Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

ReBeL cobot

rebel_workspace

„It’s a ReBeLution” - 4970€-ért

A ReBeL az első, nagyteljesítményű műanyagból készült robot. Mindössze 8 kg tömegével a legkönnyebb a kategóriájában: egy igazi könnyű robot. A kompakt, helytakarékos kialakítás az alapba integrált vezérlőrendszerrel teljesen új alkalmazási területeket nyit meg a szolgáltatórobotika számára. Az emberekkel együttműködve a ReBeL® rendezvény- és gasztronómiai területen vállal szerepet, például ízesíti a kávét, vagy a termelésben segédkezik a gépek rakodásában. A ReBeL választási szabadságot biztosít: a robot elérhető plug-and-play változatban integrált vezérlőrendszerrel és robotszoftverrel vagy nyílt forráskódú változatban. Ezenkívül a felhasználók négy vagy hat szabadsági fok közül választhatnak, és így a ReBeL®-t egyéni alkalmazási helyzetükhöz igazíthatják.
Megtekintés a webáruházban

igus® ReBeL® műszaki adatok

Erő

Akár 2 kg terhelhetőség

Kinyúlás

Akár 644 mm munkatér

Ízület

Akár 6 DOF

Sebesség

Max. sebesség 7 pick/perc

Precizitás

Ismétlési pontosság: ± 1mm

Tömeg

Tömeg: 8,2 kg


igus Robot Control

Ingyenes és licencszerződés nélküli szoftver

Az igus® ReBeL cobot az igus® robotvezérlő rendszerrel kompatibilis. A hozzá való szoftvert már most ingyenesen letöltheti és kipróbálhatja. A ReBeL robotok egyszerűen programozhatóak.
További információk az igus Robot Control robotvezérlésről
SCARA szoftver

A ReBeL működés közben


Jelenlegi igus® ReBeL modellek

ReBeL® hetedik tengely

ZLW-20200S-7TH-REBEL-01-1000
Megtekintés a webáruházban

ReBeL® cobot munkaállomás

RBTX-TRUP-0001
Megtekintés a webáruházban

Webáruház

Költséghatékony automatizálás webáruház Fedezze fel ReBeL cobotjainkat és sok más típusú robotunkat webáruházunkban - a költséghatékony robotika otthonában.

ReBeL® konfigurátor

ReBeL® konfigurátor Építse meg a ReBeL-t igényeinek megfelelően - az árat mindig szem előtt tartva. 

Bemutató időpont egyeztetés

ReBeL® videós bemutató időpontfoglalás Kérdéseivel közvetlenül fordulhat automatizálási szakértőnkhöz, miközben egy ingyenes videóhívás keretében megismerheti a ReBeL élményt.

Konzultáció

Szívesen megválaszolom kérdéseit személyesen is

Photo
Karasz Krisztián

Termék menedzser

E-mail írása

Szállítás és tanácsadás

Személyesen:

Hétfotol péntekig reggel 7 és este 8 között.
Szombaton reggel 8 és 12 között.

Online:

24h


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.