Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Megfizethető automatizálás a motion plastics® megoldásokkal

Robotok - áttekintés

Költséghatékony automatizálás - termékek áttekintése Úgy érzi, hogy nem egyszerű dolog megtalálni az alkalmazásához megfelelő robotot? De nem velünk! Itt mindent megtudhat, amit robotjainkkal kapcsolatban tudni kell.
Böngésszen, informálódjon és rendeljen egyszerűen.

Felhasználási területek

költséghatékony automatizálás alkalmazási területek Számos iparágban alkalmaznak már költséghatékony automatizálási megoldásokat.
Gyűjtsön ötleteket alkalmazási példáinkból.

Konfigurátor robotfelszerelésekhez

ROIBOT-díj Lépésről lépésre a megoldásig, mindig figyelembe véve az árat: 
Egyedi robot rendszer konfigurálása online.
 

Robot vezérlőrendszer

igus robotvezérlő szoftver Robotprogramozás előzetes ismeretek nélkül? Az intuitív felhasználói felülettel lehetséges.
Töltse le az ingyenes szoftvert és vágjon bele.

Robot kiegészítők

Sűrített levegős tömlők A megfogótól a kamerán át a szállítószalagig: Az RBTX piactér vezető gyártók költséghatékony robottartozékait kínálja. 
Használja ki az online platform előnyeit.

Mi az a költséghatékony automatizálás?

költséghatékony automatizálás - magyarázat Teljesen automatizált és amortizált folyamatok kevesebb, mint 12 hónap alatt? Rendben van!
Ismerje meg a költséghatékony automatizálás világát.

Roadshow - az utazófesztivál

Low Cost Automation roadshow Bemutató, megvalósíthatósági tanulmány és képzés egyben: A házon belüli szakmai vásár elhozza a szakmai vásár élményét cégéhez. Fedezze fel az igus robotokat élőben, a helyszínen.

Robotikai oktatási program

Robotikai oktatási program A robotikai oktatási program az egyetemek és oktatási intézmények követelményeihez igazodik.
Igény szerinti oktatóvideók és ingyenes képzési anyagok tanárok számára.

A költségtakarékos automatizálás áruháza

Költséghatékony robotika automatizálási projektjéhez

Fedezze fel ReBeL cobotjainkat és sok más típusú robotunkat webáruházunkban - a költséghatékony robotika otthonában.
Böngésszen, informálódjon és rendeljen egyszerűen.
Tovább a webáruházhozAz "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.