Change Language :

A francia Cook-e start-up cég olyan robotkonyhát fejlesztett ki, amely képes önállóan elkészíteni az ételeket. Az ok? Sok vendéglős nap mint nap küzd a munkaerőhiány következményeivel. Néhány vállalkozó ennek megfelelően feszült a jövőt illetően. Vajon a konyha egyszer csak hideg marad? Nem, a Cook-e meg van győződve róla. A francia cég megtalálta a módját, hogy megkönnyítse az éttermek dolgát a szakképzett munkaerőhiány idején. Minden további nélkül egy robotkonyha veszi át a nehéz munkát. Az egyszerű feladatok automatizálásával és a kapcsolódó költségek csökkentésével az étteremtulajdonosok több tőkét fektethetnek az alapanyagokba, hogy jobb ételeket kínálhassanak.
De hogyan lehet személyzet nélkül főzni? Ezt és még sok mindent megtudhat a Cook-e izgalmas projektjéről ezen az oldalon: