Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)
Korszerűbb technika és alacsonyabb költségek
motion plastics megoldások
motorkerékpárokhoz és robogókhoz

Rezgés, alacsony hőmérséklet, hő és szennyeződések: az igus termékek kiváló teljesítményt nyújtanak

Kopásálló alkatrészeket keres, amelyeket motorkerékpárokban, továbbá hagyományos, illetve elektromos robogókban használhat? Ki szeretné cserélni a fém sikló- és gördülőcsapágyakat, illetve ki szeretné használni a jobb minőség és a jobb termelékenység nyújtotta előnyöket? Az igus széles választékban kínál kenés- és karbantartásmentes polimer csapágyakat, amelyek minden tekintetben tökéletesen kielégítik ezeket az igényeket, ráadásul jó teherbírás, valamint hosszú élettartam jellemzi őket. A műanyag megoldások által nyújtott jellemzők akár 10-szer jobb teljesítményt is biztosíthatnak a fém csapágyakhoz képest. Az iglidur siklócsapágyakat villás felfüggesztésekben, fékekben, fojtószelepekben, illetve a motorkerékpárok és robogók más alkatrészeiben is alkalmazzák.

Polimer siklócsapágyaink előnyei:

 • Kenés- és karbantartásmentes
 • Ultrakönnyű
 • Vékony falú és helytakarékos
 • Korrózióálló
 • Rendkívül kopásálló és tartós
 • Rezgéscsillapító hatású
 • Előre kiszámítható, hosszú élettartam

A 2021-es év új termékei

obban tömítő összekötő rudak a szennyeződések ellen

Krimpelhető rúdvég egységek extrém alámetszéssel

▲ Tech up
 • Shore D keménység 58 : 25%-al rugalmasabb mint az Igumid G
 • Hússzor kopásállóbb a fém gömbcsapokkal szemben, mint a poliamid
▼ Cost down
 • Nincs minimális rendelési mennyiség
 • Egyedi hossz méretek
igubal WDGM összekötő rudazatok
Szennyeződések ellen tömített összekötő rudak
Siklócsapágyak nemez tömítéssel - nem jut be szennyeződés a csapágyazásba
Kiemelkedően merev filament szerkezeti alkatrészekhez
Érdeklik további fejlesztéseink is? Tovább az újdonságok áttekintéséhez.

dry-tech csapágy-technológia motorkerékpárokhoz és robogókhoz


Itt már sikeresen alkalmazzák a motion plastics megoldásokat


További információ

igus tesztlaboratórium
Az igus szállítási határidői


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.