Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)
igus mérnöki szolgáltatás:
minden egy kézből

Egyedi megoldások

Korszerűbb technika, alacsonyabb költségek: Egyszerűbbé tesszük a legbonyolultabb energiaellátó rendszereket is.

Legyen szó átalakításról vagy éppen újonnan történő beszerelésről, a speciális megoldásoknak nem feltétlenül kell drágának is lenniük. A legkülönfélébb  projektek megvalósítása terén szerzett több mint 20 éves tapasztalatunknak és az évi több mint 1000 megvalósított projektnek köszönhetően egy olyan sokoldalú moduláris rendszert dolgoztunk ki, melynek segítségével egyszerűen és gyorsan létre tudjuk hozni az ügyfél egyedi kívánalmainak megfelelő megoldást. Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy elkerüljük a túlbonyolított mérnöki megoldásokat. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legprecízebb műszaki megoldásokat a legkedvezőbb áron fejlesszük ki. Ha ügyfeleink úgy kívánják, termékeink mellé telepítési és karbantartási szolgáltatásokat, illetve egyedi garanciát is biztosítunk. ​

Legújabb projektjével kapcsolatban itt érdeklődhet

Projektmérnöki megoldások az igustól – Az első vázlatrajztól a telepítésig és a helyszíni üzembe helyezésig


Legyen szó átalakításról vagy éppen új fejlesztésről, helyszíni segítséget is nyújtunk.

Mindegy, hogy éppen a kezdeti terveken dolgozik, vagy a meglévő rendszert szeretné modernizálni, az igus szakértői szívesen segítenek a helyszínen és távolról is. Célkitűzésünk: Korszerűbb technika, alacsonyabb költségek. Hogyan? Bízza ránk. Ingyenesen megkapja a terveket.

Helyszíni felmérés

Projekttervezés és árajánlat

Ha a terveink elnyerik a tetszését, közösen kidolgozzuk a további részleteket. Megbeszéljük, hogy mi mindenre – milyen kiegészítő alkatrészekre és szolgáltatásokra – lesz szükség a megoldáshoz. Mindezek alapján pedig fix árajánlatot teszünk. ​

A projektmérnöki árajánlat szakasza

A projekt

A projekten dolgozó csapatunk elkészíti a részletes műszaki rajzokat, melyek tartalmaznak minden alkatrészt és interfészt. A jóváhagyás után megkezdődik a munka 32 000 m²-es gyártóüzemünkben. Pontosan és csatlakoztatásra készen összeállítjuk a szállítandó energiaellátó rendszert annak minden egységével és tartozékával, valamint a hozzá tartozó dokumentációval együtt. ​

A mérnöki projekt szakasza

Szállítás és összeszerelés

Az előre összeszerelt energiaellátó rendszer megérkezik a használat helyére, ahol az Ön szakemberei már telepíthetik is – ha szeretné, az igus munkatársának segítségével és irányítása alatt. Az igus telepítési szolgáltatásának keretében vállaljuk a telepítést és az üzembe helyezést is. ​Itt találhat bővebb információt az értékesítést követő szolgáltatásainkról.

Összeszerelés

Korszerűsítés, átalakítás és utólagos beszerelés

Alternatív energiaellátó rendszerek az igustól

e-chain energialánc vs. függőkábeles rendszerek

Energialánc-rendszerek függőkábeles rendszerek helyett

Óvja meg a kábeleket és az energialáncokat a széltől, illetve a hőmérséklet ingadozásától, és gondoskodjon a biztonságos elvezetésükről. Ezzel minimálisra szoríthatja a leállásokat.

e-chain energialánc vs. gyűjtősínes rendszer

Energialánc-rendszerek a gyűjtősínes rendszerek helyett

Az adatok, az energia, a folyadékok és a levegő megbízható továbbítása egyetlen energialánc-rendszerben. Keskeny, szűk helyekre és egyenes vonalban végzett gyors mozgásokhoz.

e-chain energialánc vs. motoros kábeldob

Energialánc-rendszerek használata motoros kábeldobok helyett

Nagy elmozdulási úthossz (akár 1200 méter) csúszógyűrű nélkül. Minden közeget egyetlen rendszerben és kompakt módon vezethet el biztonságosan.


Projektjeink történeti áttekintése


Egy 1992-ben megalkotott vezetési szimulátortól egy csehországi lignittüzelésű erőműben használt energialáncon át, melyet 2007-ben rekorder elmozdulási úthosszon valósítottak meg, egészen egy többorsós esztergapadban alkalmazott, nagy sebességű RBR-ig, mely 2020 végén készült el:

Tekintse meg legérdekesebb projektjeinket

További információ

Ügyfeleink projektjei

e-chain energialáncainkat már évek óta sikeresen alkalmazzák acélművekben, szennyvíztisztító telepeken, kikötői darukban, anyagmozgatási megoldásokban és számtalan egyéb iparágban.

Böngészés a projektek között

Standard modulok készletről

A lineáris elmozdulási utakhoz és a forgó, illetve függőleges mozgásokhoz több standardizált modult is kínálunk, melyeket gyorsan a kívánt alkalmazáshoz tudunk igazítani.

További információ

Szerviz és garancia

Szívesen segítünk Önnek mindenben az energiaellátó rendszer megtervezésének és konfigurációjának kezdeti lépéseitől a szállításon és a telepítésen át egészen a helyszínen végzett karbantartásig. Ráadásul garanciát vállalunk a rendszerre.

Tudjon meg többet szervizcsomagjainkról

Mi szól az e-chain energialáncok mellett?

Megnő a kábelek és csövek élettartama, az állásidő viszont csökken. Számtalan érv szól amellett, hogy miért az energialánc az ideális választás a kábelvezető rendszerekhez.

További információ

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.