motion plastics megoldások a repülőiparban

... mivel a felhők felett minden gramm számít

A repülőipar számos területet ölel fel: ide tartozik maga a légijármű (pl. a repülőgép, helikopter, drón/UAV), a repülőtéri környezet, beleértve a földi kiszolgálást (GSE) valamint az űrtechnológia területe is.  A különböző területek különféle igényeket támasztanak. Ezek közül a legfontosabbak közé tartoznak az alacsony tömeg, a hosszú élettartam, a halk működés valamint a  kiemelkedő strapabíró képesség, és motion plastics megoldásaink eleget tesznek ezeknek. Továbbá, megfelelnek a FAR 25.853 tűzvédelmi szabványnak. Széles termékkínálatunk költséghatékony megoldásokat nyújt ezen alkalmazások számára -  jelmondatunk: Korszerűbb technika, alacsonyabb költségek.
 

Repülőgépek

Legyen szó akár repülőgépek belső teréről, vagy helikoptermotorról: FAR minősítéssel rendelkező alapanyagokból készült termékeink kis tömegük és nagy biztonságuk révén kiemelkednek a tömegből.

Fedezze fel most!

Drónok/UAV-k

Akár merevszárnyú repülőgépekről, akár automata töltőállomásokról van szó: személyre szabható és egyéni megoldásokat kínálunk az Ön drón alkalmazásához.

Fedezze fel most!

Repülőtér és földi kiszolgálás

Megtaláljuk az Ön alkalmazásához megfelelő megbízható, költséghatékony e-chain energialánc és csapágyazási technológiai megoldást utasbeszállító hidak, jégtelenítő járművek és a repülőtéri infrastruktúra egyéb területein.

Fedezze fel most!

Űrtechnológia

Legyen szó Mars-járó járműről vagy földi műholdállomásról:  nagyteljesítményű polimerből készült termékeink megfelelnek az űrrepülés legmagasabb követelményeinek is.

Fedezze fel most!


Új termékeink 2021-ben

5 fejlesztés kevesebb, mint 4 percben

A repülőipari alkalmazásokhoz kifejlesztett új termékeinket bemutató videó

Az idei évben 168 fejlesztést vezetünk be. Florian Schiller iparági menedzser kevesebb mint négy percben mutatja be Önnek a legfontosabb repülőipari innovációkat. Például a drylin polimer lineáris csapágyat:
  • Alacsony tömeg az eredményesebb termelés érdekében, energiahatékony alkalmazásokhoz
  • Költséghatékony gyártás fröccsöntéssel
  • Vészhelyzeti működési tulajdonságai révén is előnyös
További tudnivalók a drylin WJBMP-01-10-ről

Tűzbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkező energialáncok repülőgépek belső terében történő alkalmazásra
Halk teleszkópos prizmás megvezetés előfeszítéssel
Könnyű csúszógyűrűs csapágyak kis beépítési helyekre
Érdeklik további fejlesztéseink is? Tovább az újdonságok áttekintéséhez.


Mely iglidur műanyagok felelnek meg a repülőipar és a légi közlekedés tűzvédelmi és gyúlékonysági követelményeinek? Mik azok a drone-in-a-box rendszerek és miért ideálisak ezekhez motion plastics alkatrészeink? Az igus blogon ezekre és már érdekes repülőipari kérdésekre is választ kaphat.
Olvasson bele!

Az óriási motion plastics termékbemutató mintadoboz

Próbálja ki egyszerűen: az igus sarokkal mindig kéznél lesznek az iparághoz illő legújabb motion plastics megoldások. 
 
Elszállítjuk Önhöz a bemutatóállványt, kérésére összeállítjuk, majd elhelyezzük a rekeszekben az Ön által választott termékeket. De egyedül is összerakhatja, ha úgy kívánja. A sarok állandó jelleggel, illetve adott időtartamra is rendelhető.
Rendelje meg most, ingyenesen!

További információ

Repülőipari termékismertető prospektus

Fontos információk termékeinkről és szolgáltatásainkról
Letöltés most

igus online eszközök

Online megtervezheti a terméket, kiszámolhatja élettartamát, és csökkentheti a költségeket
Tovább az eszközökhöz