Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Intelligens állapotfelügyeleti és prediktív karbantartási megoldások

Hosszabbítsa meg a termék élettartamát, és takarítson meg karbantartási költségeket az igus smart plastics megoldásokkal

Digitalizáció nélkül nincs automatizálás: A közvetlen út az i.Sense állapotfelügyelet, amely gyors integrációt kínál maximális biztonság mellett. Ha viszont teljes mértékben hálózatba szeretné kötni gyártóüzemeit IoT technológiávalaz i.Cee prediktív karbantartás a megfelelő választás.

A smart plastics megoldásokkal – energialánc-rendszerek, chainflex kábelek és siklócsapágyak intelligens érzékelőkkel ellátva – az igus azt a célt szeretné megvalósítani, hogy az összetett automatizálási megoldások a lehető legegyszerűbben kompatibilissé tehetők legyenek az Ipar 4.0 követelményeivel.
Személyes bemutató igénylése most
Szeretné elkerülni az leállást, és tervezhetővé tenni a karbantartást? Ebben a videóban megtekinthető, hogyan működik ez az igus-nál...

Tartalom:


2022-es smart újdonságok

2023-as smart plastics újdonságok ...

... próbálja ki az összes 2023-as smart plastics fejlesztésünket, például a robot energialáncok törés felügyeletét ellátó i.Sense TR.B-t vagy elsőként az új, intelligens mindentudó szolgáltatást, a superwise-t itt:
Ipar 4.0: 2023 Smart Plastics Hírek – áttekintés


Állapotfelügyelet (i.Sense)


Az állapotfelügyelet a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy több igus® terméket egyetlen önfigyelő smart plastics termékké kapcsoljunk össze. Az egyes termékeket érzékelőkkel szereljük fel, amelyek előre meghatározott határértékek alapján mérik és figyelik a különféle értékeket (például a hőmérsékletet, az erőket, a hanghullámokat vagy a rezgéseket). Ha valamelyik érték túllépi az előre beállított határokat, a rendszer riasztja, de legalábbis értesíti a felhasználót. Az így nyert adatok alapján meghatározhatóak a szükséges lépések, például a karbantartás vagy éppen a rendszer leállítása. A határértéken túli értékek közvetlenül kiválthatják a rendszer leállítását egy esetleges költséges javítás elkerülése érdekében.
Az igus®-nál az "i.Sense" kifejezést használjuk az állapotfelügyeletre.
 
Tovább az állapotfelügyelethez

Prediktív karbantartás (i.Cee)


A prediktív karbantartás esetében a használt érzékelők és szoftverek, valamint az állapotfelügyelet elemei olyan rendszert alkotnak, amely lehetővé teszi az élettartam dinamikus kiszámítását, és meghatározza az igus® termékek ideális karbantartási idejét. Ezáltal a prediktív karbantartás újabb lépést jelent az intelligens energiaellátás és csapágytechnológia átfogó koncepciójának megvalósítása felé. Prediktív karbantartási rendszerünk, mely az "i.Cee” nevet viseli; a rendkívül sokféle elérhető kialakításnak köszönhetően rugalmasan az egyedi igényekre szabható. Célunk minden esetben az, hogy maximalizáljuk az adott rendszer teljesítményét, a felhasználók biztonságát és a termék élettartamát.  
Prediktív karbantartási rendszerünket "i.Cee"-nek nevezzük.
Tovább a prediktív karbantartáshoz
smart plastics infografika


Az alábbi termékek szerelhetők fel a smart plastics technológiával


A smart plastics megoldások áttekintése

A prospektus rövid áttekintést kínál megoldásainkról


Témakörök:
  • Állapotfelügyelet (i.Sense)
  • Állapotfelügyeleti termékek
  • Példák az állapotfelügyelet alkalmazására
  • Prediktív karbantartás (i.Cee)
  • Példák a prediktív karbantartás alkalmazására
  • A prediktív karbantartás adatfolyamatai
Brosúra letöltése

Mit szeretne?


 
Prediktív karbantartás – smart plastics Olyan leállítási funkciót keres az energiaellátó rendszeréhez, amellyel elkerülhetőrendszer károsodása?
Prediktív karbantartás – smart plastics Nem szeretne szoftvert használni ahhoz, hogy felügyelhesse az energiaellátást?
Prediktív karbantartás – smart plastics Olyan állapotjelentéseket szeretne, amelyek LED-ek formájában jelennek meg?


Prediktív karbantartás – smart plastics Folyamatosan meg szeretné jeleníteni az igus® termékek aktuális élettartamát?


Prediktív karbantartás – smart plastics Szeretné tudni, hogy mikor igényelnek karbantartást az egyes igus® termékek?


Prediktív karbantartás – smart plastics El szeretné kerülni a nem tervezett leállásokat?


Prediktív karbantartás – smart plastics Olyan energiaellátási és siklócsapágy-technológiát szeretne, amely megfelel az Ipar 4.0 követelményeinek?


Prediktív karbantartás irányítópult Szeretné már most látni, hogy mi fog történni a jövőben?Prediktív karbantartás – újdonságok A prediktív karbantartási rendszerek további alkalmazási lehetőségeit az újdonságok Smart Factory részében ismerheti meg.

Ipar 4.0: sikeres gyakorlati alkalmazás

Daruk Szerszámgépek Famegmunkáló ipar Anyagmozgatás Robotika Anyag-mozgatás Nyílt tengeri alkalmazási területek Ismerje meg az összes alkalmazási példát

Autóipari gyártás

Prediktív karbantartás a gépjárműgyártás területén Az autógyártásban a gyártósor soha sem áll le. A prediktív karbantartáshoz hasonló intelligens gyártási koncepciók már régóta elterjedtek ezen a területen.
További információ

Daruipar

Daruk állapotfelügyelete Nehéz terhelés, hosszú használat és sokféle időjárási körülmény – a daruknak fantasztikus teljesítményt kell nyújtaniuk. Ennek mindenkori biztosításához megbízható állapotfelügyeletre van szükség.
További információ

Szennyvíztisztító telepek

Folyamatos állapotfelügyelet a szennyvíztisztítóban A szennyvíztisztító telepek alkatrészei nehéz igénybevételnek vannak kitéve: bírniuk kell a folyamatos működést, az időjárást és a szennyeződést. Intelligens energialánc-rendszereinket úgy tervezték, hogy minden elképzelhető körülmény között mindig hibamentesen működjenek.
További információ

 


 

Kenyércsomagoló berendezés

Kenyércsomagoló berendezés „Az igus® CF.Q állapotfelügyelő segítségével megelőzhető a nagy teljesítményű gépek meghibásodása” – mondta el Oliver Tausch, okleveles mérnök, az elektrotechnikai részleg vezetője a GHD vállalat által támasztott igényekről.

Egy osztrák autóipari beszállító

Egy osztrák autóipari beszállító Egy autóalkatrészeket gyártó osztrák vállalat az igus smart plastics műanyagait használja a beltéri bakdaruiban, amelyek motorblokkokat mozgatnak automatikusan.

Alumínium-oxid-gyártás

EC.P az AOS-nál "Ha a lánc mozgását túlzottan akadályozza por vagy szennyeződés, a nyomás / húzás figyelő leállítja a rendszert, mielőtt bármilyen károsodás következne be"

Vonatmosó

smart plastics megoldások vonatmosóban Mindig tiszta vonatok, és biztonságos energiaellátás az igus i.Cee prediktív karbantartásnak köszönhetően.

Lineáris robotok

smart plastics – Güdel Az energiaellátó rendszerbe integrált smart plastics érzékelők szolgáltatják az adatokat az ügyfél állapotfelügyeleti rendszere számára.  

Szennyvíztisztító telepek

smart plastics megoldások szennyvíztisztító telepen Nincsenek többé kellemetlen meglepetések, az állapotfelügyeletnek köszönhetően még a különösen lassú alkalmazásoknál sem, ahol a sérülések csak nehezen észrevehetők, és általában már csak akkor tűnnek fel, amikor már késő.

smart plastics – GYIK

GYIK & integráció

Mit takar az igus smart plastics kifejezés? Mit értünk az Ipar 4.0 kifejezés alatt? Blogunkon választ talál a témával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre:


3D CAD-portál smart plastics megoldásokhoz

Tervezze meg intelligens energialáncát a 3D CAD-portálon

Intelligens energialánc-rendszerek még gyorsabb tervezése. CAD modellek minden intelligens komponenshez.

Intelligens energialánc rendszereink megbízhatóságát világszerte már több százezer alkalmazásban élvezik - az italautomatáktól a CNC gépeken át az acélgyárakig. Az alátámasztás nélküli szakaszok gond nélkül áthidalhatók, a nagy úthossz pedig a legkülönfélébb iparágakban is megoldható. 
Tovább az intelligens alkatrészek 3D CAD portáljához

További információs anyagok:

smart plastics katalógus

Tudjon meg mindent legújabb katalógusunkból - smart plastics megoldások számokban: 
► Interaktív katalógus böngészése

Tesztelve!

Évente több, mint 3 000 tesztet végzünk, hogy az élettartam-számító algoritmus számára megfelelő mennyiségű adatot gyűjtsünk. 

Újrahasznosítási program

Kérje az igustól az energialáncai újrahasznosítását, függetlenül azok gyártójától. Hogyan működik?

Online szeminárium

Profitáljon szakértőink tapasztalatából:
Interaktív✓ Informatív✓ Ingyenes✓

Konzultáció

Szívesen megválaszolom kérdéseit személyesen is

Photo
Karasz Krisztián

Termék menedzser

E-mail írása

Szállítás és tanácsadás

Személyesen:

Hétfotol péntekig reggel 7 és este 8 között.
Szombaton reggel 8 és 12 között.

Online:

24h


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.