Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Tribológiai szempontból optimalizált polimer bevonat

Az iglidur bevonat tribológiai szempontból optimalizált, porállagú polimer anyag, amely porszórással juttatható az elektromosan vezetőképes felületekre. A többi iglidur® alapanyaghoz hasonlóan az iglidur® porszórt bevonatok is tribológiai szempontok alapján optimalizáltak, így kiváló súrlódási és kopásállósági mutatók jellemzik őket. A bevonatok még a fokozottan használt felületeknek is védettséget nyújtanak a kopás és az elhasználódás ellen, anélkül, hogy bármilyen más további kiegészítőre szükség lenne.
iglidur bevonat kérése most

Ellátjuk bevonattal a kívánt alkatrészt

iglidur anyaggal bevont alkatrész Küldje el az adott fém alkatrészt. Mi pedig ellátjuk azt iglidur nagy teljesítményű polimer bevonattal, és visszaküldjük Önnek.  
Kötelezettségmentes szakértői tanácsot kaphat most

Port megrendelése saját bevonatoláshoz

iglidur porszórt bevonat Rendelje meg a bevonóport közvetlenül webáruházunkból, és végezze el Ön az alkatrészek bevonatolását. 
Rendelje meg a porszórt bevonatot webáruházból

Az iglidur porszórt bevonat előnyei

Hosszú élettartam

Hosszú élettartam

Hosszabbítsa meg alkalmazása élettartamát a súrlódás és a kopás csökkentésével porszórt bevonatunkkal. A felület kopórétegként szolgál az alkatrész védelmére.
Könnyen használható

Szimpla

Egyszerűsítse az alkalmazását az elektromosan vezetőképes alkatrészek bevonatolásával. Nincs szükség további komponensre.
Széleskörű alkalmazhatóság

Széleskörű alkalmazhatóság

Por bevonataink a legkülönfélébb alkalmazásokban használhatók. Például 300°C-ig terjedő magas hőmérsékleten vagy élelmiszerrel való közvetlen érintkezéskor.Az iglidur bevonatot valós körülmények között teszteltük


Hogyan működik az iglidur polimerekkel végzett porszórás?
Ingyenes tanulmány

A Kopásállóság minden felületre? Hogyan növelhető a kopásálló alkatrészek élettartama című tanulmányunkban többek között az alábbi témákról olvashat:

Functionalitás és megmunkálás
Az adott alkalmazáshoz megfelelő bevonatolás
Az iglidur® bevonatoló szolgáltatás - Hogyan működik
Ötletek a bevonás saját kivitelezéséhez
Gyakorlati alkalmazási példák

Letöltés most!

Interjú: mit kell tudni az iglidur anyagokkal történő bevonatolásról

Az interjúban a következő kérdéseket tárgyaljuk:
 • Milyen anyagok használhatók a bevonathoz? 
 • Mennyire jó az iglidur bevonat az Ön alternatíváihoz képest?
 • Milyen komponenseket lehet bevonni?
 • Milyen méretűnek kell lennie egy alkatrésznek, hogy alkalmas legyen bevonatolásra? 
 • Van minimális mennyiség? 
 • Magam is bevonhatom az alkatrészeket? 
 • Mennyibe kerül az iglidur bevonóanyagokkal való bevonatolás? 
 • Hogyan néz ki a jövő a bevonatolás területén? Mit tervez még az igus?
 • Lesz-e a jövőben több iglidur bevonatanyag? 
 • Milyen információkra van szüksége az igus-nak az alkatrészem bevonásához? 
 • Hogyan működik az iglidur anyagokkal való bevonás? Az iglidur bevonatokról minden információt megtalál brosúránkban

 Az összes anyag áttekintése
 Felhasználási javaslatok
 Gyakran feltett kérdések

GYIK - Gyakran ismételt kérdések az iglidur bevonatokról

Kérdése van az iglidur bevonóporunkkal kapcsolatban? Tekintse meg a gyakori kérdéseket. Ott válaszolunk az iglidur anyagokkal való bevonatolással kapcsolatos kérdésekre.
GYIK


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.