Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Fitnesszel és rehabilitációval kapcsolatos komponensek

Jelenleg több mint tízmillió látogató edz a németországi edzőtermekben, és a számuk egyre gyarapszik. A leg lányegesebb mindig: az ergonomikus és finom mozgások. Az ülés pozíciójának, a súlynak és az eszköz dőlésének beállításához az igus csapágyakat és lineáris rendszereket ajánljuk. Ezek kényelmesen kezelhetőek, és szinte hang nélkül működnek. Nem kevésbé lényeges: az igus termékek mindenféle külső kenés nélkül működnek. Végülis senki sem szeretné, hogy edzés közben koszos legyen a keze, vagy olajfoltok kerüljenek divatos edzőruhájára. A professzionális edzőgépeknek bírniuk kell a folyamatos, mindennapi működést, akár manuálisan, akár elektronikusan állíthatóak.

Az igus megoldások előnyei:

 • Költséghatékonyság
 • Kisebb helyigény és súly
 • Folyamatos használat mellett sem igényelnek karbantartást
 • Gyors kiszállítás
 • Könnyű összeszerelés
 • Komplett rendszerek vagy egyedi alkatrészek (akár 1 db is rendelhető)
 • Élettartam-számítás
 • Alacsony vibráció és zaj

Három legnépszerűbb termékünk

drylin lineáris technológia

drylin lineáris technológia

iglidur siklócsapágyak

iglidur siklócsapágyak
 • Karbantartásmentes, száraz működés
 • Kis súrlódási együttható
 • Vibráció elnyelő hatás

igubal gömbcsuklók

igubal gömbcsuklók
 • Az egytengelyűségi hibák kiegyenlítéséhez
 • Korróziómentes, könnyen tisztítható
 • Nagy teherbírás

Ingyenes termékminták

Nézze meg Ön is, hogyan fejleszthetné a technológiát fitnesz eszközeiben, miközben pénzt is megtakaríthat. Rendelje meg ingyenes iglidur siklócsapágy vagy drylin W lineáris technológia mintadobozainkat.

Példák a drylin és az iglidur termékek alkalmazására

Példa: lábgép és multifunkcionális fitnessgép

A leggyakrabban használt erősítő gépek közé tartoznak a lábgépek és multifunkcionális gépek bicepsz és hátizom-erősítő funkcióival. A drylin W lineáris vezetőelem lehetővé teszi a lábpárna magasságának egyszerű és szinte teljesen hangtalan beállítását a lábedzéshez. A dupla profilok és csúszkák gyorsan felszerelhetők, és mivel kenésmentesen működnek, semmilyen karbantartást nem igényelnek. Az iglidur G és M250 siklócsapágyak multifunkcionális edzőgép minden csapágyazási pontjára megfelelők. Ezek a csapágyak a mozgássorozatban részt vevő összes csuklóponthoz ajánlottak. Bárhová is szerelik őket, korrózióállóak, sosem nyikorognak, és egy életen át tartanak.
Lábgép Lábgép
Bicepsz-erősítő a multifunkcionális fitneszgépen Bicepsz-erősítő a multifunkcionális fitneszgépen
Pillangóizom és széles hátizom edzésére szolgáló függőleges hátgép Hátizom-erősítő a multifunkcionális fitneszgépen

Példa: evezőgép

Ha a kardiovaszkuláris rendszerét szeretné erősíteni, akkor az evezőgép a tökéletes választás. Mind a forgó, mind az elfordítható csuklók ideálisan beállíthatók az iglidur csapágyakkal – csendesek és karbantartásmentesek. Az evezőgépekbe beépített drylin W lineáris vezetőrendszerek egyáltalán nem igényelnek kenést, ezért nyitott alkalmazásokban is használhatók. A kéttengelyes alumínium profil kiváló torziós merevséget kínál, ráadásul tömege is csekély. A lineáris csapágyakkal az ülés súrlódásmentesen és halkan siklik.
Evezőgép Evezőkar
Evezőgép Ülés sín
Evezőgép Kereszttartó karok

Példa: otthoni edzőgép és ergométer

Az ideális ülő testhelyzet nagyon fontos a kardiógépek, például az otthoni edzőgépek vagy az ergométerek esetében, mert ezzel megelőzhetők a sérülések, például a térdízületek megerőltetése. Kézzel vagy chipkártyás vezérléssel, az Ön igényeire szabva állítható az üléstávolság, illetve a fogantyúk és kijelzők magasságának beállítása, akár másodpercek alatt. Profiljai, valamint készre szerelt csúszkái vagy szimpla lineáris csapágyai révén a drylin® W lineáris vezető ideális megoldás bármely konstrukció és kivitel mellé. Különösen elektromos állítás esetén, az igus® energialáncok és kábelek minden beépítési térben biztosítják a hibamentes üzemet, még a legszűkebb hajlítási sugár mellett is.
Evezőgép Evezőgép ülésének beállítása
Ergométer Ergométer ülésének beállítása
Elliptikus tréner Elliptikus tréner kijelzőjének beállítása

Péda: kardiógépek

Az igus csapágyakkal és lineáris rendszerekkel szerelt professzionális modellek hosszú időn keresztül gond nélkül ellenállnak a folyamatos igénybevételnek. A gép strapabíró elemei biztonságot és megbízhatóságot nyújtanak sok éven keresztül. Hisz nincs annál bosszantóbb a gépek üzemeltetői és az edzőterem látogatói számára, mint a meghibásodott gépek. Legyen szó lineáris vezetőkről vagy siklócsapágyakról – az igus a hagyományos hajtástechnológia minden komponensét kenésmentes változatban kínálja. Ezek olyan technikai polimerekből készülnek, amelyek nem igényelnek kenést. A körkörösen mozgó acélgolyókhoz képest egyszerűbb mozgás révén csökken a zaj, ráadásul a költségeken is 40%-ot takaríthatunk meg.
Siklócsapágyak az ülés beállításához és a pedálokon Ülés beállítása és pedál
Siklócsapágyak az elliptikus trénerben Karemelő
Lépcsőzőgép siklócsapágyai Lépcsőzőgép

Sikertörténetek


További információ

Fitneszgépek termékismertető prospektus

Fontos információk termékeinkről és szolgáltatásainkról
Letöltés most
igus online eszközök tableten

Az igus online eszközei

Online megtervezheti a terméket, kiszámíthatja élettartamát, és csökkentheti a költségeket


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.