Kérjük, válasszon kiszállítási helyet

Az ország/régió kiválasztása befolyásolhatja az árat, a szállítási lehetőségeket és a termékválasztékot.
Kapcsolattartóm
igus® Hungária Kft.- iroda

Ipari Park utca 10.

H-1044 Budapest

+36 1 3066486
+36 1 4310374
HU(HU)

Termékek repülőipari alkalmazáshoz

motion plastics - mivel a felhők felett minden gramm számít

A repülőipar számos területet ölel fel: ide tartozik maga a légijármű (pl. a repülőgép, helikopter, drón/UAV), a repülőtéri környezet, beleértve a földi kiszolgálást (GSE) valamint az űrtechnológia területe is.  A különböző területek különféle igényeket támasztanak. Ezek közül a legfontosabbak közé tartoznak az alacsony tömeg, a hosszú élettartam, a halk működés valamint a  kiemelkedő strapabíró képesség, és motion plastics megoldásaink eleget tesznek ezeknek. Továbbá, megfelelnek a FAR 25.853 tűzvédelmi szabványnak. Széles termékkínálatunk költséghatékony megoldásokat nyújt ezen alkalmazások számára -  jelmondatunk: Korszerűbb technika, alacsonyabb költségek.
 

Felhasználás területei

Repülőgépek

Legyen szó akár repülőgépek belső teréről, vagy helikoptermotorról: FAR minősítéssel rendelkező alapanyagokból készült termékeink kis tömegük és nagy biztonságuk révén kiemelkednek a tömegből.

Fedezze fel most!

Drónok/UAV-k

Akár merevszárnyú repülőgépekről, akár automata töltőállomásokról van szó: személyre szabható és egyéni megoldásokat kínálunk az Ön drón alkalmazásához.

Fedezze fel most!

Repülőtér és földi kiszolgálás

Megtaláljuk az Ön alkalmazásához megfelelő megbízható, költséghatékony e-chain energialánc és csapágyazási technológiai megoldást utasbeszállító hidak, jégtelenítő járművek és a repülőtéri infrastruktúra egyéb területein.

Fedezze fel most!

Űrtechnológia

Legyen szó Mars-járó járműről vagy földi műholdállomásról:  nagyteljesítményű polimerből készült termékeink megfelelnek az űrrepülés legmagasabb követelményeinek is.

Fedezze fel most!

Tanulmány és mintadoboz

Repülőipari tanulmány

Repülőgép kabinokban lévő műanyagok gyúlékonysága: milyen standard követelmények érvényesek?

A repülőgépek belsejében használt műanyagoknak szigorú tűzvédelmi követelményeknek kell megfelelniük. Léteznek általános és iparág-specifikus szabályok, valamint a gyártói előírások. Tanulmányunkból megtudhatja, melyek ezek, és miért egyszerűbb a tervezők számára műszaki műanyagokat alkalmazni.

Letöltés most
Repülőipari mintacsomag

Termékminták repülőipari alkalmazáshoz

Mielőtt vásárolna, ismerkedjen meg közelről is termékeinkkel: rendelje meg a repülőipar területén alkalmazható legfontosabb termékeinket tartalmazó mintadobozunkat. Mely egy alacsony profilú vezetőrendszert, sikló- és lineáris csapágyakat, csapágybetéteket, körasztal csapágyakat, vezérorsót és anyát, BUS kábelt, és energialáncot tartalmaz, valamint egy információs füzetet a jellemző alkalmazásokról.

Rendelje meg most!

Sikertörténetek

Jégtelenítő és mosó rendszer az MSG Production AS-től

e-chain® energialáncok élesben -40°C-on

Az idő és a késések, ezáltal pedig a költségek csökkentése érdekében az MSG Production AG egy teljesen automatikus, kombinált megoldást fejlesztett ki a repülőgépek mosására és jégtelenítésére. A norvég cég teljes egészében az igus motion plastics megoldásait alkalmazza, hiszen az E2 és E4 sorozatú energialáncok megbízhatóan vezetik el a kábeleket, míg az igubal állócsapágyak a tisztítást végző fúvókák rögzítéséről gondoskodnak.
GESTRA radar rendszer

Energiaellátó rendszerek GESTRA radar rendszerben

A Fraunhofer intézet által fejlesztett radar alapú GESTRA rendszert űrszemét felkutatására és feltérképezésére használják. A fejlesztő partner AlpinaTec GmbH a nagy pontosságú háromtengelyes pozicionáló rendszerhez az igus kompakt e-chain system® energialánc rendszereit használja. Megbízható energiaellátást és a legkülönbözőbb kábelek zökkenőmentes vezetését biztosítják szűk helyen.
Repülőipari alkalmazási lehetőségek áttekintése

...és sok további sikertörténet

Több mint 40 alkalmazási példát bemutató válogatásunkból megtudhatja, hogyan használják energialáncainkat és csapágytermékeinket a repülőiparban, különböző követelményeknek megfelelően. Olyan kihívásokat kell leküzdeni, mint a nagy terhelés, az extrém hőmérséklet-különbségek, a szűk terek vagy a kis tömeget igénylő specifikációk.

További információ

Repülőipari termékismertető prospektus

Fontos információk termékeinkről és szolgáltatásainkról
Letöltés most

XXL mintadoboz

Próbálja ki egyszerűen: az igus sarokkal mindig kéznél lesznek az iparághoz illő legújabb megoldások.
Érdeklődés
Mely iglidur műanyagok felelnek meg a repülőipar és a légi közlekedés tűzvédelmi és gyúlékonysági követelményeinek? Mik azok a drone-in-a-box rendszerek és miért ideálisak ezekhez motion plastics alkatrészeink? Az igus blogon ezekre és már érdekes repülőipari kérdésekre is választ kaphat.
Olvasson bele!


Konzultáció

Szívesen megválaszolom kérdéseit személyesen is

Szállítás és tanácsadás

Személyesen:

Hétfotol péntekig reggel 7 és este 8 között.
Szombaton reggel 8 és 12 között.

Online:

24h


Az "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "chains for cranes", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus improves what moves", "igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL", "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "when it moves, igus improves", "xirodur", "xiros" and "yes" kifejezések az igus® GmbH/ Köln jogilag védett védjegyei a Német Szövetségi Köztársaságban és adott esetben egyes külföldi országokban. Ez a védjegyek nem teljes listája (pl. függőben lévő védjegybejelentések vagy bejegyzett védjegyek) az igus vagy az igus leányvállalatai Németországban, az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és/vagy más országokban vagy joghatóságokon.

Az igus® GmbH felhívja a figyelmet, hogy a következő cégek, illetve az összes többi, hajtásokat gyártó és a webhelyen szereplő cég semmilyen termékét nem értékesíti: Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber. Az igus® által kínált termékek gyártója az igus® GmbH.