Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Műanyag vezetőgörgők

A vezetőgörgők áttekintése
A vezetőgörgők a különböző alkalmazásokban a rakományok zökkenőmentes mozgását és biztonságos szállítását teszik lehetővé. Ezek biztosítják az állandó lineáris mozgást a síneken és a vezetőkön belül. Többek között a következő alkalmazásokban használják őket:
  • Szállítószalagok az anyagmozgatásban
  • Termelő és válogató rendszerek
  • Bútoripar (pl. kapuk és ajtók mozgatása)
A műanyagból készült vezető görgőink nem igényelnek további kenést, nagy teherbírásúak és minimális karbantartást igényelnek. L, U és V profilú vezetőgörgőket kínálunk számos anyagból, a legkülönfélébb alkalmazásokhoz. Egyedi alkatrészek is kaphatók.
A vezetőgörgőkkel kapcsolatos információk áttekintése:

Milyen előnyöket kínálnak a vezetőgörgőink?

USP: robusztus

Robusztus

  • Ellenállnak a magas hőmérsékletnek, az erős rezgéseknek és sok egyéb jellegű igénybevételnek.
USP: porálló

Porálló

  • A homokkal, forgáccsal és porral járó alkalmazásokban is jól használhatók.
USP: korróziómentes

Korróziómentes kivitel

  • Korróziómentesek, és ellenállnak a különféle közegeknek a víz alatti alkalmazhatóság érdekében.
USP: megfelel az FDA előírásainak

Higiénikus

  • Nem igényel kenést, az FDA előírásainak megfelelő változatban is kapható
USP: könnyű

Kis tömegű

  • Könnyebbek, mint a hasonló fém vezetőgörgők
USP: nagy választék

Sokoldalú

  • Anyagok széles skálájából állnak rendelkezésre a legkülönlegesebb alkalmazási területekhez

Hol lehet megvásárolni a vezetőgörgőket?


 

90°-os L-profilú vezetőgörgők

U-profilú vezetőgörgők

60°-os V-profilú vezetőgörgők


​Vevői igényekre szabott vezetőgörgők

Műanyag vezetőgörgőket gyártunk az Ön által kívánt formában, mennyiségben és anyagból, mivel a megfelelő méretek és anyagok nem mindig szerepelnek a standard termékkínálatunkban. Különböző gyártási eljárások közül választhat. Kérjen kötelezettség nélküli mérnöki tanácsadást most.
 
Egyedi vezetőgörgők

szalagterelő görgők

Szállítószalag-átmenetekhez készült görgők

A szállítószalag görgők lehetővé teszik az átmeneteket kis telepítési helyen, nagy sebesség mellett is. Az áruk így biztonságosan kerülnek át A szállítószalagról B szállítószalagra.
 

Hol használják a vezetőgörgőket?


További információ

Találkozó

Díjmentes konzultáció

Kollégáink szívesen segítenek Önnek telefonon és e-mailben, vagy akár személyes találkozó formájában is. Csak válassza ki a kívánt kapcsolatfelvételi módot. 
A siklócsapágy tesztlaboratórium

Az iparág legnagyobb tesztlaboratóriuma

Mi elvégezzük a teszteket, hogy Ön már biztosra mehessen. Ismerje meg, hogyan teszteljük az iglidur termékeket a tesztlaboratóriumban. Egyéni teszteket is végzünk vásárlóink számára.
Górcső alatt az iglidur anyagok

Mit jelent az iglidur?

Miből készülnek az iglidur alapanyagok? Mitől önkenőek a csapágyaink? Ismerje meg közelebbről az iglidur® műanyag vezetőgörgők működését.

Konzultáció

Szívesen megválaszolom kérdéseit személyesen is

Szállítás és tanácsadás

Személyesen:

Hétfotol péntekig reggel 7 és este 8 között.
Szombaton reggel 8 és 12 között.

Online:

24h


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.