket is megtakaríthat - és egyúttal védi a környezetet. Az RWTH Aachen Egyetem független tanulmánya most először mutatja be a konkrét megtakarítási potenciált.

Vison App az igus robotvezérlésben

Az új Vision App segítségével még jobb robotvezérlés

Új alkalmazással bővült az igus Robot Control szoftverünk. A Vison alkalmazással és egy webkamerával a robotok a legkülönbözőbb tárgyakat képesek felismerni és megragadni. Ez új automatizálási lehetőségeket kínál.
e-tract kábelvisszahúzó rendszer

Új az e-mobilitás területén: rendezettség a töltőállomáson tiszta kábelkezeléssel

Az e-tract egy kábelvisszahúzó rendszer a tiszta kábelkezeléshez a töltőállomáson. Optimális kábelvédelmet nyújt, így a töltőkábelek nem hevernek szanaszét, és a kábelek sem sérülnek meg.

Ne maradjon le az igus híreiről

Ingyenes hírlevelünkkel biztosan nem marad le az igus híreiről a Hannoveri Vásár kapcsán. Legyen mindig naprakész cégünkkel és a motion plastics megoldásokkal kapcsolatban.  Elsőként értesülhet újdonságainkról az új termékek, izgalmas alkalmazások, aktuális laboratóriumi jelentések és egyéb témák kapcsán.
 
Tovább az igus hírlevél regisztrációhoz


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.