Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Megbízható a szennyeződés, a rezgések és a páratartalom ellenére is

A mezőgazdaságban a körülmények gyakran szélsőségesek és változók. Éppen ezért kulcsfontosságúak a megbízható és a körülményeknek ellenálló alkatrészek. Műszaki termékeink pontosan erre képesek: Nem árt nekik a rezgés, a nedvesség és a szennyeződés, mert kifejezetten ilyen körülményekre tervezték őket, és nagy teljesítményű motion plastics anyagokból készültek, amelyek nem igényelnek kenést.
A karbantartásmentes polimer csapágyak mezőgazdasági és földmunkagépek nagy igénybevétellel járó terhelése esetén is használhatóak. A drylin lineáris rendszer segítségével mozgatható és állítható monitort szerelhetünk a vezetőfülkébe. Az energialáncok és a chainflex kábelek kiválóan látják el a permetezőrendszereket energiával és folyadékkal. Széleskörű alkalmazhatóság.

Az igus-termékek előnyei:

  • Kenésmentes és korrózióálló
  • Jól bírja a port és a szennyeződéseket
  • UV- és időjárásálló
  • Kiemelkedő mechanikai stabilitás és ellenállóképesség
  • Rezgéscsillapító hatású
  • Kompenzálja az eltéréseket és a kilengést
  • Előre kiszámítható, hosszú élettartam
  • Könnyű összeszerelés

Mezőgazdasági gépgyártás ...

Vontatmányok és függesztékek

iglidur siklócsapágyak szántóföldi permetezőben
Alkalmazások és termékek megtekintése

Vezetőfülke

Traktor igus termékekkel felszerelt vezetőfülkéje

 

Megfelelő termékek:
1

Tükörállítás: iglidur J siklócsapágyak

2

Monitorállítás: drylin  W vezetőszánok

3

Üléstámla állítás: drylin W lineáris vezetők

4

Kormányoszlop: iglidur G siklócsapágyak

5

Műszerfal: triflex 3D energialánc

6

Hidraulikaszelep-csatlakozók: igubal kettős csuklók

7

Üléstámla állítás: drylin W lineáris vezetők

8

Könyéktámasz állítás: drylin W lineáris vezetők

9

Ülésállítás: E2 energialánc és chainflex kábelek

Tudjon meg többet a mezőgazdasági gépek vezetőfülkéiről

Sikeresen működő agráripari alkalmazások

Intenzív kultivátor működés közben

Ne vesztegesse az időt a csapágyak kenésével!

Az igus® és a Lemken sikeres együttműködése 2008-ig tekint vissza. Számos Lemken gépet szereltünk fel igus® siklócsapágyakkal, például a Karat 9 kultivátort. A rakodóelemekben korábban használt fém csapágyak kopás és korrózió elleni kenésével akár naponta egy óra is eltelt. A kenésmentes polimer siklócsapágyak segítségével értékes időt spórolhat a gazda. Továbbá, a siklócsapágyak kosszal szembeni ellenállósága és stabilitása hosszabb élettartamot és megbízhatóbb működést eredményez.
Faültető gépek

Akár 15 tonnás terhelés

A karbantartásmentes kosz- és porálló iglidur® G siklócsapágyakat az Optimal-Vertrieb Opitz bálázógépeiben a felfüggesztésekben, az állító rendszerben és a hidraulikus munkahengerekben alkalmazzák. Ezzel váltják ki a saját-gyártású vörösréz alkatrészeket, melyek gyártása viszonylag helyigényes volt, ráadásul a felhasznált kenőanyagok a környezetet is károsították. Az új polimer siklócsapágyak esetében nincs szükség kenésre és kiválóan ellenállnak mindenféle peremterhelésnek.
Alkalmazási példák az agráriparban

... további sikertörténetek

Szennyeződésálló gömbcsuklók gyomláló robotokban, korróziómentes kábelvezetés üvegházi permetező robotokban, csavarodás álló kábelek félautomata betakarító rendszerekben ... ismerkedjen meg a motion plastics megoldások sikeres alkalmazási lehetőségeivel ezen projektek és további példák révén.
További alkalmazási példák

Ismerje meg termékeinket - önállóan vagy személyes vezetéssel

Mezőgazdaság szakkiállítási stand

Lemaradt a legutóbbi mezőgazdasági gépgyártási szakkiállítást? Tudjuk a megoldást. Látogasson el a mezőgazdasági témákkal foglalkozó szakkiállításunkra, Kölnbe, online. Vagy szervezze meg virtuális látogatását a kiállítási standon itt.


▶ Fedezze fel a standot virtuálisan most

Virtuális vásári stand

További mezőgazdasági területek

Vertikális növénytermesztés

Költséghatékony és az FDA előírásainak megfelelő automatizálási rendszerek a beltéri növénytermesztésben
Fedezze fel most!

Okos mezőgazdaság

Rugalmas, költségtakarékos robotok automatizált vetéshez, gazoláshoz, betakarításhoz, stb.
További tudnivalók

Konzultáció

Szívesen megválaszolom kérdéseit személyesen is

Photo
Illy Dániel

Termék menedzser

E-mail írása

Szállítás és tanácsadás

Személyesen:

Hétfotol péntekig reggel 7 és este 8 között.
Szombaton reggel 8 és 12 között.

Online:

24h


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.