Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

igusGo

Váltson kenésmentes alkalmazásra másodpercek alatt

Fedezze fel több ezer alkalmazás optimalizálási lehetőségeit néhány másodperc alatt, a mesterséges intelligenciának köszönhetően

Tapasztalja meg a termékek keresésének forradalmi módját az igusGO-val, mesterséges intelligencia alapú felhőplatformunkkal. Készítsen egy képet a meglévő alkalmazásról, beleértve annak környezetét, és az igusGO intelligencia megmutatja, mely igus termékek segíthetnek Önnek a kenésmentes alkalmazás megtervezésben. Az applikáció azt is megmutatja, amennyiben van további lehetőség az alkalmazásban egyidejű technológiai fejlesztésre és költségcsökkentésre. Információkat kaphat olyan alkalmazásokról, amelyeket már optimalizáltak hasonló gépekben és alkatrészekkel, valamint lehetősége van közvetlenül a webshopba lépni, ahol további információkat kaphat, közvetlenül megrendelést adhat le, vagy elküldheti kollégáinknak kérdéseit.
 
Fedezze fel optimalizálási potenciálját az igusGO-val

Az alkalmazás áruházakra és a webes verzióra mutató hivatkozások

igusGO a Google Play-en
igusGO az App Store-ban
igusGO web változat

Tudjon meg többet új alkalmazásunkról, az igusGO-ról, mostAz igusGO használata nagyon egyszerűen


1. Nyissa meg az igusGO alkalmazást vagy a web változatot
igusGO alkalmazás

2. Készítsen fényképet a valós alkalmazásról
Készítsen fényképet az alkalmazásról az igusGO-val

3. Válasszon a felismert alkalmazások közül
Válasszon az igusGO javaslatai közül az alkalmazáshoz megfelelőt

4. Böngésszen a motion plastics alkalmazások között
motion plastics alkalmazások az igusGO-ban

5. Nézze meg a megoldás részletes ismertetését
Az alkalmazások részletei az igusGO-ban

6. Vásárolja meg az alkatrészeket közvetlenül a webshopból
igusGO közvetlen link a webáruházban

Optimalizálhatja ezeket a valós alkalmazási példákat - és még számos mást is

Mezőgazdasági gépgyártó tervezője az igusGO-val

„Egy mezőgazdasági gépgyártó tervezőjeként az igusGO felhőplatform mesterséges intelligenciáját használtam, hogy karbantartásmentessé tegyem a gépemet. Egy fűnyíró traktor tengelyállító mechanizmusának kinematikáját kellett fejlesztenem. Okostelefonommal lefotóztam a terméket és a képet feltöltöttem az igusGO-ra. Az MI kenésmentes csapágyakat javasolt a csapágyazási pontokra a gépem fejlesztése és a költségek csökkentése érdekében. Az alkalmazás hozzáférést biztosított számomra már megvalósított alkalmazásokhoz, ezáltal betekintést nyertem a már működő és megbízható konstrukciókra. Az igusGO lehetővé tette számomra, hogy gyorsan és egyszerűen optimalizáljam termékemet, és csökkentsem a költségeket időigényes kutatás és tanácsadás nélkül."

Az igusGO MI jelenleg több mint 610 felhasználási esetet képes azonosítani, ahol megjeleníti az optimalizálási lehetőségeket: Például, 3D nyomtatás, autók, hajók, irodák, kerékpárok, repülőgépek, műszerek, konyhai berendezések, mezőgazdaság, bútorok és robotok területén. De ez még nem minden: új alkalmazás esetén igénybe veheti ingyenes konzultációnkat. Küldje el nekünk az alkalmazás képét, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és bemutatjuk az optimalizálási lehetőségeket.

igusGO alkalmazási példák

Fedezze fel a termelésben rejlő optimalizálási potenciálját az igusGO-val
Az igusGO alkalmazás egy szaxofont is felismer és képes kenésmentes megoldásokat javasolni hozzá

Az igusGO új funkciói


Folyamatosan fejlesztjük igusGO alkalmazásunkat: a háttérben zajló kisebb optimalizálásoktól kezdve a további információkon és bővített lehetőségeken át, egészen a teljesen új funkciókig, amelyek megkönnyítik a használatát, vagy új lehetőségeket nyitnak meg. Ez a két funkció teljesen új az igusGO-ban:
 
Az új MI chat gyors segítséggel
Az új MI chat gyors segítséget nyújt
Új, árelőny kalkulátor az igusGO-ban
Új, árelőny kalkulátor a főmenüben
igusGO funkció árelőny kalkulátor
Az árelőny kalkulátor megmutatja a karbantartási költségek és a kenőanyagok megspórolásából származó árelőnyt

További funkciók

Nyelv kiválasztása az igusGO-ban
Az alkalmazás német és angol nyelven érhető el
Képkeresési eredmények az igusGO-ban alkalmazásokkal és termékekkel
Képkeresési eredmények alkalmazásokkal és termékekkel

Az igusGO előnyei


Az igusGO segítségével könnyedén és pillanatok alatt fedezheti fel gépei és alkalmazásai optimalizálási lehetőségeit. Több mint 610 esettanulmányt érhet el, melyek folyamatosan újakkal bővülnek. Ez lehetővé teszi, hogy optimalizálja a technológiát, valamint csökkentse a költségeit és a környezetterhelését:

Tech up

Tech up

  • Csökkentse a gépeinek és mechanikus rendszereinek karbantartási igényét
  • Fedezze fel a fejlesztési lehetőségeket másodpercek alatt
  • Használjon mesterséges intelligenciát a termékfejlesztésben és optimalizálásban
Cost down

Cost down

  • Takarítson meg időt azáltal, hogy kihagyja a tanácsadást és a megfelelő mozgó alkatrész hosszadalmas keresését
  • Fedezze fel a megtakarítási lehetőségeket másodperceken belül
  • Lépjen be közvetlenül az webshopba további információkért, vagy rendeljen közvetlenül
Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

  • Segít a gépek és mechanikus rendszerek kenésmentesítésében
  • Kenésmentes megoldásokkal váltja ki a kent mozgó egységeket

Az alkalmazás áruházakra és a webes verzióra mutató hivatkozások

igusGO a Google Play-en
igusGO az App Store-ban
igusGO web változatAz "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.