Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Az ISO 14001 szabvány szerinti tanúsítvánnyal kapcsolatos nyilatkozat

Tisztában vagyunk azzal, hogy a műanyagok feldolgozása és a műanyag termékek piaci forgalomba hozatala környezeti következményekkel jár. Arra törekszünk, hogy ezeket a hatásokat a megfelelő mértékű gazdaságosság biztosítása mellett minimálisra szorítsuk. Az igus-nál egy több részleg munkatársaiból álló csapat a célt szem előtt tartva azon dolgozik, hogyan lehet ezeket a hatásokat azonosítani, illetve hogyan lehet rájuk megoldást találni.
 Tevékenységünk és küldetésünk fontos elemének tartjuk a környezet- és klímavédelmet. Ezért vállalati felelősségvállalásunk fontos része a véges mennyiségben elérhető erőforrások takarékos alkalmazása.

Vállalatunk elsődleges környezetvédelmi szempontjai a műanyaggyártás során felhasznált energia mennyisége és a műanyag hulladék képződése. A cégnél végzett fröccsöntés során képződő hulladékunk 99%-át újrahasznosítjuk, ezzel fontos lépést tettünk a fenntarthatóság irányába.

Ezen túlmenően a csapatunk azon dolgozik, hogy hogyan lehet még hatékonyabbá tenni az újrahasznosítást, miként lehet megelőzni az igus® termékei által okozott környezetszennyezést és csökkenteni az energiafogyasztást a gyártásuk során.

Mindannyian hozzájárulunk a környezet megóvásához a következők révén:

 
  • Betartjuk a vonatkozó környezetvédelmi törvényeket és szabályozásokat
  • Az új gyártóberendezések tervezése és beszerzése során mindig figyelembe vesszük a környezetvédelmi irányelveket
  • Célzott képzések révén fejlesztjük munkatársaink környezettudatosságát
  • Munkatársainkkal, ügyfeleinkkel, szerződéses partnereinkkel és a nyilvánossággal szemben átlátható környezetvédelmi irányelveket követve járunk el
  • Felmérjük meglévő és új tevékenységeink, termékeink és szolgáltatásaink környezeti hatásait, hogy pontosan meghatározhassuk a megfelelő környezetvédelmi intézkedéseket
  • Felelősen gazdálkodunk az erőforrásokkal és az energiával, megteszünk mindent a felhasználásuk csökkentése érdekében
  • Műszaki és szervezeti szempontból mindent elkövetünk a környezetre káros kibocsátás csökkentése érdekében, legyen szó zajról, maradványanyagokról, hulladékról vagy éppen szennyvízről
  • Következetesen együttműködünk a hatóságokkal és a mentőszolgálatokkal, hogy a megfelelő óvintézkedések révén csökkenthessük a vészhelyzetek kockázatát, és mérsékelhessük azok következményeit az emberekre és a környezetre nézve
  • A gyártás során keletkező hulladék minimalizálása érdekében a hibamentesség elvét követjük
Valamennyi vezetőnk jó példát mutat, és ugyanerre ösztönzi a munkatársainkat is. Kelt: 2020. április 1. / Frank Blase

Tanúsítvány

Logo ISO 14001 DQS
ISO 14001 : 2015
Kiállító szerv: DQS
ISO 14001 : 2015
Kiállító szerv: IQNet



Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.