Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Robot vezérlőrendszer az
igus® Robot Controllal

Az igus Robot Control az első választás az automatizálási feladatok rugalmas és hatékony megoldására az alacsonyabb és közepes teljesítménytartományban. A vezérlőrendszer és az azonos nevű szoftver közötti kommunikáció Etherneten vagy Wi-Fi-n keresztül történik. Emellett a vezérlőrendszer az integrált funkciók segítségével számos interfészt kínál különböző kommunikációs protokollokon keresztül, mint például a Modbus vagy a házon belül kifejlesztett CRI interfész. Az integrált I/O portokkal és a hatékony kommunikációs interfészekkel egyszerű és kifinomult gépkoncepciók is megvalósíthatók. Az igus Robot Control egyszerű, intuitív robot programozást és vezérlést tesz lehetővé, ezzel megkönnyíti az automatizálás kezdeti lépéseit. A moduláris kivitelnek köszönhetően a felhasználók számos igus kinematikát tudnak vezérelni, például delta robotokat, lineáris robotokat vagy robotkarokat.

Plug & play megoldással gyorsan belekezdhet

Az igus Robot Control egyszerű, intuitív robot programozást és vezérlést tesz lehetővé, ezzel megkönnyíti az automatizálás kezdeti lépéseit. Egy rövid betanulási fázis után az alkalmazottak képesek lesznek az egyszerű alkalmazások vezérlésére és programozására. A moduláris kivitelnek köszönhetően a felhasználók számos igus kinematikát tudnak vezérelni, például delta robotokat, lineáris robotokat vagy robotkarokat.

Az alábbi előnyöket kínálja:
 • Költséghatékony
 • Kompakt és könnyű
 • Nincsenek felesleges alkatrészek a rendszerben

Egy robot vezérlőrendszer minden kinematikához

Az igus® Robot Control kapható kalapsínes (DIN) (a vezérlőszekrénybe integrált) vagy kapcsolószekrényes (önálló) verzióként. Valamennyi verzió vezérelhető a saját fejlesztésű igus Robot Control szoftverünkkel. A moduláris kivitelnek köszönhetően a felhasználók számos igus kinematikát tudnak vezérelni, például delta robotokat, lineáris robotokat vagy robotkarokat.
 • Betanítás: kézi vezérlési funkciók
 • Interfészek: Modbus TCP/IP, 7 digital I/Os, Ethernet CRI, ROS és még sok más
 • Kommunikáció: Ethernet vagy Wi-Fi
 • Mozgássorozatok: körkörös mozgás, sebességparancsok, it-then-else, mátrixszámítás stb.
 • Mintaprogramok: több mint 100 példa program igus® lineáris robotokhoz, delta robotokhoz, robotkarokhoz, SCARA-hoz és még sok máshoz. 
A vezérlőrendszerhez való hardver igénylése
igus-robot-control-hardware

igus-robot-control

Integrált vezérlő szoftverrel

Az ingyenes, licenc nélküli igus Robot Control szoftver a vezérlőrendszerbe integrálva egységes működési koncepciót és konzisztens kommunikációs szolgáltatásokat használ a rendszer számos összetevőjéhez. Ez csökkenti a projekttervezési ráfordítást és megkönnyíti az üzembe helyezést.
 • Tesztelje előre az összes igus® kinematikát a szoftverrel
 • előre konfigurált projektek minden igus robothoz, lineáris tengelyhez és AGV-hez
 • Intuitív 3D interfész a robot szimulációjával
További információ a szoftverről

Minta programok

Minta programjainkkal időt és energiát takaríthat meg:
Az egyszerű komponensek és ai igus® minta programok kombinációjával gyorsan integrálhatja az igus® Robot Controlt meglévő gépeihez.
 • Oktatóvideók - amikor Önnek megfelel
 • Médiatár sok oktatóvideóval
 • Videók az egyes robot-kinematikai alkalmazásokról
 • Minden tartalom igény szerint érhető el
Tovább a mintaprogramokhoz
sample-programmes-overview

Az igus® Robot Control szoftver

A robotprogramozás nem is lehetne egyszerűbb.
Szoftverünk egyszerű, intuitív robot programozást és vezérlést tesz lehetővé, ezzel megkönnyíti az automatizálás kezdeti lépéseit. A moduláris kivitelnek köszönhetően számos robot kinematikát lehet vezérelni, például delta robotokat, lineáris robotokat vagy többtengelyes robotkarokat. A szoftverrel a felhasználók a 3D felületen szimulálhatják a robot egyedi mozgásait.
Tesztelje a szoftvert most ingyenesen

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.