Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)
igus® akadémia

Ingyenes webináriumok a motion plastics® szakembereitől

Nálunk nem csak a gépekhez megfelelő műanyag termékeket kapja meg. Ezenkívül megosztjuk Önnel tapasztalatainkat és tudásunkat. Megmutatjuk, mi lehetséges, hogyan kell csinálni, és hogyan lehet jobban csinálni, és hogyan ne csinálja. Honnan merítjük az ingyenes webináriumok témáit? Önöktől Amióta az igus® vállalat létezik, ügyfeleink mindig kérdéseik merültek fel. A speciális iparági követelményekről, az egyedi projektekről és a termelési trendekről. Ezek a kérdések gyakran feladták a leckét nekünk, és megkérdőjelezték a találékonyságunkat. És számtalanszor ezek a kérdések új anyagokhoz és termékekhez vezettek. Az Ön üzleti kihívásai a mi mozgatórugónk.   
 
Webináriumaink számos területet lefednek, az anyagtudománytól a projekttervezésen át az összeszerelési segítségnyújtásig. Ezen kívül érintjük a műanyag újrahasznosítását, a 3D nyomtató építését és még sok minden mást.


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.