Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

iglidur® vezetőgyűrűk​

A dugattyúk és tengelyek megbízható és biztonságos vezetéséhez​

A iglidur vezetőgyűrűk csapágyként használhatóak a dugattyúk és tengelyek kopástól való védelmére. A lehetséges alkalmazások között szerepelnek gázrugók, lengéscsillapítók, valamint pneumatikus és hidraulikus hengerek. Az iglidur nagy teljesítményű műanyagok alkalmazásának köszönhetően minimálisra csökken a súrlódási együttható, optimális futási és kopási viselkedés érhető el, és az alkatrészek ellenállnak a nagy mechanikai terheléseknek is. ​
iglidur vezetőgyűrű

Vezetőgyűrűk a webáruházban

Karbantartás- és kenésmentes vezetőgyűrűink raktárról kaphatók Ø6 és Ø150 mm közötti tengelyátmérőkhöz.
Online eszköz és iglidur vezetőgyűrűk

Termékkereső vezetőgyűrűkhöz

Online eszközünkkel gyorsan megtalálhatja és megrendelheti a megfelelő vezetőgyűrűt.
Egyedi alkatrészek

Egyedi alkatrészek és alkatrészrajzok

Egyedi igények szerint előállított alkatrészek. Modern gyártási módszereinkkel segítünk megtalálni az optimális megoldást.
Tesztcső granulátummal

iglidur anyagok és adatlapok

Az iglidur anyagok műszaki információit és adatlapjait itt találja.

iglidur vezetőgyűrűk a gyakorlatban

Díjmentes konzultáció

igus értékesítő beszélget az ügyfelekkel Kollégáink szívesen segítenek Önnek telefonon és e-mailben, vagy akár személyes találkozó formájában is. Csak válassza ki a kívánt kapcsolatfelvételi módot. 

Az iparág legnagyobb tesztlaboratóriuma

igus tesztlaboratórium Mi elvégezzük a teszteket, hogy Ön már biztosra mehessen. Ismerje meg, hogyan teszteljük az iglidur műanyag termékeket az iparág legnagyobb tesztlaboratóriumában. Egyéni teszteket is végzünk vásárlóink számára.

Siklócsapágy wiki

Siklócsapágy wiki Válaszok a legfontosabb iglidur siklócsapágyakkal kapcsolatos kérdésekre. Kérdések, és a siklócsapágy technológia szakértőinek válaszai.


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.