Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374

about_igus.jpg

igus® – motion plastics® világszerte

A nagy teljesítményű műanyagból készülő, az alkatrészek akadálymentes mozgását biztosító csapágyak növelik az élettartamot, továbbá csökkentik az üzemeltetési és karbantartási költségeket.

Az igus® GmbH nagy teljesítményű műanyagból gyárt különféle gépalkatrészeket, amelyek mozgások megvalósítására szolgálnak, és hosszú élettartamuk, valamint kis karbantartásigényük (kenésmentes kivitelük) emeli ki őket a versenytársak közül. Ezzel párhuzamosan csökkennek a költségek és javul a termelékenység. Vevőink több mint 100 000, készletről elérhető alkatrészből választhatják ki a nekik leginkább megfelelőt, továbbá szolgáltatásokkal és rendszermegoldásokkal is segítjük az érdeklődőket. Az igus® innovatív szemléletét az évente megjelenő több száz vadonatúj termék és szolgáltatás igazolja.
Az igus® termékeit alapos tesztelésnek vetjük alá, aminek köszönhetően több alkalmazási területen is pontosan meghatározható az alkatrészek élettartama. Valamennyi termék és megoldás online konfigurálható és szimulálható. Mindemellett a saját teszteléshez termékmintákat biztosítunk. A terméket gyorsan kiszállítjuk, de felhívjuk a figyelmet a minimális rendelési mennyiségekre.

Az igus® alapító tagjai a cég első telephelye, a híres garázs előtt  

A kezdetek

Az első igus® termékek még egy köln-mülheimi összenyitott garázsban készültek. Günter Blase 1964. október 15-én alapította az igus® GmbH nevű céget. Működésének első húsz éve alatt az igus® a műanyagból készülő, ipari felhasználásra szánt alkatrészek megbízható gyártójává nőtte ki magát.
1983-ban Frank Blase, Günter Blase fia a hangsúlyt a cég saját termékeire, például az e-chain systems® megoldásokra és a csapágyakra helyezi át. A kezdeményezés egyik fontos mérföldköve a belső értékesítési osztály létrehozása is. 1985 és 2018 között az igus® által foglalkoztatottak száma 40-ről 3800 fölé növekedett, a cég képviseletei pedig szerte a világon megtalálhatók. Az igus® fejlődése és terjeszkedése természetesen a jövőben sem torpan meg. A minden területen aktív innovatív tevékenységnek köszönhetően a fejlődés mögött erős és stabil háttér húzódik.

Az igus® számára a legfontosabb az ügyfelek elégedettsége

Az igus®-nál valamennyi tevékenység középpontjában az ügyfél áll. Talán nem túlzás állítani, hogy az igus® számára az ügyfelek legalább annyira fontosak, mint halaknak a víz. A víz megfelelő életteret biztosít a halaknak és táplálékkal látja el őket, hasonlóan az ügyfelekhez, akik számunkra folyamatos ötleteket, munkát és elfoglaltságot biztosítanak. Az igus® sikerének titka az elégedett ügyfél.
Az igus® szerte a világon még aznap kiszállítja a megrendelt termékeket, órákon belül ajánlatokat készít, illetve lehetővé teszi, hogy már másnap sor kerülhessen a látogatásra. 35 kirendeltségének köszönhetően az igus® gyorsan reagál a felmerülő igényekre, és folyamatosan fejlődik.

Az igus® „naprendszere”

Az igus® „naprendszere”

 

Az igus® felépítése: csoportok – csoportvezető – vezetés. A rendezett káosz rendszerében.

Az igus® ipari vásárokon és bemutatókon is jelen van  

A szakértőink által biztosított személyes konzultáció nagyon fontos, amelyre a helyszínen, vásárokon és bemutatókon, telefonon vagy online kerülhet sor. Szolgáltatásaink széles körét egy teljesen naprakész, átfogó webhely, valamint részletes katalógusok teszik nélkülözhetetlenné.

Az igus számokban:

Az igus® céget 1964-ben alapították

Az igus® jelenleg 35 országban üzemeltet kirendeltséget, és több mint 80 országban vannak értékesítési partnerei.

Jelenleg az igus® világszerte kb. 3 800 embert foglalkoztat

Az igus® évente 1500 és 2500 közötti mennyiségben fejleszt új termékeket és termékbővítéseket

Az igus® vállalati felépítését a teljes körű nyitottság jellemzi. Bárki bárkit felkereshet közvetlenül, mindenki ugyanolyan asztaloknál végzi a munkáját, ugyanolyan berendezéseket használ, ugyanabból a menüből rendelhet az ebédlőben, ahogyan a mellékhelyiségeket is mindenki egyformán igénybe veheti

Az igus® folyamatos képzéssel biztosítja, hogy munkatársai termékeket, számítógépes szoftvereket és idegen nyelveket érintő ismeretei mindig naprakészek legyenek. A kereskedők számára például csoportos oktatásokat és műszaki továbbképzéseket szervez.

Keressen bennünket e-mailben bizalommal.

Frank Blase  
Frank Blase

ügyzvezető igazgató
 

Michael Blaß  
Michael Blaß

alelnök
e-chainsystems®

Tobias Vogel  
Tobias Vogel

alelnök
műanyag csapágyak