Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Az igusról

Az igus nagy teljesítményű mozgási polimerek gyártásával foglalkozó cég, Kölnben, Németországban. 1964 óta fejlesztünk és gyártunk úgynevezett motion plastics megoldásokat – innovatív, kenésmentes műanyagból készült termékeket. Ezek közé tartoznak az energialáncok, a kábelek, a siklócsapágyak, a vezérorsós technológia, a robotok és az intelligens érzékelők, melyek segítenek, hogy vásárlóink fejleszthessék a technológiát és pénzt takarítsanak meg. A legtöbb termék fröccsöntéssel készül, innen ered a cég neve is: igus = "Industriespritzguss" (ipari fröccsöntés, németül).

Céljaink

További információ az igus-ról:     ► Értékeink és kommunikációnk     ► igus 2023: Számok és tények

Fejleszteni ami mozog

A motion plastics megoldások világa

A világ folyamatosan mozgásban van. És ahol mozgás van, nekünk ott helyünk, hogy vásárlóinkat műszaki innovációkkal lássuk el: fejlesztjük, ami mozog!

Ez az elv vezérel minket a gyártási tevékenységünk során. Alacsony kopású, nagy teljesítményű polimerekből készült termékek fejlesztése által fejlesztjük a mozgó alkalmazásokat világszerte - Németországban gyártott termékekkel. A motion plastics megoldások képviseltetik magukat az energiaellátás, kábelek, csapágytechnológia, lineáris technológia, rúdanyag, 3D nyomtatás, valamint költséghatékony automatizálás és a smart plastics megoldások területein.
Ismerje meg most a motion plastics megoldásokat

Továbbfejlesztett alkalmazások a motion plastics megoldások révén

A mozgás mindenhol jelen van. Ezt minden nap tapasztaljuk Ügyfeleink izgalmas projektjein keresztül. Ma, a világ több, mint 80 országában, 50 különféle iparágból, 188 000 céggel állunk kapcsolatban.

Az autóiparban vagy a csomagolóiparban, a vasúti és mezőgazdasági technológiában, a szerszámgépgyártásban vagy a megújuló energia szektorban fejlesztjük ami mozog. Partnereinkkel együtt azon dolgozunk, hogy minden alkalmazáshoz megtaláljuk a legjobb megoldást.
 
Lépjen az alkalmazási példákra

A motion plastics megoldások előnye: hosszú élettartam

Nagy teljesítményű műanyagból készült termékeink egy nagy előnyt kínálnak Önnek - hosszú élettartamot. Ez azt jelenti, hogy motion plastics megoldásainkkal hosszabb ideig használhatja gépeit és alkalmazásait, és csökkentheti a karbantartást és a költségeket.

Ennek érdekében tesztlaboratóriumunkban alapos teszteknek vetjük alá termékeinket, az így nyert adatokat pedig megosztjuk Önnel, hogy előre kiszámíthassa az adott termék élettartamát. Így biztos lehet benne, hogy motion plastics megoldásaink beváltják a hozzájuk fűzött ígéreteket!
 
További információ az élettartamról és egyéb előnyökről

A műanyag hulladék nullára csökkentése

Mennyire fenntarthatóak motion plastics megoldások?

Műanyag-feldolgozó vállalatként kötelességünknek tekintjük az erőforrások fenntartható felhasználását és a környezet védelmét. motion plastics megoldásaink hozzájárulhatnak ehhez - gyártásuk során, használat közben és a termék élettartamának végén.

Két téma különösen fontos számunkra: a CO2-semlegesség, azaz a klímára gyakorolt közvetlen hatás, valamint a zéró műanyaghulladék, termékeink újrahasznosíthatósága.
Tudjon meg többet az igus fenntarthatósági törekvéseiről

Műanyagok és egyebek újrahasznosítása

Az újrahasznosítás fontos szerepet játszik a nulla műanyaghulladékra irányuló törekvésünk megvalósításában, és ennek érdekében különféle intézkedéseket vezetünk be. A műszaki és ipari műanyagok újrahasznosítása a chainge újrahasznosítási platformon valósul meg, ahol az újrahasznosított műanyagok vásárlására és értékesítésére is lehetőség van. Újrahasznosított műanyagból készült kerékpárokat és kerékpáralkatrészeket kínálunk az igus:bike platformunkon. Támogatjuk az új HydroPRS technológiát, amely lehetővé teszi a műanyagok kémiai újrahasznosítását. Gyakornoki vállalkozásunk, a reguse a leselejtezett elektromos készülékek újrahasznosításával foglalkozik. És, természetesen, különféle, újrahasznosított anyagokból készült termékeket is kínálunk.
 
További információ az újrahasznosításról az igus-nál

A legrugalmasabb cég

A mérnöki kiválóság gyerekjáték - motion plastics megoldásokkal és az igus enjoyneeringgel

Játékos könnyedséggel fejleszthet és tervezhet gépeket és rendszereket. Úgy, hogy a munka öröm és szórakozás lesz. Egy olyan kollaboratív folyamatban, mely fejleszti és kiterjeszti a kreativitást és a műszaki tudást. Röviden: Tech up egyszerűen - erről szól az enjoyneering! A koncepció, melyet a 2023-as Hannoveri Vásáron mutattunk be, felöleli a motion plastics termékeinkkel kapcsolatos fizikális fejlesztéseket és digitális újításokat is. Az enjoyneering célja, hogy lehetővé tegye a mérnökök és technikusok számára műszaki lehetőségeik játékos egyszerűséggel való kibontakoztatását, valamint, hogy új utat mutasson a problémamegoldásban, például az iguverzummal.
 
Ismerje meg most az igus enjoyneeringet

Támogatás világszerte

Az igus® világszerte Az igus motion plastics termékek Németországban készülnek, de természetesen, 188000 ügyfelünk nem mind Németországban működik, hanem több helyen, szerte a világon. Több mint 80 országban található kirendeltségünk, melyek közül 15-ben gyárunk is van; több mint 30 igus leányvállalat és forgalmazó mellett. Így vagyunk képesek arra, hogy helyszíni tanácsadással és támogatással segítsünk Önnek, bárhol legyen is.

Gyors és megbízható szállítás


Az igus-nál mindent egy forrásból kínálunk Önnek. Ez 243 000 termék közel 1 000 000 változatát jeleni készletről. Melyeket nagyon rövid időn belül össze tudunk készíteni, szállításra készen - ha ennél is gyorsabb megoldásra van szüksége, kitalálunk valamit.

Az igus díjnyertes cég

igus elismerések Az elmúlt évek során számos kitüntetésben és díjban részesültünk. Melyek, végső soron, kollégáink és termékeink teljesítményét ismerik el. Különösen büszkék vagyunk, például, a Rejtett Bajnok jelölésünkre, az NRW Business Awardra, mely családbarát hozzáállásunkat ismeri el, valamint az iF Design Award díjainkra.


Mit képviselünk és hogyan kommunikálunk egymással

Az igus Naprendszert szimbolizáló ügyfélközpontú rendszere

Naprendszerünk áll a vállalati kultúránk középpontjában. És itt nem a bolygókról beszélünk. Az igus naprendszer egy szervezeti diagram, amely tükrözi gondolatainkat és cselekedeteinket. Ahogy a Nap energiát, meleget és fényt ad a Földnek, úgy a mi rendszerünk központja, az Ügyfelek, kívánságokkal, ösztönzéssel és pénzzel látnak el minket. Kollégáink és csapataink Ügyfeleink körül forognak, megértik az igényeiket és megtalálják a problémáikra a megoldást, gyakran innovációk képében. Munkatársaink sikere tehát Ügyfeleink sikeréből fakad. Vállalatként az a feladatunk, hogy kollégáinknak olyan eszközöket és légkört biztosítsunk, amelyben szívesen dolgoznak.
 

Kíváncsian a jövőre

Kutatás 3800 m2-en, figyelemmel fordulni vásárlóink ötletei felé, minden évben új termékek, melyeket házon belüli szakkiállításunkon és világszerte több szakmai vásáron mutatunk be ... mindezt jelenti számunkra az innováció. Ügyfeleinkkel együttműködve szeretnénk a lehető leggyorsabban megvalósítani az új megoldásokat, ezzel fejlesztve a technológiát és csökkentve a költségeket.

Nem csak a jelenlegi problémákat vesszük figyelembe, de felkészülünk a jövő kihívásaira is. A digitalizáció, például, ma már az igus összes struktúráját áthatja, és szorosan összefonódik az innovációval.

Legyen Ön is az igus partnere

Mindig olyan új partnereket keresünk, akik hosszú távon szeretnének velünk együtt dolgozni és velünk együtt növekedni - akár beszállítóként, akár kereskedőként. Természetesen az ügyfél áll erőfeszítéseink középpontjában, akinek érdekében közösen igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást.

Az igus által aláírt Sokszínűségi Charta

Értékeljük a sokszínűséget és a toleranciát

Az igus hivatalosan is aláírta a „Sokszínűségi Chartát”. Ez egyértelműen jelzi elkötelezettségünket a munkahelyi sokszínűség és tolerancia mellett. Mi magunk, alkalmazottaink és partnereink is elkötelezettek a tiszteletteljes, megbecsülő, előítéletektől mentes együttműködés mellett. 


Az igus 2023-ban: tények és adatok

igus forgalom

1,115 milliárd €

Bevétel
igus munkatársaink világszerte

4.600

Munkatárs világszerte
igus telephelyek és leányvállalatok

31

Telephelyek és 50 disztribútor: képviselet több mint 80 országban
igus ügyfeleink

188 000

Ügyfél
igus alkatrészek

243 000

Készletről kapható termék
igus fröccsöntő gépek

800

Fröccsöntő gépek
Alapították:1964. október 15-én, Margret és Günter Blase, Köln (Mülheim); 100%-ban családi cég
Egy kölni udvartól a nemzetközi sikerig – ismerje meg az igus történetét
CEOFrank Blase, CEO, Új Üzletágak és Üzemeltetés
Michael Blaß, CEO e-chain systems energialánc rendszerek
Artur Peplinski, CEO igus international
Dr Thilo Schultes, CEO Fast Growing Business Units
Tobias Vogel, CEO Csapágyak és Lineáris technológia
Az iparág legnagyobb tesztlaboratóriumaTeljes terület: 3800 m²; Tesztek száma évente: 15000
TanúsítványMinőségbiztosítás és környezetvédelem
DIN EN ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001:2015, ISO 50001:2018
További tanúsítványok és megfelelőségi igazolások
Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.