Change Language :
A kolbász-, hal- és húskészítmények feldolgozása során a szeletelőgépekben vagy például a szállítószalag-technikában használt csapágyazott alkatrészekkel szemben az élelmiszer-technológia higiéniai követelményeiből és a rendszerek teljesítményével szemben támasztott növekvő elvárásokból adódóan magas követelmények merülnek fel. Abszolút kenés- és karbantartásmentesség, hosszú élettartam folyamatos üzemben, vegyszerállóság és alacsony nedvességfelvétel csak néhány példa a magas ipari követelményekre.
A Treif Maschinenbau GmbH nagysebességű selejtezőrendszerrel ellátott vágógépének példáján mutatjuk be az alábbiakban az ilyen rendszerek központi részeit és polimer tárolási technológiánk alkalmazását a munkafolyamatokban. Itt mindenekelőtt a következő állomásokat kell megemlíteni:

Ebben a kolbász, sonka és sajt szeletelősorban az FDA-kompatibilis e-lánc® segít a szigorú biztonsági és higiéniai követelmények betartásában.
Tovább a felhasználó beszámolójához
Ebben a gépben a kolbászokat először belsejében rögzítik, majd szétterítik és végül alul elválasztják.
Tovább a felhasználó beszámolójához
Ez a gyártógép laposra lapítja a hússzeleteket, mint egy lepényhal. A korábban használt érzékeny tűcsapágyakat higiénikus és robusztus iglidur® siklócsapágyakkal helyettesítették.
Tovább a felhasználó beszámolójához
Az akár hat ujjal és esetenként több mint 100 ízülettel rendelkező megfogó többek között kolbász és sajt csomagolásához használatos. iglidur® G csapágyak biztosítják a tartósan sima mozgást.
Tovább a felhasználó beszámolójához