Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)
Ismerje meg a motion plastics megoldások világát az alábbi videóból.

A motion plastics megoldások világa

A világ folyamatosan mozgásban van. És ahol mozgás van, nekünk is ott helyünk: fejlesztjük, ami mozog. Ez a vezérelvünk. Alacsony kopású, nagy teljesítményű polimerekből készült termékek fejlesztése által fejlesztjük a mozgó alkalmazásokat világszerte. A motion plastics megoldások képviseltetik magukat az energialáncok, kábelek, siklócsapágyak, lineáris technológia, rúdanyag, 3D nyomtatás, a költségtakarékos automatizálás valamint az intelligens szenzorok területein.

További információk a motion plastics megoldásokról.

Tények a vállalatról – a motion plastics megoldások számokban

A mozgás mindenütt jelen van. Ezt minden nap tapasztaljuk Ügyfeleink izgalmas projektjein keresztül. Ma, a világ több, mint 80 országában 188 000 céggel állunk kapcsolatban. Több mint 50 különböző iparágban, például az autóiparban vagy a csomagolóiparban, a vasúti és mezőgazdasági technológiában, a szerszámgépgyártásban vagy a megújuló energia szektorban dolgozunk együtt partnereinkkel azon, hogy minden alkalmazáshoz megtaláljuk a legjobb megoldást.

További tények a vállalatról

Mit képviselünk és hogyan kommunikálunk egymással

Naprendszerünk áll a vállalati kultúránk középpontjában. És itt nem a bolygókról beszélünk. Az igus naprendszer egy szervezeti diagram, amely tükrözi gondolatainkat és cselekedeteinket. Ahogy a Nap energiát, meleget és fényt ad a Földnek, úgy a mi rendszerünk központja, az Ügyfelek, kívánságokkal, ösztönzéssel és pénzzel látnak el minket. Kollégáink és csapataink Ügyfeleink körül forognak, megértik az igényeiket és megtalálják a problémáikra a megoldást, gyakran innovációk képében. Munkatársaink sikere tehát Ügyfeleink sikeréből fakad. Vállalatként az a feladatunk, hogy kollégáinknak olyan eszközöket és légkört biztosítsunk, amelyben szívesen dolgoznak.

További információ vállalati kultúránkról
Naprendszer


IMPS szakmai vásár

Kíváncsian a jövőre

Kutatás 3800 m2-en, figyelemmel fordulni vásárlóink ötletei felé, minden évben nagyszabású termékbemutató saját, házon belüli szakkiállításunkon és világszerte több szakmai vásáron... mindezt jelenti számunkra az innováció.
"Show, don't tell", azaz, szavak helyett a tettek mottó értelmében kézzelfoghatóvá tesszük az innovációt. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy Ügyfeleinkkel közösen, gyorsabban találjunk és fejleszthessünk új megoldásokat.
Nemcsak a jelenlegi problémákat tartjuk szem előtt, hanem a jövő kihívásait is. A digitalizáció például ma már az igus összes struktúráját áthatja, és szorosan összefonódik cégünk innovációról alkotott elképzeléseivel. Íme néhány példa:

Online konfigurátorok, például termékkeresők és élettartam-kalkulátorok, vagy olyan platformok, mint a végfelhasználókat és a költségtakarékos robotikai szolgáltatókat összekötő „RBTX”, képezik termékeink intuitív kezelésének alapját. Intelligens termékek az Ipar 4.0 révén Napjainkban számos motion plastics termékünk olyan hálózatba kapcsolt „smart plastics” megoldás, amely képes az adatok gyűjtésére, kiértékelésére és közlésére, az érzékelőtechnológiának köszönhetően. A fizikai valójában is létező, de virtuálisan is megtapasztalható „IMPS“ nevű, házon belüli szakkiállításunknak köszönhetően vásárlóink ezeket és egyéb más termékeinket is gyorsan és kényelmesen megismerhetik — irodájuk kényelméből.

Tudjon meg többet a digitalizációról az igus-nál

Műanyagok és fenntarthatóság

A motion plastics megoldások és a fenntartható életmód nem zárják ki egymást. A nagy teljesítményű műanyagok hozzájárulhatnak az erőforrások és a környezet védelméhez: gyártásuk során, használat közben és a termék élettartamának végén.

Ezen a területen két témával foglalkozunk évek óta: a CO2-semlegességgel és a zéró műanyag hulladékkal, tehát egy, a klímaváltozásra közvetlen hatással lévő tényezővel, és termékeink újrahasznosíthatóságával az élettartamuk végén.

Tudjon meg többet az igus fenntarthatósági törekvéseiről
Fenntarthatóság

Karrier - együtt fejlődünk

Mindegy, hogy generalista, specialista, szakember vagy éppen karriert vált: Nálunk mindig van hely az olyan lelkes embereknek, akik együtt szeretnének fejlődni velünk. Kollégáink egy rövid film keretében számolnak be arról, milyen velünk dolgozni.


The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.