Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Az igusról

Az igus nagy teljesítményű mozgási polimerek gyártásával, illetve a motion plastics megoldások fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Innovatív, kenésmentes termékeink között megtalálhatók energiaellátások, nagyon rugalmas kábelek, sikló- és lineáris csapágyak, vezérorsó technológia, 3D-nyomtatás, költséghatékony automatizálás valamint smart plastics megoldások. Termékeinket bármely iparágban, alkalmazások ezreiben használják – ha mozgó alkatrészekről van szó. Célunk, hogy a technológia fejlesztése mellett csökkentsük az árainkat, miközben klímasemlegesek maradunk és nem termelünk műanyag hulladékot! Az igus GmbH a következő adatokat közölte 2023-ban:
 
igus forgalom

1,115 milliárd €

Bevétel
igus munkatársaink világszerte

4.600

Munkatárs világszerte
igus telephelyek és leányvállalatok

31

Telephelyek és 50 disztribútor: képviselet több mint 80 országban
igus ügyfeleink

188 000

Ügyfél
igus alkatrészek

243 000

Készletről kapható termék
igus fröccsöntő gépek

800

Fröccsöntő gépek
Alapították:1964. október 15-én, Margret és Günter Blase, Köln (Mülheim); 100%-ban családi cég
Egy kölni udvartól a nemzetközi sikerig – ismerje meg az igus történetét
CEOFrank Blase, vezérigazgató és vállalkozó
Gerhard Baus, CEO, New Businesses ágazat
Michael Blass, CEO, energialánc rendszerek
Artur Peplinski, CEO, igus international
Tobias Vogel, CEO, siklócsapágy és lineáris csapágytechnológia
Az iparág legnagyobb tesztlaboratóriumaTeljes terület 3,800 m², 15000 teszt évente
K+F és digitalizálás beruházás:51,7 millió euró
TanúsítványMinőségbiztosítás és környezetvédelem
DIN EN ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001:2015, ISO 50001:2018
További tanúsítványok és megfelelőségi igazolások

igus enjoyneering: a motion plastics megoldásokkal gyerekjáték elérni a maximális mérnöki teljesítményt

Játékos könnyedséggel fejleszthet és tervezhet gépeket és rendszereket. Úgy, hogy a munka öröm és szórakozás lesz. Egy olyan kollaboratív folyamatban, mely fejleszti és kiterjeszti a kreativitást és a műszaki tudást. Röviden: Tech up egyszerűen - erről szól az enjoyneering
igus enjoyneering
Az enjoyneeringgel egy új koncepciót mutatunk be a 2023-as Hannoveri Vásáron amelyben szerepelnek motion plastics termékeinkkel kapcsolatos fizikális fejlesztések és digitális újítások is. A koncepciót úgy alakítottuk ki, hogy a mérnökök és technikusok játékos könnyedséggel aknázhassák ki műszaki lehetőségeiket. A technikai fejlődés szórakoztató lehet és annak is kell lennie, hogy ezáltal a problémák megoldásának új módjait lehessen felfedezni. Ismerje meg most innovatív és forradalmian új termékeinket az igus enjoyneeringgel!
Ismerje meg most az igus enjoyneeringet

A motion plastics megoldások világa

A világ folyamatosan mozgásban van. És ahol mozgás van, nekünk ott helyünk: fejlesztjük, ami mozog. Ez az elv vezérel minket a gyártási tevékenységünk során. Alacsony kopású, nagy teljesítményű polimerekből készült termékek fejlesztése által fejlesztjük a mozgó alkalmazásokat világszerte – Németorszégban gyártott termékekkel. A motion plastics megoldásaink képviseltetik magukat az energialáncok, kábelek, siklócsapágyak, lineáris technológia, rúdanyag, 3D nyomtatás, a költséghatékony automatizálás valamint az intelligens szenzorok területein.
Ismerje meg a motion plastics megoldások világát az alábbi videóból.

motion plastics alkalmazások

A mozgás mindenütt jelen van. Ezt minden nap tapasztaljuk Ügyfeleink izgalmas projektjein keresztül. Ma, a világ több, mint 80 országában 188 000 céggel állunk kapcsolatban. Több mint 50 különböző iparágban, például az autóiparban vagy a csomagolóiparban, a vasúti és mezőgazdasági technológiában, a szerszámgépgyártásban vagy a megújuló energia szektorban dolgozunk együtt partnereinkkel azon, hogy minden alkalmazáshoz megtaláljuk a legjobb megoldást.
Fedezze fel az alkalmazási példákat


igus elismerések

Az igus díjnyertes cég

Az elmúlt évek során számos kitüntetésben és díjban részesültünk. Melyek csapatunk teljesítményének megbecsülését jelentik számunkra. Különösen büszkék vagyunk az iF Design Awardra, családbarát hozzáállásunk elismerésére, az NRW ipari díjra és a Hidden Champion címünkre.

Világszerte megtalálhatóak vagyunk

Az igus motion plastics termékek Németországban készülnek, de természetesen, csak Németországban nincs 188 000 ügyfelünk. Több mint 80 országban található kirendeltségünk, melyek közül 15-ben gyárunk is van; több mint 30 igus leányvállalat és forgalmazó mellett.
Kapcsolatfelvétel és kapcsolattartók
Az igus® világszerte

Naprendszer

Mit képviselünk és hogyan kommunikálunk egymással

Naprendszerünk áll a vállalati kultúránk középpontjában. És itt nem a bolygókról beszélünk. Az igus naprendszer egy szervezeti diagram, amely tükrözi gondolatainkat és cselekedeteinket. Ahogy a Nap energiát, meleget és fényt ad a Földnek, úgy a mi rendszerünk központja, az Ügyfelek, kívánságokkal, ösztönzéssel és pénzzel látnak el minket. Kollégáink és csapataink Ügyfeleink körül forognak, megértik az igényeiket és megtalálják a problémáikra a megoldást, gyakran innovációk képében. Munkatársaink sikere tehát Ügyfeleink sikeréből fakad. Vállalatként az a feladatunk, hogy kollégáinknak olyan eszközöket és légkört biztosítsunk, amelyben szívesen dolgoznak.

Virtuális látogatás az igus gyárban

Virtuális látogatás az igus gyárban Szeretné belülről is megismerni kölni központunkat? Merüljön el 360°-os VR-világunkban, ismerje meg közelebbről a munkafolyamatokat, és figyelje meg alkalmazottaink munkáját. Valamennyi állomásnál érdekes információkat tudhat meg a gyárról és a gépekről. Fáradjon beljebb!

Kíváncsian a jövőre

IMPS, a valódi, belső szakmai vásár, melyet virtuálisan is megtapasztalhat. Kutatás 3800 m2-en, nyitott hozzáállás vásárlóink ötletei felé, minden évben nagyszabású termékbemutató saját, házon belüli szakmai vásárunkon és világszerte több szakmai vásáron ... mindezt jelenti számunkra az innováció. Ügyfeleinkkel együttműködve szeretnénk a lehető leggyorsabban új megoldásokat találni. Nem csak a jelenlegi problémákat vesszük figyelembe, de felkészülünk a jövő kihívásaira is. A digitalizáció például ma már az igus összes struktúráját áthatja, és szorosan összefonódik az innovációval.

Műanyagok és fenntarthatóság

Fenntarthatóság az igus-nál A motion plastics megoldások és a fenntartható életmód nem zárják ki egymást. A nagy teljesítményű műanyagok hozzájárulhatnak az erőforrások és a környezet védelméhez: gyártásuk során, használat közben és a termék élettartamának végén. Ezen a területen két témával foglalkozunk évek óta: a CO2-semlegességgel és a zéró műanyag hulladékkal, – egy, a klímaváltozásra közvetlen hatással lévő tényezővel, és termékeink újrahasznosíthatóságával.

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.