Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Intelligens hajtástechnológia és hajtásrendszerek az igus®-tólA drylin hajtástechnológia kenésmentes lineáris tengelyeit trapézmenetes, nagy emelkedésű csavarmenetes vagy fogasszíjas hajtás mozgatja. Az igus az adott egyedi alkalmazási területnek megfelelő megoldásokat kínál a felhasználóknak: legyen szó könnyű, tömör polimerből vagy akár rozsdamentes acélból készült egységekről és megoldásokról. A lökethossz minden rendszer esetében szabadon választható meg, a választható meghajtást pedig motor vagy kézi hajtású kerék biztosítja. Az igus a motion plastics megoldások szakértőjeként hajtásrendszereivel a legmagasabb szinten optimalizálja a lineáris automatizálást. Az igus hajtásrendszerei kenésmentes alkatrészekből állnak, ráadásul elérhető áron szerezhetők be.

Hosszú élettartam, precizitás és magas fokú megbízhatóság jellemzi őket. Nagy sebességű lineáris hajtásrendszert keres, esetleg Z-tengelyt egy állványszerkezethez, vagy netán egyszerűen kenésmentes és hatékony alternatív megoldásra van szüksége a hajtásrendszeréhez? Jó hírünk van az Ön számára: speciális hajtásmegoldásaink széles választéka minden igényét kielégítheti. A drylin hajtástechnológia ráadásul porálló, könnyű, csendes, világszerte elérhető, valamint majdnem minden alkalmazás és iparág számára ideális megoldás.


Lineáris hajtástechnológia

A hajtással ellátott igus lineáris tengelyek áttekintése

Vezérorsós, fogasszíjas és fogasléces tengelyek

 • A különböző meghajtások előnyei és hátrányai
 • A hajtással ellátott igus lineáris tengelyek rendszerszerkezetei
 • Polimerből és rozsdamentes acélból készült megoldások

A hajtással ellátott lineáris tengelyek áttekintése

Többtengelyű rendszerek

Többtengelyű lineáris robotok

XY-asztalok, állványzatok és lineáris robotok

 • Készre szerelt és használatra kész
 • A moduláris felépítésnek köszönhetően egyedileg konfigurálható
 • Manuális vagy elektromos

Pozicionáló rendszerek és lineáris robotok

Belépő szintű drylin econ sorozat

Költséghatékony lineáris vezetőelemek drylin econ hajtással

Hatékony és telepítésre kész

 • A fröccsöntéses gyártási eljárásnak és a Klareloxalnak köszönhetően költséghatékony
 • Alternatívát kínál a saját kialakítású megoldásokkal szemben
 • Garantáltan gyors beszerelés

További információk a drylin econ hajtástechnológiáról

A hajtástechnológia meghatározása

A hajtástechnológia fogalma azt a szakterületet jelöli, amely elsősorban az erőátvitel révén mozgást generáló műszaki rendszerekkel foglalkozik. Bár a hajtástechnológia kifejezés a „hajtás” szón alapul, a kifejezésnek nincs köze a meghajtások erőátviteli berendezés néven ismert típusához. Sokkal inkább a működtetendő gépek energiaellátásáról és a hajtást végző alkatrészek vezérléséről vagy kapcsolásáról van szó.


Készre szerelt hajtásrendszer mindössze néhány lépésben

Miután megadta, hogy pontosan mire is lenne szüksége, online hajtástechnológiai konfigurátorunk felkínálja Önnek a megfelelő hajtástechnológiai rendszert. Ráadásul ajánlatot kérhet a kívánt motorra és egyéb tartozékokra, például a motorvezérlő rendszerre is, illetve meg is rendelheti azokat.
 

 • Gyors és egyszerű konfigurálás
 • Opcionális tartozékok
 • Részletes alkatrészlista
 • Gyors kiszállítás

Hajtástechnológiai rendszer konfigurálása
drylin hajtástechnológiai konfigurátor

Intelligens és gyors betétcsere

A drylin W termékcsalád innovatív WJ200UMA állócsapágyának köszönhetően egyszerűen kicserélheti a betétet anélkül, hogy bonyolult szétszerelési műveleteket kellene végeznie a lineáris rendszeren. A termékhez járó szerszám segítségével másodpecek alatt megoldható a betétcsere. Így értékes időt takaríthat meg, és természetesen a költségek is alacsonyabbak!
 

 • Közvetlen és intelligens karbantartás a sínen
 • Kopásálló, iglidur J200 anyagból készült csúszóelem

WJ200UMA állócsapágy vásárlása
Gyors és egyszerű betétcsere

Elektromos hajtásrendszerek: elektromotorok az igustól

Legyen szó egyenáramú motorokról, vezérorsós léptetőmotorokról vagy éppen EC/BLDC motorokról: Az igus webáruházában található rendkívül széles motorválasztéknak köszönhetően a lineáris tengelyű rendszerek a megfelelő motormegoldással szerelhetők fel. A teljes anyagmozgató rendszert drylin lineáris tengellyel kombinálva is megtervezheti, melyeket telepítésre és csatlakoztatásra kész kivitelben rendelhet meg. A nagy teljesítményű motorok számos különféle problémára kínálnak ideális megoldást az elektromos hajtástechnológia terén.

drylin E elektromotorok
Elektromotorok vásárlása

Ügyfeleink néhány igus hajtástechnológiát használó alkalmazása


Konzultáció

Szívesen megválaszolom kérdéseit személyesen is

Photo
Illy Dániel

E-mail írása

Szállítás és tanácsadás

Személyesen:

Hétfotol péntekig reggel 7 és este 8 között.
Szombaton reggel 8 és 12 között.

Online:

24h

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.